Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž

nėra trečios draudimo klasės. Yra trečia mokesčių klasė. Bet nesvarbu kuri klasė, bet proporcionaliai kuo daugiau uždirbat, tuo ir procentas mokesčių didesnis; tik aišku tas procentas kitoks. O draudimo procentai visada vienodi. Pasinaudokit skaičiuoklėm ir matysit ar viskas ok ir ar "normalu". Gal jum tik atrodo kad 40proc ax.gif
http://www.brutto-netto-rechner.info/
Atsakyti
Gal kas žino, ar su Deuche bank kortele galima nusiimti pinigus lietuviškame bankomate? g.gif ant kortelės nėra jokų užrašų, na kaip būna visa, visa mastercard ir pan
Atsakyti
As LT turiu problemu su BS Sparkasse DNB kortele doh.gif ne visi ja priima ir SEB neduoda nusiimti pinigu schmoll.gif kaip DE Sparkasse ?? gal reikia keist banka ?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 04 20, 07:27)
Gal kas žino, ar su Deuche bank kortele galima nusiimti pinigus lietuviškame bankomate?  g.gif ant kortelės nėra jokų užrašų, na kaip būna visa, visa mastercard ir pan

galima 4u.gif as emiau kai LT buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 04 19, 22:31)
nėra trečios draudimo klasės. Yra trečia mokesčių klasė. Bet nesvarbu kuri klasė, bet proporcionaliai kuo daugiau uždirbat, tuo ir procentas mokesčių didesnis; tik aišku tas procentas kitoks. O draudimo procentai visada vienodi. Pasinaudokit skaičiuoklėm ir matysit ar viskas ok ir ar "normalu". Gal jum tik atrodo kad 40proc ax.gif
http://www.brutto-netto-rechner.info/

aha mokesciu,ne taip parasiau,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2012 04 20, 08:59)
galima  4u.gif as emiau kai LT buvau  ax.gif

o pas jus ant kortelės irgi nėra jokių užrašų? ir iš kokio bankomato nusiėmėte pinigėlius lietuvoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 04 20, 07:42)
As LT turiu problemu su BS Sparkasse DNB kortele  doh.gif ne visi ja priima ir SEB neduoda nusiimti pinigu schmoll.gif  kaip DE Sparkasse ?? gal reikia keist banka ?
Kiekvienas regionas turi savo Sparkasse. As tai jos niekam nerekomenduociau..., nebent tiem kuriem labai patinka daryti pervedimus ant popieriuku, eit i banka ir ten su filialo darbuotojais kazka aiskintis, atsispausdint banko israsus,.. Zodziu..tiem kas nemegsta naujoviu (online banko), ir kurie yra pasiruose uz tai kad turi filiala moket menesinius mokescius, moketi uz VISA kortele, moketi uz tai kad nusiima pinigus is "ne savo" bankomato, tureti mazesnes palukanas.. tongue.gif
Ir cia ne vien su Sparkasse taip, bet ir su daug kitu "paprastu" banku ax.gif

Bet cia kaip kam patinka,.. Kiti 20 metu Sparkassej saskaita turi ir nemato problemu ax.gif Cia aisku mano nuomone, man bankas tai kaip elektros tiekejas ar mobilaus rysio operatorius, pastoviai lyginu kainas ir paslaugas - jei kitur geresnes salygos - tai kodel nepasikeist.

Ducky tai jus turite taip vadinama EC (Electronic Cash) kortele, cia vietine vokiska kortele; pvz. Prancuzijoj yra panasus atitikmuo Carte Bleue. Su ja turetu visur nusiimti pinigai. Bet ja deja ne visose parduotuvese priima jei norite atsiskaityti ne grynais.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 04 19, 23:37)
j
o cia galima suvedus greit pasitikrint ko verta profesija kitoj  EU shalyj:
http://ec.europa.eu/...gprof/index.cfm

o ka reiskia jeigu ismeta nereglamentuota profesija toje salyje doh.gif
cia gerai ar blogai ?
Atsakyti
Gal kas zinote kas cia per velnias ieskau darbo ir daug kur yra sis uzrasas : "Bewerber ohne einen Vermittlungsgutschein haben die Möglichkeit die Vermittlungsprovision selbst zu bezahlen."

Issiverciau kazkokie kuponai doh.gif kur gauti ta Vermittlungsgutschein ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 04 20, 09:56)

Ducky tai jus turite taip vadinama EC (Electronic Cash) kortele, cia vietine vokiska kortele; pvz. Prancuzijoj yra panasus atitikmuo Carte Bleue. Su ja turetu visur nusiimti pinigai. Bet ja deja ne visose parduotuvese priima jei norite atsiskaityti ne grynais.

ne aš o mb smile.gif tiesiog norim žinot ar galės jis nusiimti pinigus lietuvoje g.gif na bandysim laimę biggrin.gif o sakykit, koks jūsų nuomone geriausias bankas,na visų paslaugų atžvilgiu: kaina, kokybė, kortelės mokestis smile.gif reikės ir man kortelės vokietijoje, reikės internetu nemažai užsakinėt prekių, dažnai pervedinėt pinigus. Gal pasidalintumėte patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2012 04 20, 08:47)
o pas jus ant kortelės irgi nėra jokių užrašų? ir iš kokio bankomato nusiėmėte pinigėlius lietuvoje?  4u.gif

na parasyta Maestro ir ec casch ax.gif as oro uoste Vilniuj emiau,tai berods Nord LB ar kaip ten vadinasi bankomatas buvo ax.gif

QUOTE(Ducky @ 2012 04 20, 09:25)
ne aš o mb  smile.gif  tiesiog norim žinot ar galės jis nusiimti pinigus lietuvoje  g.gif na bandysim laimę  biggrin.gif  o sakykit, koks jūsų nuomone geriausias bankas,na visų paslaugų atžvilgiu: kaina, kokybė, kortelės mokestis  smile.gif  reikės ir man kortelės vokietijoje, reikės internetu nemažai užsakinėt prekių, dažnai pervedinėt pinigus. Gal pasidalintumėte patirtimi  4u.gif

koks geriausias tai cia kiekvienam savo ax.gif IngDiba daug kas rekomenduoja..o siaip reikia palyginti kas ka siulo ir tt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iele @ 2012 04 20, 09:15)
o ka reiskia jeigu ismeta nereglamentuota profesija toje salyje  doh.gif 
cia gerai ar blogai ?

nu man tai neatrodo gerai rolleyes.gif

Velgi- negalima vien shituo saitu pasitiket.
Vistiek kiekvienas/a zhinot kokia jusu profesija ir kvalifikacijos ir daugmazh nujauchiat ko tai verta uzhsienyj.
Atsakyti