Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

QUOTE(Nendre008 @ 2012 12 23, 01:23)
Issiskyrei? blink.gif as CIA kazka praziopsojau  unsure.gif

isdure kaip reikiant doh.gif ir dabar su buvusia boba jau susitaike oj oj kokia grazi gaidziu seima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 12 23, 01:25)
isdure kaip reikiant  doh.gif  ir dabar su buvusia boba jau susitaike oj oj kokia grazi gaidziu seima  doh.gif

Sunelio tevas?
Atsakyti
QUOTE(Nendre008 @ 2012 12 23, 01:33)
Sunelio tevas?

ne juk su sunelio tevu as del to asilo ir issiskyriau
Papildyta:
nendre kaip pilvukas laikosi?
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 12 23, 01:47)
ne juk su sunelio tevu as del to asilo ir issiskyriau
Papildyta:
nendre kaip pilvukas laikosi?

Oi as nezinojau blush2.gif man Jusu seima pakankamai stipri atrode!
Na bet neliudek geriau Kad netinkami isseina nei Kad pasilieka ir skaudina!
4u.gif
Aciu pilvinukas kuo puikiausiai smile.gif tik jau spaudzia viska biggrin.gif anksta darosi smile.gif
Atsakyti
su naujais 2013-tais metais biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif su naujais metais visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rutuliuk, tai pasakok kas buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2013 01 02, 20:59)
Sveikos 4u.gif  su naujais metais visas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rutuliuk, tai pasakok kas buvo? unsure.gif

sveikute 4u.gif
dar syk su naujais smile.gif
na ka cia ispasakosi labai angluose budami pykomes mano sunelis jam maise visame kame arba jei nemaise tai mokino visokiu nesamoniu kaip fakus rodyt ar siaip toki zodineli bet visa tai dare apsirukes zoles doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ir man prikaisiodavo kad jei taip popinu vaika tai jo ateitis garantuotai kaleime arba vos ne iki grabo lentos jis gyvens su manim as tokius pazystu kur motinos taip popina ir bla bla bla doh.gif ir neidavo nei tam kartui iaiskint kad jam dar tik trys metukai ir kitas dalykas jis toks judrus ir plepus visad buvo yra ir bus unsure.gif zodziu kosmaras doh.gif nu zodziu visko cia neispasakosi bet siaip dalinai tai del vaiko as ir norejau pabegt is ten kuo greiciau unsure.gif
kaip naujus susitikot? cool.gif
Atsakyti
ne nu... blink.gif blink.gif vaika tokiu nesamoniu mokint doh.gif jie ir taip kartais per daug pamato ir isgirsta ko jiems nereiketu, o cia mokint sugalvojo doh.gif
O naujus mes ramiai su vaikais pas mano tevu sutikom, kadangi vyras ta nakti dirbo ax.gif
Atsakyti
tai cia maza dalis visko kaip as juom pasislykstejau visame kame doh.gif o dabar kiek zinau jau yra gryzes pas buvusia boba biggrin.gif o juk ji buvo priesas nr vienas lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif nu bet laimes jiems biggrin.gif tik dabar taip pagalvoju kad as naiviai juom patikejau o jis tiesiog pasinaudojo kad turetu kur pavalgyt pamiegot ir buvo apsokinetas doh.gif tipo labai manes jam ten angluose reikejo nu nebent reikejo kad zinotu jog as jam po padu sedziu ir dar uz tarnaite doh.gif aciu dievui kad atsipeikejau anksciau laiko unsure.gif nu bet ir pati kalta mat prireike bobutei demesio va gavau dirbtini ir nusvilau kaip reikiant doh.gif
oj mes tai naujus taip atsventem kad as puse pirmos jau trukusi buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o paryciais prikele tai visai geri tie mano nauji biggrin.gif
Atsakyti
labukas, prisiduodu ir as, naujus labai naujai praleidom, nelabai jau kur su tokiu pilvu ir eiti norisi biggrin.gif vietoj sampano 7up ir miegot biggrin.gif
Rutuliuks - svarbiausia, jog viskas tik i gera 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ! Su naujais, tegul jie buna visom prasmem geresni nei jau praeje metai smile.gif 4u.gif

Mes naujuosius pasitikom puikiai, su maza draugu kompanija sode, su daug zaidimu ir daug ferverku smile.gif

Rutuliuks - tau tik stiprybes ir pamirsk kuo greiciau ta etapa. Jeigu atvirai sakant, matydama nuotraukas pas tave FB man jis neatrode patikimas, bet cia tik mano nuomone 4u.gif O dabar linkiu surast toki zmogu kuriam tu ir svarbiausia sunus butu jam numeris 1 mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kad taip sunku rasti tu "geru" vyru, o dar kad tas vyras myletu svetima vaika kaip sava isvis sudetinga smile.gif bet tikiu, kad juos visus galima "peraukleti " biggrin.gif
Atsakyti