Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

Nendre sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif wub.gif kada laukiat leliuko? wub.gif 4u.gif
smagu, kad jums gerai sekas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 11 19, 11:21)
Nendre sveikinimai didziausi wub.gif  wub.gif  wub.gif  kada laukiat leliuko? wub.gif  4u.gif
smagu, kad jums gerai sekas 4u.gif

Aciu smile.gif tikrai dziaugiames smile.gif nors sis nestumas ne is lengvuju, juokauju gal del rasiu skirtumu biggrin.gif
Teko nakti praleisti logoninej, maude pilva baisiai ir kraujo pasirode, greitai i ligonine tyrimams, pasirodo kiausidziu uzdegimas, suleido vaistu, oi kokie skausmingi buvo unsure.gif bet svarbiausia jog vaikeliui viskas tvarkoje smile.gif
Kaip Jus dieneles leidziat? Pas mus tik lietus pliaupia, nuriu ir miegas tik ima!
Atsakyti
o gal zinot ka turesit? ax.gif pas musu puse dienos saule sviete kita puse didziausias rukas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Zinom zinom, as be galo laiminga smile.gif turesim mergyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre008 @ 2012 11 19, 22:29)
Zinom zinom, as be galo laiminga smile.gif turesim mergyte smile.gif

kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif Jau isivaizduoju kokia grazuole auginsit nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 11 20, 08:34)
kaip fainai wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jau isivaizduoju kokia grazuole auginsit nail.gif

Aciu smile.gif)) bet jau mane pradejo kankinti gimdymo baime sad.gif Kai jau zinau kaip skausminga, nevenoriu Kad vel Taip skaudetu smile.gif
Atsakyti
nenuteik saves blogiausiam, vis kartok, kad sis gimdymas bus lengvai ir greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 11 20, 18:05)
nenuteik saves blogiausiam, vis kartok, kad sis gimdymas bus lengvai ir greitai smile.gif

na taip ir bandau save nuteikti smile.gif
Kaip Tau su mazyliais sekasi? ar sutare tarpusavyje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nendre, na tarp manuju visko pasitaiko ax.gif Kartais pasimusa, o kartais labai graziai kartu zaidzia ax.gif matyt per diena darzelyje vienas kito pasiilgsta biggrin.gif Nezinau kaip kitais metais bus, nes direktores prasysiu kad nuo rugsejo Mantvile pas Armina i grupe iskeltu ax.gif Dabar pas Mantvile didzioji dalis vaiku su pampersasi ir tutukais tebera, tai ji man tarp ju tokia didele atrodo wub.gif wub.gif Nors pagal ismatavimus viena is mazesniu yra biggrin.gif
Atsakyti
Arijus pagal ismatavimus irgi vienas is maziausiuju blush2.gif
bus vienoj grupelej, broliukas gaus saugot sesute biggrin.gif

Ar laukiat Kaledu senelio ? smile.gif
Atsakyti
sveikos sugryzo dusia paklydus i seima biggrin.gif
zodziu prisilinksminau iki sotis ir esu giliam sude doh.gif kaip as taip durnai pasitikejau tuo zmogum doh.gif taip susiko man gyvenima kad baisu net pagalvot doh.gif doh.gif na bet tuom gyvenimas nesibaigia ir kopiu toliau tik dabar jau reikia susiimt save i naga kad vel nuikliuciau i tokio tragedijos nagus..nors daug kas klausia o gal taikysies su buvusiu tai mano atsakymas aisku ne uz ka biggrin.gif zodziu tokios naujienos pas mane ne kokios tik kad man giliai dzin biggrin.gif
reiktu pasiskaityt kuom jus gyvenat bet turbut visoms viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 12 23, 01:17)
sveikos sugryzo dusia paklydus i seima  biggrin.gif
zodziu prisilinksminau iki sotis ir esu giliam sude  doh.gif  kaip as taip durnai pasitikejau tuo zmogum  doh.gif  taip susiko man gyvenima kad baisu net pagalvot  doh.gif  doh.gif  na bet tuom gyvenimas nesibaigia ir kopiu toliau tik dabar jau reikia susiimt save i naga kad vel nuikliuciau i tokio tragedijos nagus..nors daug kas klausia o gal taikysies su buvusiu tai mano atsakymas aisku ne uz ka  biggrin.gif  zodziu tokios naujienos pas mane ne kokios tik kad man giliai dzin  biggrin.gif
reiktu pasiskaityt kuom jus gyvenat bet turbut visoms viskas gerai  rolleyes.gif

Issiskyrei? blink.gif as CIA kazka praziopsojau unsure.gif
Atsakyti