Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

as jau dali priemoniu nupirkau mazajai i darzeli, kai maximoj buvo 40% akcija thumbup.gif

tik dar reik nupirkt drabuziu ir basutes kokias paciam darzeli vaiksciot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 08 12, 19:37)
as jau dali priemoniu nupirkau mazajai i darzeli, kai maximoj buvo 40% akcija  thumbup.gif

tik dar reik nupirkt  drabuziu ir basutes kokias paciam darzeli vaiksciot  g.gif

as tai dar nieko kazkaip nepirkau, nezinau ko jiems ten reiks, paskui kad bereikalo neprisipirkt ax.gif manieji irgi nei basuciu po darzeli vaiksciot turi, nei pizamu doh.gif islaidu tai nemazai bus doh.gif
Atsakyti
na as kai buvau susirinkime del darzelio, tai man iteike sarasiuka, ka supirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 08 13, 14:09)
na as kai buvau susirinkime del darzelio, tai man iteike sarasiuka, ka supirkti  rolleyes.gif

visuose darzeliuose tokie susirinkimai buvo, o musu darzelyje ne doh.gif Bet kaip nervina tokie dalykai doh.gif paskui viska reik pirkti paskutine minute doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
milera ir kaip sekesi su manim kartu sokt biggrin.gif
o naujienu ten nenoriu rasyt blush2.gif isvarau pas drauga tai ir dziaugiuos nes pagaliau sulaukem clap.gif wub.gif yahoo.gif yess.gif yu.gif sokiai.gif assa.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 08 15, 20:16)
sveikos  4u.gif
milera ir kaip sekesi su manim kartu sokt  biggrin.gif
o naujienu ten nenoriu rasyt  blush2.gif  isvarau pas drauga tai ir dziaugiuos nes pagaliau sulaukem  clap.gif  wub.gif  yahoo.gif  yess.gif  yu.gif  sokiai.gif  assa.gif  flirt.gif

ou je gerai pasitusinau biggrin.gif friends.gif o kur cia isvarai? ax.gif
va as irgi pasigyriau, kad baigesi vestuves, tai rugsejo 19 teks sudalyvauti tokiose vestuvese netradicinej vietoj kur tebusim mes ir jaunieji. ax.gif busim liudininkais ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
ko tais visos prapuole g.gif
kazin ce del rugsejo lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir ramu cia doh.gif
va mano vaikai eina i darzeli, tik niekaip Mantviles nepripratinu be asaru pasilikt, Arminas jau apsiprato, bet pietu nenori eit miegot darzelyje ax.gif va taip mums ir sekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 09 13, 08:07)
nu ir ramu cia doh.gif
va mano vaikai eina i darzeli, tik niekaip Mantviles nepripratinu be asaru pasilikt, Arminas jau apsiprato, bet pietu nenori eit miegot darzelyje ax.gif  va taip mums ir sekas ax.gif

maniske ir palieku su asarom darzeli schmoll.gif visaip jau kalbinu...visokiais budais bandau, bet jau tik pamato kad suku link darzelio iskart i asaras unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 09 13, 20:26)
maniske ir palieku su asarom darzeli  schmoll.gif  visaip jau kalbinu...visokiais budais bandau, bet jau tik pamato kad suku link darzelio iskart i asaras  unsure.gif

bet sakes kaip tada gaila vaiko pasidaro blush2.gif o va siandien manieji abu namuose doh.gif mantvile koseja, Arminui gerkle skauda doh.gif
Atsakyti
sveikos, kaip sekasi? 4u.gif ziuriu is vis tema mirusi biggrin.gif Maniesiems tai neblogai va dvi savaites isejo i darzeli nesusirge biggrin.gif O mumis toliau finansines bedos kamuoja, jau atrodo buvom is duobes islipe ir vel kritom zemyn doh.gif unsure.gif o ir man paciai niekaip neina darbo susirast doh.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
na ir ramu cia smile.gif 4u.gif
kalbejot apie darzelius, as sav Arijuka pradejau leisti nuo birzelio pradzios, rugseji prasidejo pre-school'as smile.gif su dziaugsmu keliauja, netgi pats prasosi, esu labai patenkta auklytemes, visada su sypsenomis ir geromis nuotaikomis! Vaikas tapo daug savarankiskesnis! galbut galeciau duoti dideli pliusa airijai vien del mokykleliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Milera @ 2012 10 12, 07:17)
sveikos, kaip sekasi? 4u.gif  ziuriu is vis tema mirusi biggrin.gif Maniesiems tai neblogai va dvi savaites isejo i darzeli nesusirge biggrin.gif O mumis toliau finansines bedos kamuoja, jau atrodo buvom is duobes islipe ir vel kritom zemyn doh.gif  unsure.gif  o ir man paciai niekaip neina darbo susirast doh.gif

uzjauciu del problemeliu, islikite optimistais, pasitikekite savo jegomis ir tikrai issispres problemeles, visada yra isseitis, tik reikia pamatyti ja smile.gif palaikykite vienas kita, nes kai seimoje vyrauja harmonija, tuomet viskas daug geriau sekasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti