Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 06 01, 16:24)
pradzioj ir as labai tokia baile buvau mano naujoji meile yra didelis pochuistas arba labai gerai moka toki vaidint tai jis man tos tokios stiprybes duoda nors siaip kad ir kai su mama susirasineju ji ten ka vaziuoja ant manes tai labai sirdele skauda o dar jei atsikalbineju tai isvis uzvelia kazi kiek toli nuves tave toks atsikalbinejimas akiu draskymas ir panasei as tai nedraskyciau akiu jei neitu per nervus ir nelotu nesamoniu dar po kuriu uzbaigia as tik noriu kad tu laiminga butum  doh.gif  lotuliukas.gif

tai kaip suprantu mama taves nepalaiko siuo momentu,tavo sprendimas jai nepatiko? g.gif

QUOTE(Milera @ 2012 06 07, 22:26)
Sveikos 4u.gif  va atejau pasigirti, kad diplomas apgintas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

saunuole,sveikinimai didziausi 4u.gif bigsmile.gif

pas mane kaip ir viskas po senovei,gryzau is vilniau po pusantros savaites apmokymu,numeciau dar 2kg neisivaizduoju tik kokiu budu biggrin.gif nuo vidurio savaites manau tureciau jau kibti i darbus,labai savim dziaugiuosi kad pagaliau islysiu is namu ir dirbsiu rolleyes.gif aisku vasara sunku bus nes oras fainas ir gamta saukia bet aukotis verta manau cool.gif
Atsakyti
sveikutes pries darbeli uzsukau pasizmonet smile.gif
milera dideliausi sveikinimai tikiuos taip ir neatsirado zilu plauku biggrin.gif
ispanija dziugu kad ir tu islysi jau is namu ir pradesi dirbti thumbup.gif tik vat neturiu kada ieskot sakei ar ne kur dirbsi blush2.gif
na siaip tai manes nei vienas is familijos nepalaiko biggrin.gif visiems atrodo su b db tik siaip zaidziam tai aukia kada man akys atsivers ir kada gryst noresiu pas ex bet as visiems aiskiai pasakiau to nebus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, aciu uz sveikinimus 4u.gif ne, zilu plauku neatsirado biggrin.gif
bet kaip tau Rutuliuk nefainai, kai seimos nariai nepalaiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 06 12, 06:23)
ispanija dziugu kad ir tu islysi jau is namu ir pradesi dirbti  thumbup.gif  tik vat neturiu kada ieskot sakei ar ne kur dirbsi blush2.gif
na siaip tai manes nei vienas is familijos nepalaiko  biggrin.gif  visiems atrodo su b db tik siaip zaidziam tai aukia kada man akys atsivers ir kada gryst noresiu pas ex bet as visiems aiskiai pasakiau to nebus  biggrin.gif

as ir neminejau kur dirbsiu tongue.gif o dirbsliu telemarketingo srity Bites salone rolleyes.gif
gaila kad taves seimoje niekas nepalaiko tai yra net gi ir sunku labai,nes kartais tikriausiai pati susimastai ar teisingai elgiesi jei net artimi zmones taves nepalaiko unsure.gif o kur tu dirbt pradejai nebe pamenu? g.gif
Atsakyti
oj mergytes zinokit man jau db dzingu lingu as vien del familijos ex bijojau palikt bet turiu zmogu kuris mane palaiko ir man to gana ax.gif o siaip jau mociute su tuom ziuriu susitaike tevas irgi taip neutraliai nes mato kad mes nepazaidem ir issiskyrem o esam tikrai kartu tikiuos ilgai ir laimingai biggrin.gif tik vat mama tokiu veju prikalba su sese ir broliu iki siol nesu bendravusi ir nenoriu nes neturiu ka jiems pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
va Rutuliuk as kaip tik taves kazkokia diena norejau klausti, ka sese su broliu sako, bet kaip matau nieko gero ax.gif
o as jau kita penktadieni diplomuota busiu clap_1.gif bis.gif smartass.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
milera sveikinu is anksto biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif saunuole esi kad sugebi ir mokintis ir vaikus auginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 06 19, 07:14)
sveikutes  4u.gif
milera sveikinu is anksto  biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  saunuole esi kad sugebi ir mokintis ir vaikus auginti  mirksiukas.gif

Sveika, zinok man netgi geriau buvo kai mokinausi vaikus augindama nei kai du kursus dirbau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 06 17, 19:22)
sveikos smile.gif
va Rutuliuk as kaip tik taves kazkokia diena norejau klausti, ka sese su broliu sako, bet kaip matau nieko gero ax.gif 
o as jau kita penktadieni diplomuota busiu clap_1.gif  bis.gif  smartass.gif

sveikinimai didziausi tau!!!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2012 06 19, 10:35)
sveikinimai didziausi tau!!!! bigsmile.gif  4u.gif

Aciu labai ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nu ir ramybe cia blink.gif na va pagaliau sulaukem kazko panasaus i vasara thumbup.gif va mums sekasi gerai, diploma jau turiu rankose, tai rudeni, kai vaikai apsipras darzelyje bandysiu ieskotis darbo ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man kelios diens iseiginiu tai ilsiuos biggrin.gif
milera pagal specialybe ieskosi darbo ar siaip? ax.gif
Atsakyti