Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vaiku noreti turi abu, o ne vienas rolleyes.gif , cia mano tokia kategoriska nuomone ax.gif
Atsakyti
As vaikelio jau kaip ir norejau pries kuri laika, taciau mano brangusis ikalbinejo dar palaukti ... Itikinejo itikinamai, tai ir laukiau. O kai pagaliau pradejom, tai kazkaip nesiseka ... Net ir tada, kai pradejom planuoti, jautesi, kad Jis dar is tikruju nenoretu taip greitai, bet kai pastebejo, kad nesiseka taip gerai, kaip isivaizdavo, tai susimaste apie gyvenima be vaiku. Dabar jau matau, kad Jis net labai nori maziuko ... smile.gif
Atsakyti
o kaip reaguoti, jei vyras negali paaiskinti priezasties kodel nenori vaiko? jo atsakymas: nezinau verysad.gif
Atsakyti
sveikos.pasakysiu ir aš savo nuomonę šia tema smile.gif manau,kad turi spręsti abu,bet...lemiamą žodį taria moteris. juk jai dažniausiai tenka leliuko priežiūra. MB jau seniai kalbina antram leliukui. nesijaučiu dar atsigavusi,noriu padirbėti,o paskui žiūrėsim mirksiukas.gif ir jis nelabai supranta kodėl mano toks sprendimas.
Atsakyti
svarbu abiejų noras, bet kaip ta norą paskatinti, jei vyrelis nedrįsta? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 19, 18:28)
svarbu abiejų noras, bet kaip ta norą paskatinti, jei vyrelis nedrįsta?  g.gif  ax.gif

tai vat ir ta didzioji dilema, ir net i kalbas nesileidzia verysad.gif
Atsakyti
Man dilema iskilo - tuoj 25 m. sueis, turiu ginekologiniu problemu - gydytoja ragina kuo greičiau gimdyti. Draugas bendaamžis, baigė mokslus, dirba, kartu esame jau daugiau nei 3 m., tačiau vaikų jis kol kas nenori, o kaip davė suprasti, gal tik po kokiu geru 3-4 m. O tada bijau kad isvis pastoti ar vaikelio isnesioti negalesiu... Va ir pradejo lysti i galva mintys, apie "netyciuko" suorganizavima...
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2008 09 03, 10:41)
Man dilema iskilo - tuoj 25 m. sueis, turiu ginekologiniu problemu - gydytoja ragina kuo greičiau gimdyti. Draugas bendaamžis, baigė mokslus, dirba, kartu esame jau daugiau nei 3 m., tačiau vaikų jis kol kas nenori, o kaip davė suprasti, gal tik po kokiu geru 3-4 m. O tada bijau kad isvis pastoti ar vaikelio isnesioti negalesiu... Va ir pradejo lysti i galva mintys, apie "netyciuko" suorganizavima...

o maniskis tai labai atsargus pasidare ir irgi sakau del problemu, bet... nieko slapta nesiruosiu daryti, bet taip noretusi mazucio
Atsakyti
Sveikos smile.gif as cia naujoke, nors supemama jau seniai skaitinedavau. su vyry nutareme pagausinti seimyna, tai ir prisijungiau prie jusu wink.gif tikiuosi rasti cia daug patarimu 4u.gif
o del vaikelio, manau, turetu abu teveliai sutarti kada, kaip ir t.t. as kuri laika atideliodavau del mokslu, karjeros. bet dabar jau pajutau, kad nubudo mano motinystes instinktai. tikiuosi greitai sulauksim geru ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragolina @ 2008 09 03, 09:41)

O ka jis sako i tai, kad veliau gali but sunku susilaukt vaiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonzile: 03 rugsėjo 2008 - 14:08
Jeigu buciau tavo vietoje ir pazinociau savo vyra taip kaip dabar, "netyciuka" tikrai susiorganizuociau. Tikrai nerizikuociau laukti. Man 26metai.

QUOTE(Fragolina @ 2008 09 03, 10:41)

Atsakyti
labas merginos!
As dabar papasakosiu savo istorija. Gal ji jau per tiek puslapiu kartosis,bet vistiek. Mes su draugu jau draugaujame 5 metus,kartu gyvename. mano draugas mokinasi, dirba. As taip pat dirbu. Ir noriu leliuko. Bet,kaip kazkas minejo, jis niekada nesubresta tam reikalui...Apie vaika bijau ir prabilti... tam yra priezastis-mokslai... Nenoriu,kad juos mestu. Bet man jau prisikaupe tiek daug meiles. Ir norisi ja islieti mazai,graziai butybei. ka siulote daryt? Kaip reikia prikalbinti ji? net neisivaizduoju nuo ko pradeti. Ji labai uzsispyres ir t.t sad.gif
Atsakyti