QUOTE(gitulia @ 2007 12 20, 10:23)
Ar turėti vaikelį turi nuspręsti tik abu tėvai....
mano nuomone visi vyrai nenori turet vaiku, kol netiketai netampa tevais
QUOTE(sesele @ 2008 01 09, 14:17)
O man kartais atrodo priešingai, kad vyrai nori turėti vaikų iki tol kol dar jų neturi, o paskui tas noras išgaruoja
Iš tiesų tai visaip būna, geriau jau susidurti su tokiais, apie kuriuos Sesele rašė, o ne su mano apibūdintais
Netyčiukai tikrai nebūna abipusiai suderinti... Manau, kad vaikelio pradejimas dažniausiai buna abipusiai nesuderintas, na gal kokie 40 proc. suderinti...
Netiksli apklausa.
QUOTE(Miglužė @ 2008 01 09, 14:27)
O man kartais atrodo priešingai, kad vyrai nori turėti vaikų iki tol kol dar jų neturi, o paskui tas noras išgaruoja
Iš tiesų tai visaip būna, geriau jau susidurti su tokiais, apie kuriuos Sesele rašė, o ne su mano apibūdintais
Kai paskaičiau temą "vaiką auginu viena", tai ir aš pradėjau galvoti, kad Miglužė teisi - vyrai vaikų nori tik iki tol kol jie gimsta. Ačiū dievui, ne visi vyrai tokie
mano draugas labai nori leliuko
,negalim ramiai praeiti pro vaikisku prekiu parduotuveles
QUOTE(ditukas79 @ 2008 01 10, 20:01)
mano draugas labai nori leliuko
,negalim ramiai praeiti pro vaikisku prekiu parduotuveles 
Labai įdomu kiek Tavo draugui metų ir ar ilgai jūs kartu
As manau, kad tas noras priklauso nuo kiekvieno vyro auklejimo
, t.y kaip jis buvo isaukletas seimoje tevu, kokia morale jam buvo idiegta, koki pavyzdi jis turejo. As tai nenoreciau pries vyro nora pastoti, bet ir tokio vyro, kuris nenoretu su manimi tureti vaiku irgi nenoreciau
QUOTE(Adalija @ 2008 01 15, 08:45)
As manau, kad tas noras priklauso nuo kiekvieno vyro auklejimo
, t.y kaip jis buvo isaukletas seimoje tevu, kokia morale jam buvo idiegta, koki pavyzdi jis turejo.
Turbūt priklauso ir nuo auklėjimo, ir nuo to kokioje šeimoje jis augo. Pavyzdžiui, jei vaikui teko konkuruoti su broliais, seserimis dėl tėvų dėmesio ir pan., tai užaugęs jis gali tiesiog nepakelti konkurencijos, o gimęs vaikas, juk ir yra konkurentas žmonos atžvilgiu. Tačiau vyras iš karto pralaimi, nes suvokia, kad vaikas moteriai svarbiau. Dėl to ir nenori. Tai viena iš priežaščių, o šiaip, manau, jų yra daug ir įvairių, bet greičiausiai visos atkeliauja iš vaikystės
QUOTE(Miglužė @ 2008 01 16, 10:29)
Turbūt priklauso ir nuo auklėjimo, ir nuo to kokioje šeimoje jis augo. Pavyzdžiui, jei vaikui teko konkuruoti su broliais, seserimis dėl tėvų dėmesio ir pan., tai užaugęs jis gali tiesiog nepakelti konkurencijos, o gimęs vaikas, juk ir yra konkurentas žmonos atžvilgiu. Tačiau vyras iš karto pralaimi, nes suvokia, kad vaikas moteriai svarbiau. Dėl to ir nenori. Tai viena iš priežaščių, o šiaip, manau, jų yra daug ir įvairių, bet greičiausiai visos atkeliauja iš vaikystės
Taip kad tėveliams reikia labai atsakingai auklėti savo vaikučius