QUOTE(kristal @ 2009 04 29, 13:57)
Nesutinku. Nebent i ta 80% jus suvedate tik ta dalyka, kad mama iseina motinystes atostogu ir priziuri vaikuti didziaja dali dienos.
Paskaiciusi jusu komentarus, susidariau vaizdeli, kad as turiu auksini vyra ir nuostabu dukros teti

Nors musu tevelis dirba atsakinga vadovaujama darba, bet visada nuo pat gimimo labai prisideda ir keldavosi(keliasi ir dabar, kai verkia) naktimis, nors maitinau pati, tai sakydavau, kam tu keliesi, miegok ramiai, bet jam visada norisi kuo daugiau padeti.
Ir pampersus keisdavo tikrai dazniau nei jus cia minite

Bei neziaukciodavo kiekviena karta keisdamas pampersa ir neprasydavo manes pakeisti gal...

Kiekvienas vakaras ir savaitgalis buna skirtas dukrytei ir man (su mazom isimtim).
Juk vaikelis tai MUSU tai ir atsakomybe ir visos bedeles ir dziaugsmai yra abieju tevu reikalas
Vadinasi musu tetis yra nuostabus ir be galo atsidaves savo vaikui, matyt tapo teciu paciu laiku - kaip sakoma - nei per velai, nei per anksti
Tikrai tavo vyras - vienas iš tų nedaugelio. Turiu pakankamai draugių su mažiukais, kad nusiimčiau rožinius akinius apie vyro indėlį į kūdikio priežiūrą. O tas dalykas dėl motinystės atostogų - žinoma, taip ir yra, vyras vaiką juk mato tik po darbo ir savaitgaliais...
Papildyta:
QUOTE(r_tina @ 2009 04 29, 14:10)
taip pritariu, kad abejingumas tikrai labai blogai...
O del to islaukti kad reikia, irgi dalinai sutinku, nes kreipiausi i foruma pagalbos, kad nebevaldau saves, minciu, to didelio noro ir prasiau kaip cia kas gal padetu, niekaip nusiramint neiseina

protas sako, palauk, bus dar laiko. o sirdis tiesiog klykia kasdien vis smarkiau: DABAR DABATR DABAAAAR..
tai va taip ir gyvenu. va sian ejau i darba, o prie mano darbo nauji namai pastatyti, ir turbut gyvena daug jaunu seimu

kiasdien leliukus matau. siandien ejau, o vienas toks kleckas sedejo ir kazkaip sugargaliavo kazka.. Dieve Dieve, apsizliumbiau...na ar tai normalu
O kiek tau metukų? Panašūs norai daugeliui užeina sulaukus 18 - 23

Po to proporcingai metams mažėja...
Papildyta:
QUOTE(kristal @ 2009 04 29, 14:05)
manau visiems vyrams ateina savas laikas tik reikia mums moterism tureti kantrybes kartais islaukti

Bet tada jie tikrai buna atsidave teveliai, man atrodo

Nes yra tokiu vyru, kurie tiesiog be nuomones: "reikia -gerai bus/darom" ir viskas... Nera nieko blogiau nei abejingumas.
Jau geriau, kai vyras isdrista prisipazinti, kad jam dar neatejo laikas vaikuciui.
Mano vyras, įsivaizduokit, norėjo vaikų tik todėl, kad visi jo draugai aplinkui jau turi...

Teko paprotinti...