Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
jei buciau tavo vietoj manau mastyciau lygiai taip pat.. schmoll.gif
Atsakyti
as kazkaip nesiryztu pradeti gudrauti su KT..... blush2.gif
Tikiuosi, kad ir vyras greitu metu susimastys, kad gal ir reiketu to seimos pagausejimo.... verysad.gif
Labai noreciau, kad tas "pagausejimas" gimtu pavasari..... flirt.gif
Kaip butu puiku.... yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2009 05 05, 17:39)
..Mano vyrui 28metai ir as manau kad jam vaikus planuoti jau pats laikas..

oi patikėk, tikrai nebūtinai jau laikas... Aš su dabartiniu vyru susipažinau kai jam tiek pat buvo, apie vaikus jis tikrai dar negalvojo... Vaikų vyrai užsinori maždaug 30 -čiai stuktelėjus, čia tokia statistika wink.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 05 05, 14:13-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 05 05, 14:13)
O tada nutariau gudrauti ir KT gerdavau kas kelios dienos...  blush2.gif  Va taip tapau nesčia.

blink.gif O tai kas tavo organizme darėsi.... juk visiškas "subalamutinimas" turėjo gautis.... dėkui Dievui, kad viskas gerai baigės, bet aš tokių eksperimentų nesiimčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 05 06, 08:38)
Vaikų vyrai užsinori maždaug 30 -čiai stuktelėjus, čia tokia statistika wink.gif

Statistika irgi ne visada teisinga schmoll.gif

Va maniskiui 26 - ir vaikiuko jis uzsimane turbut net anksciau nei as blush2.gif

Tai abu dabar laukiam savo stebuklelio ir esam be galo laimingi wub.gif
Atsakyti
Jo as ir nedrystu gudraut su KT o kaip idomu nepavojinga pastoti geriant KT?Kaip vaikelio sveikata? Na zinot va vakar vyrui pasakiau kad si menesi dageriu KT ir darau pertrauka.Tai arba man pasirode arba jo balse nebejauciau baimes ir sake tai gerai....Gal jau pamate kad as blogai jauciuosi jas gerdama ir kad jau noriu babio..? nestuke.gif Kaip tikiuosi merginos kad viskas butu i gera.Va kaip minejau esu bedarbe ir siandien galu gale gavau maza vilty,mane pakviete i darbo pokalbi,tikiuosi pasiseks ir tada tai jau tikrai sakysiu kad atejo laikas kudikelui..wink.gif
Atsakyti
Maniskis jau po truputi pradeda bent jau juokauti apie vaikus..... blush2.gif
tik va dar neramumai su darbais prasidejo.... verysad.gif
jei liks be darbo - tikrai galesiu net nepradeti kalbeti apie 2.gif
Atsakyti
na taip, su darbais sudetinga situacija, toks tat laikas sad.gif bet kol gera darba turi manau reikia nedvejoti, juk algas gali mazint, o motinystes atostogose 2 metus bunant nieks tau "algos" nesumazins bigsmile.gif

man per ginekologijos pratybas sake, kad buna nemazai moteru, kurios pastoja, bet to nesupranta, ir toliau geria KT. tai realiai nieko baisaus neatsitinka.. kaip destytojas pasake, ilgai vartojant gal ir nutiktu blogai, jei vaisius vyriskos lyties butu, vistiek per daug moterisku hormonu gautu..na o kai mergaite, tai atseit isvis nelabai pavojinga. nezinau kiek tai yra tiesa g.gif na bet vis delto ginekologas, gal zino ka sako
Atsakyti
Va as dvejojau ir prisidvejojau o dabar va be darbo esu ir nezinau ka daryt,niekur jo nerandu o idomu kokios pasalpos bedarbems..?
Atsakyti
oj, uzjauciu verysad.gif tikrai liudna.. o del ismoku as nezinau, man irgi butu idomu gal kas zino. o idomu studentams ir neseniai baigusiems mokslus kokia ismoka buna? ar ji nesiskiria nuo siaip nedirbanciu ismokos? gal kas zino, tai pasidalintu info
Atsakyti
Pas mane buvo tokia pat situacija kaip ir daugumos sitoje temoje. smile.gif As noriu, vyras-ne. ir taip sunku kalbet su juo sita tema, nes siaip viur nuomones sutapdavo, o sitoj vietoj ne.. jis mate kaip as beproto noriu leliaus wub.gif jau ir kalbedavo, kad ka jau su tavim reiks daryt jei taip tai darysim. bet as noriu kad noretumem abu.. verysad.gif O katra cia diena, as su asarom, bet isklausinejau kodel jis nenori.. is dalies ir suprantu ji.. bet kad nei nievas neliktu nepatenkintas tai paimem viduri kada noriu as ir kada jis biggrin.gif tai va, dabar jau ramiau gyvent, kad bet jau apytiksliai zinau kada darysim leliu abu is meiles wub.gif
Atsakyti
visada faina girdet kai du mylintys zmones graziuoju susitaria thumbup.gif
Atsakyti
Daugumos cia pasisakiusiuju vyrai nelabai buvo iniciatoriai tureti vaiku verysad.gif Gaila, labai... verysad.gif
Ir mano situacija panasi, bet kartu skirtinga, nes mes turim du... ,,ivaikius" biggrin.gif Tai du sunys, kurie mums tarsi vaikai - maisteli atskira pirkti abiem, pas veterinara vezti, eiti pasivaikscioti, isleisti nakti, kai prasosi. I uosvija kai vaziuojam vezames kartu (siaip tai daug kur kartu vezames) Zodziu to ,,tevystes malonumo" turim. Bet kai kalba eina apie vaikus, atsakymas - NE schmoll.gif
Net ir tada, kai ginekologas patvirtino, kad turi ryt-poryt vykti O, maniskis vos ne privenge salia manes buti doh.gif
O ir su darbais kol kas stabiliai, ir namuka su kiemu siokiu tokiu turim, ir jau nebejauni - jam tika suejo 30. O ir santuoka tuoj penkmeti sves. Imsiu galvoti, kad musu seima - anomalija kazkokia doh.gif
Atsakyti