Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikutes jungiuosi prie jusu ax.gif mes taip pat planuojam vaikeli . as antro jau senai norejau , nors vyras irgi norejo , bet sake dar negalim turet antro nes musu nestabili finansine padetis, tai ir sedejau ausis suglaudus laukiau kol jis jau bus tam pasiryzes, nes nemanau kad kazkas gero gaunas kai bandai pastot jam nesakant. bet staiga atejo ta diena kai vyras sako gal jau laikas antra leliuka turet?! 4u.gif o as net apsizliumbiau is laimes kad pagaliau ir jis jau apsisprende blush2.gif daba laukiam nesulaukiam vaisingu dienu user posted image
Atsakyti
sveikinu tave 4u.gif ,ir linkiu kuo greiciau sulaukti ne tik vaisingu dienu bet ir teigiamo NT nestuke.gif
Atsakyti
Kaip gražu skaityti, kai jauni žmonės sutartinai nusprendžia, kad ABU nori pradėti vaikelį, tai net kalbos negali būti - aišku sprendžia tik abi pusės, vienareikšmiškai. Tik, deja, mūsų šeimoje tokio kertinio sutarimo nėra, aš jau dvejus metus laukiu iš savo vyro tų pritarimo žodžių, kad ir mums jau laikas turėti mažiuką, deja.. Nesulaukiu. Ir tas laukimas toks žiauriai skaudus, ir su kiekvienu mėnesiu vis gilėjantis, kad pradedi tikėti, kad gyveni su žmogumi, kuri ateities planus, nors iš tikro reikėjo tik pasisveikinti ir atsisveikinti. Et ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 06 02, 23:24)
Kaip gražu skaityti, kai jauni žmonės sutartinai nusprendžia, kad ABU nori pradėti vaikelį, tai net kalbos negali būti - aišku sprendžia tik abi pusės, vienareikšmiškai.  Tik, deja, mūsų šeimoje tokio kertinio sutarimo nėra, aš jau dvejus metus laukiu iš savo vyro tų pritarimo žodžių, kad ir mums jau laikas turėti mažiuką, deja.. Nesulaukiu. Ir tas laukimas toks žiauriai skaudus, ir su kiekvienu mėnesiu vis gilėjantis, kad pradedi tikėti, kad gyveni su žmogumi, kuri ateities planus, nors iš tikro reikėjo tik pasisveikinti ir atsisveikinti. Et  ax.gif

nenusimink! man ir teko nemazai palaukt kol jis jau suprato kad tikrai pasiryzes ir tikrai nori antro leliuko, man taip pat buvo be galo skaudu ir apsizliumdavau kartais kai jis sakydavo kad dar nelaikas doh.gif . bet zinai dabar galiu pasakyt kencianciam dangus!!! dabar esu tokia laiminga kad padangem skraidau yahoo.gif nu o dar kai sulauksiu II tai isvis nusprogsiu is laimes ! biggrin.gif ax.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingolita @ 2009 06 02, 22:18)
sveikinu tave 4u.gif ,ir linkiu kuo greiciau sulaukti ne tik vaisingu dienu bet ir teigiamo NT nestuke.gif

oi aciu labai . kad tik dievui i ausi tavo zodziai laukiu nesulaukiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,manau mes visos praejusios tokius kryziaus kelius kol pagaliau vyrai supranta kaip mes norim antro leliuko o nuo musu pasiryzimo uzsikrecia patys,as taip pat su vyru ilgai kariavau kol ji itikinau kad mums reikai antro vaikiuko,dabar jau nepriestarauja ir pats matau kad nori, thumbup.gif svarbiausia manau moterim nenuleist rankyciu ir vis kovoti del nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutciuke @ 2009 06 03, 09:08)
nenusimink! man ir teko nemazai palaukt kol jis jau suprato kad tikrai pasiryzes ir tikrai nori antro leliuko, man taip pat buvo be galo skaudu ir apsizliumdavau kartais kai jis sakydavo kad dar nelaikas  doh.gif  . bet  zinai dabar galiu pasakyt  kencianciam  dangus!!!  dabar esu tokia laiminga kad padangem skraidau  yahoo.gif    nu o dar kai sulauksiu  II tai isvis nusprogsiu is laimes !  biggrin.gif  ax.gif user posted image
Papildyta:

oi aciu labai . kad tik dievui i ausi  tavo zodziai  laukiu nesulaukiu  4u.gif

o jus jau planuojat savo leliuka?kada laukti mum naujienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingolita @ 2009 06 03, 11:31)
sveikos mergytes,manau mes visos praejusios tokius kryziaus kelius kol pagaliau vyrai supranta kaip mes norim antro leliuko o nuo musu pasiryzimo uzsikrecia patys,as taip pat su vyru ilgai kariavau kol ji itikinau kad mums reikai antro vaikiuko,dabar jau nepriestarauja ir pats matau kad nori, thumbup.gif svarbiausia manau moterim nenuleist rankyciu ir  vis kovoti del nestuke.gif
Papildyta:

o jus jau  planuojat savo leliuka?kada laukti mum naujienu  ax.gif

taip mes jau menesi nesisaugom blush2.gif nors mano mm dar negreit bet kazko pilvo apacia jau 4 dienas skauda , kazi kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2009 05 19, 18:42)
Na va,o mano noras niekur nedingo,bet ilgai laukus nusprendziau,kad dar pakentesiu ir palauksiu kol vyras apsispres.Nes va daug skaicius ir snekejus su draugem supratau,kad svarbiau kai vyras nori lekiuko o nea moteris,tada jis labiau buna atsidaves kudikeliui ir nebegs nuo vaikelio asaru ar siaip neknarks kai mazylis nemiega..Tad tikiuosi jis ilgai nemastys iir galesiu jums pranest dziuge zinia kad jau galu gale  nestuke.gif  4u.gif

Vaikelio labai noreti turi ABU busimi teveliai. Tuomet visi nestumo bei vaikelio prieziuros sunkumai zymiai lengvesni atodo, nes juk patys viso to laukem ir norejom labai smile.gif
O nuomonei, kad vyras buna labiau atsidaves vaikuciui ir nesipurto pakeisti pampersiuka, kai pats to vaikelio labai nori, tai pritariu 100% drinks_cheers.gif
Juk ir moterims pasitaiko, kad sunku susitaikyti su "priverstine" neplanuoto vaikucio prieziura ir savo laiko aukojimu. O ka jau kalbet apie vyrus, kurie net nepajaucia ka reiskia isnesioti vaikeli 9 menesius, ji maitinti savo pieneliu 2.gif
Man net silta viduje pasidaro, kai prisimenu ta laikotarpi, kai maitinau dukryte wub.gif

Linkiu visoms laukiancioms kuo greiciau sulaukti savojo laiko kudykeliui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutciuke @ 2009 06 03, 09:41)
taip mes jau menesi nesisaugom  blush2.gif  nors  mano mm dar negreit bet kazko pilvo apacia jau 4 dienas skauda , kazi kodel g.gif

kaip smagu,jau gal ir yra tas mazas stebuklelis kurio taip lauki thumbup.gif o dar ilgai laukti mmmmm?
as tai jau sestadieni darysiu NT,nes taip pat menesi nesisaugojom ir dar ziurejau tas vaisingas dienas tai nei vienos dienos nepraleidom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingolita @ 2009 06 03, 22:42)
kaip smagu,jau gal ir yra tas mazas stebuklelis kurio taip lauki thumbup.gif o dar ilgai laukti mmmmm?
as tai jau sestadieni darysiu NT,nes taip pat menesi nesisaugojom ir dar ziurejau tas vaisingas dienas tai nei vienos dienos nepraleidom blush2.gif

nu jo dar ilgokai iki mmmm apie 20d turetu buti. bet galetu jau but tas mazylis pas mane, nor jokiu kitu pozymiu nera, nei krutine padidejus , nei pykiina nei dar kazkas , gal seip kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutciuke @ 2009 06 04, 07:19)
nu jo dar ilgokai iki mmmm  apie 20d turetu buti.  bet galetu jau but tas mazylis pas mane, nor jokiu kitu pozymiu nera, nei krutine padidejus , nei  pykiina  nei dar kazkas , gal seip kas  g.gif

Oi tai dar mazai sansu - jei mmm tik 20 d. g.gif

Manau tau dabar O mirksiukas.gif Taip kad saziningai atlikit ND ax.gif 4u.gif

Ir linkiu sulaukti teigiamo NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabulyte @ 2009 06 04, 06:07)
Oi tai dar mazai sansu - jei mmm tik 20 d.  g.gif

Manau tau dabar O  mirksiukas.gif  Taip kad saziningai atlikit ND  ax.gif  4u.gif

Ir linkiu sulaukti teigiamo NT  4u.gif

as taip pat linkiu kuo greiciau suzinoti thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mes tai abu sprendėm ax.gif . Tik iš to sprendimo vienas netyčiukas gavosi, bet labai gerai, kad gavosi - taip abu tada nusprendėm biggrin.gif
Atsakyti