matyt kazka ne taip darau bet buvau vakar body sclupt tai ooojj gerai buvo... manau lankysiu sia treniruote kol kas
dar i zumba noriu bet bijau kad nesugebesiu kol kas

Ar man tik pasirodė, ar jau baigėsi "vieno mėnesio sportininkių" antplūdis? Sumažėjo žmonių treniruotėse kažkaip

na vakar 20h buvo pilna sale... nzn o kelinta val maziau buna?
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 11, 21:16)
na vakar 20h buvo pilna sale... nzn o kelinta val maziau buna?
Tai visą laiką pilna salė - bet nors jau ne perpildyta

QUOTE(Miaška @ 2013 04 11, 21:17)
tie pavasarinukai nuleido rankas nes suprato kad per menesi nieko nepasieks

na iki vasaros dar laiko yra ir galima tikrai padailinti kuna 
kaip zumba treniruote ar labai intensyvi ir sudetinga?

kaip zumba treniruote ar labai intensyvi ir sudetinga?
Ramu temoj, atsotogaujate
o as sportuoju.pagaliau prisiverciau ir visai sauniai sekas, treciadieniais Aurelijos BS man ideali treniruote 20h
kalanetika matyt kazka ne iki galo darau tai efekto nepajutau nors itariu reiktu lankyt dazniau
zumboje buvau, na sokinejimas kai neikerti zingsneliu man sudetingas juo lab kad is mane sne kokia sokeja ir neperkandu as tu zingsniuku
ar yra kas dar treciadieniais pas aurelija i BS eina20? fainai butu zinot kad is grupes daugiau musu yra

kalanetika matyt kazka ne iki galo darau tai efekto nepajutau nors itariu reiktu lankyt dazniau

zumboje buvau, na sokinejimas kai neikerti zingsneliu man sudetingas juo lab kad is mane sne kokia sokeja ir neperkandu as tu zingsniuku

ar yra kas dar treciadieniais pas aurelija i BS eina20? fainai butu zinot kad is grupes daugiau musu yra
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 20:27)
Ramu temoj, atsotogaujate
o as sportuoju.pagaliau prisiverciau ir visai sauniai sekas, treciadieniais Aurelijos BS man ideali treniruote 20h

Sportuojam, sportuojam

O i ka Zumba panasi

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 20:27)
Aš einu anksčiau, į kalanetiką pas Aureliją 19 val.

as i kalanetika nespeju dazniausia... nors mastau kad reik speti tik va klausimas ar kalanetika atbuvus veliau i BS galeciau eiti ar jau nusibaigus buciau 
Zumba jokiu stepu viskas sokio judesiu ir ruros kraipymu.. kas man nesiseka as ne sokeja

Zumba jokiu stepu viskas sokio judesiu ir ruros kraipymu.. kas man nesiseka as ne sokeja

Sveikutes, na galiu pagirti,vakar buvau ABL 19h pas Aurelija, super tempas
visa slapia isejau

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 30, 08:13)
Sveikutes, na galiu pagirti,vakar buvau ABL 19h pas Aurelija, super tempas
visa slapia isejau

Na, čia kaip kam - aš irgi buvau vakar toje pačioje treniruotėje, nebloga, bet tempo nebuvo per daug