Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuojame BodyGym klube

matyt kazka ne taip darau bet buvau vakar body sclupt tai ooojj gerai buvo... manau lankysiu sia treniruote kol kas blush-anim-cl.gif dar i zumba noriu bet bijau kad nesugebesiu kol kas
Atsakyti
Ar man tik pasirodė, ar jau baigėsi "vieno mėnesio sportininkių" antplūdis? Sumažėjo žmonių treniruotėse kažkaip mastau.gif
Atsakyti
na vakar 20h buvo pilna sale... nzn o kelinta val maziau buna?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 11, 21:16)
na vakar 20h buvo pilna sale...  nzn o kelinta val maziau buna?

Tai visą laiką pilna salė - bet nors jau ne perpildyta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 04 11, 21:17)
Tai visą laiką pilna salė - bet nors jau ne perpildyta laugh.gif

tie pavasarinukai nuleido rankas nes suprato kad per menesi nieko nepasieks biggrin.gif pas mus irgi apmazeje nes vienu metu buvo neimanoma doh.gif
Atsakyti
na iki vasaros dar laiko yra ir galima tikrai padailinti kuna biggrin.gif

kaip zumba treniruote ar labai intensyvi ir sudetinga?
Atsakyti
Ramu temoj, atsotogaujate smile.gif o as sportuoju.pagaliau prisiverciau ir visai sauniai sekas, treciadieniais Aurelijos BS man ideali treniruote 20h

kalanetika matyt kazka ne iki galo darau tai efekto nepajutau nors itariu reiktu lankyt dazniau bigsmile.gif
zumboje buvau, na sokinejimas kai neikerti zingsneliu man sudetingas juo lab kad is mane sne kokia sokeja ir neperkandu as tu zingsniuku blush2.gif

ar yra kas dar treciadieniais pas aurelija i BS eina20? fainai butu zinot kad is grupes daugiau musu yra
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 20:27)
Ramu temoj, atsotogaujate smile.gif o as sportuoju.pagaliau prisiverciau ir visai sauniai sekas, treciadieniais Aurelijos BS  man ideali treniruote 20h

kalanetika matyt kazka ne iki galo darau tai efekto  nepajutau nors itariu reiktu lankyt dazniau  bigsmile.gif
zumboje buvau,  na sokinejimas  kai neikerti zingsneliu man  sudetingas juo lab kad is mane sne kokia sokeja ir neperkandu as tu zingsniuku  blush2.gif

ar yra kas dar treciadieniais pas aurelija i BS eina20? fainai butu  zinot kad is grupes daugiau musu yra

Sportuojam, sportuojam fitness3.gif As anksciau eidavau treciadieniais pas Aurelija, dabar ne, einu ketvirtadieniais 20h.
O i ka Zumba panasi ax.gif ? Kazkas kaip Step'as ar ne? As kai su ritmu susipykus, tai man visi zingsneliai ir choreografines kombinacijos yra mistika, reikia laaabai letai ir daug kartu ta pati zingsneli pakartoti, kad isisamoninciau kuria koja ka daryti biggrin.gif doh.gif Nors taip grazu paziureti, kai kiti soka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 20:27)
ar yra kas dar treciadieniais pas aurelija i BS eina20? fainai butu  zinot kad is grupes daugiau musu yra

Aš einu anksčiau, į kalanetiką pas Aureliją 19 val. wink.gif
Atsakyti
as i kalanetika nespeju dazniausia... nors mastau kad reik speti tik va klausimas ar kalanetika atbuvus veliau i BS galeciau eiti ar jau nusibaigus buciau biggrin.gif

Zumba jokiu stepu viskas sokio judesiu ir ruros kraipymu.. kas man nesiseka as ne sokeja blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikutes, na galiu pagirti,vakar buvau ABL 19h pas Aurelija, super tempas blush-anim-cl.gif visa slapia isejau
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 30, 08:13)
Sveikutes, na galiu pagirti,vakar buvau ABL 19h pas Aurelija,  super  tempas blush-anim-cl.gif  visa slapia isejau

Na, čia kaip kam - aš irgi buvau vakar toje pačioje treniruotėje, nebloga, bet tempo nebuvo per daug biggrin.gif
Atsakyti