Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuojame BodyGym klube

man kai tik menesi sportuojanciai labai neblogas tempas biggrin.gif

o zmoniu siandien treniruotese kakzoks kosmaras biggrin.gif bet gerai padirbejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 01, 15:33)
man  kai  tik menesi sportuojanciai labai neblogas tempas biggrin.gif

o zmoniu siandien treniruotese kakzoks kosmaras biggrin.gif bet gerai padirbejom biggrin.gif

Tai taip - kaip kam, man Aurelijos treniruotės ramios, nors kartais gerai išprakaituoju thumbup.gif

O šiandien pas Janą tai jooo... wacko.gif Ir jau šaukia, kad vietos nėr, pavėlavusios kad nebeitų - vis tiek su stepais kitoms ant galvų dar kelios susilipo doh.gif
Bet padirbėjom tikrai smagiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingakalni, gal gali dar kartelį paaiškinti apie tą abonementų papildymo tvarką, kada ir kokiom dienom, kad kitą mėnesį nepamirščiau (čia aš antradienį skambinau dėl to įtraukimo) smile.gif
Ir kaip dėl vasaros, gal bus kokių akcijinių pasiūlymų grupėms cool.gif ?
Atsakyti
dabar grupe pildau II ir IV rytais tai reik pinigus pervesti iki 10h ryto norit ikristi menesi pradedu +-5/6d uzdarau 25d

vasarai zadejo kainike pamazinti, laukiu pati nauju kainu ir mums tikiuos nukris biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 05 01, 23:21)
dabar grupe pildau  II ir IV rytais tai  reik pinigus pervesti iki 10h ryto  norit ikristi menesi pradedu +-5/6d  uzdarau  25d

vasarai zadejo  kainike pamazinti, laukiu pati nauju kainu ir mums tikiuos nukris biggrin.gif

Aišku, ačiū 4u.gif
Pernai labai gerai buvo, kai vasarą padarė tą akciją - 3mėn. už dviejų kainą biggrin.gif Gal ir šiemet kažkas panašaus bus rolleyes.gif
Atsakyti
turetu juk vasara apmazeja labai zmoniu
Atsakyti
Gaunu daug uzklausimu del kainu vasarai, kol kas kainike grupei nepakritusi 4u.gif
Atsakyti
sakykit, intro plius, tai cia stepas, nes nerandu paaiskinimo g.gif
Atsakyti
nzn nes jie neaprase sios naujos treniruotes
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 06 06, 19:33)
sakykit, intro plius, tai cia stepas, nes nerandu paaiskinimo  g.gif

Stepas truputi pazengusiems.
Atsakyti
Sveikos, ar daug zmoniu buna 19h treniruotese blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 06 14, 12:27)