Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 04 13, 10:31)
Jo jo as irgi geriu Resveratroli, nieko malonaus bet ir pagiriu nera smile.gif
Tai tu turbut del cholesterolio labai mazai mesos raudonos valgai? o ir tai silpnina organizmas  g.gif

ne, cholesterolis mamai, aš, tiesą sakant , jo turbūt niekad netikrinau g.gif Arba geras, nes aš apie savo cholesterolį nieko nežinau:) Mėsos valgau, nesu didelė mėsėdė, bet valgau.

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 13, 10:46)
Aciu visom merginom uz palaikyma:) Kam uz kumsciu laikyma, kam uz tikejima iki paskutines minutes....Tikrai, DEkui
Mano naujienos tokios:

š....šaunuolė, kad taip pozityviai priimi viską 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 13, 12:42)
Aciu uz namus, tikiuosi cia sulaukti tik paciu geriausiu rezultatu.  biggrin.gif Jamu 100%, as nepasikuklinsiu sikart.  flirt.gif  biggrin.gif Siandien dienele tai tokia ne laitas man, ryte skubedama ruosiausi i klinika, paskutiniu tyrimu pasidaryti, tai taip susuko pilva, nueinu, ziuriu wow, mm, nu ka, tada pradedam.  lotuliukas.gif Isvaziuojam is namu, vaziuojam, vyras stradalina, kaip cia bus viskas, as sakau, ramiai ir tik pokst, vista per kapota skrenda.  blink.gif  doh.gif  Geras zenklas, ne?  doh.gif Bet vistyte liko gyva.  cool.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif aišku, geras ženklas, vaisingumas totalus lotuliukas.gif sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 13, 12:38)
man labai patinka ta sesele kur leidzia pas Bykova  thumbup.gif

superine ta sesele thumbup.gif
QUOTE(Terze @ 2012 04 13, 12:48)
O mums nesiule vyro uzsaldyti, o as po laiko tik paklausiau, kodel nesaldys.. Tai paskui sako, jei liks, tai uzsaldysim, aisku neliko smile.gif Man dar Bikova pridare kruva tyrimu, tai net nezinau nei kam.. nei kokiu.. Nebuvo jau kaip paklausti, nes visi uzsieme, remonta vakar pradejo daryti... Pirmad jau bus grazu, kas vaziuos smile.gif

Terziuk, tas remontas pas juos jau nuo balandzio 3 prasidejes, jau tada jie sake, kad "na sledujushchej nedeli zakonchim" lotuliukas.gif

Iris, su graziu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 04 13, 16:15)
superine ta sesele  thumbup.gif

Terziuk, tas remontas pas juos jau nuo balandzio 3 prasidejes, jau tada jie sake, kad "na sledujushchej nedeli zakonchim"  lotuliukas.gif

Iris, su graziu rezultatu  4u.gif

doh.gif Bet vakar tai jau ir smirdejo dazai cool.gif Svarbu, kad uzbaigtu lotuliukas.gif
Mergaites-man pasirode kraujas... o to tai niekada nera buve.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 04 13, 15:45)
ne, cholesterolis mamai, aš, tiesą sakant , jo turbūt niekad netikrinau g.gif Arba geras, nes aš apie savo cholesterolį nieko nežinau:) Mėsos valgau, nesu didelė mėsėdė, bet valgau.

As buvau tikra, kad pas mane geras cholesterolis, bet kai pasitikrinau, jis buvo virsyjes...Mesos nemegeja, bet saldainiukai niam niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pas mane irgi nekokios naujienos. Turėjau pirmadienį 55 HCG esant 10 DPĮ šviežio embriono ir 8 DPĮ blastocistukės. O po to tik blogiau... Trečiadienį 56 HCG ir penktadienį 76 HCG. Jau geriau tos vilties nebūtų. Keistai tik, kad nekrenta, o stovi. Vietos sau nerandu. Greičiau jau viskas baigtųsi verysad.gif
Atsakyti
Laba mergaites,sian buvau LV turiu tik 4 su puse foliuku,nesuprantu antadieni sake kad 5 ir vienas maziukas unsure.gif ,pirmadieni punkcjija,nezinau kaip cia viskas baigsis 4 tai cia labai mazai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 13 balandžio 2012 - 17:16
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 13, 17:10)
Laba mergaites,sian buvau LV  turiu tik 4 su puse foliuku,nesuprantu antadieni sake kad 5 ir vienas maziukas unsure.gif ,pirmadieni punkcjija,nezinau kaip cia viskas baigsis  4 tai cia labai mazai schmoll.gif

sveikute, o kodel tik pirmadieni punkcija? dar stimuliuojancius leisies ar tik ovitreli? mes ryt keliaujam, idomu kaip pas mane bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2012 04 13, 18:25)
sveikute, o kodel tik pirmadieni punkcija? dar stimuliuojancius leisies ar tik ovitreli? mes ryt keliaujam, idomu kaip pas mane bus  g.gif

jo dar siandien leisios stimuliojancius,o ryt ta ovitreli,ziurek gal tau ir bus pirmadieni smile.gif mum 7:30 reikia jau but
Atsakyti
O siaube, PEPE, BLANKA, console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Greičiau baigtųsi mūsų kančios... verysad.gif
PERKŪNĖLI, kaip tau sekėsi su vaikučiais??? mirksiukas.gif wub.gif

VISAS STEBIU triniti.gif - BŪKIT GEROS ax.gif

P.S. AČIŪ UŽ NAMUČIUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 13, 16:22)
doh.gif  Bet vakar tai jau ir smirdejo dazai  cool.gif  Svarbu, kad uzbaigtu  lotuliukas.gif 
Mergaites-man pasirode kraujas... o to tai niekada nera buve....  doh.gif
Papildyta:
As buvau tikra, kad pas mane geras cholesterolis, bet kai pasitikrinau, jis buvo virsyjes...Mesos nemegeja, bet saldainiukai niam niam niam  biggrin.gif

Gali ir man taip buti.. O jis kenkia vaisingumui? Jei ne- palauks cool.gif

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 13, 17:11)
Sveikos 4u.gif

Pas mane irgi nekokios naujienos. Turėjau pirmadienį 55 HCG esant 10 DPĮ šviežio embriono ir 8 DPĮ blastocistukės. O po to tik blogiau... Trečiadienį 56 HCG ir penktadienį 76 HCG. Jau geriau tos vilties nebūtų. Keistai tik, kad nekrenta, o stovi. Vietos sau nerandu. Greičiau jau viskas baigtųsi verysad.gif

unsure.gif nu kaip gaila.. O gal dar? Gal keli prikibo ir ne visi vystosi, negali taip buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 13, 17:11)
Sveikos 4u.gif

Pirmieji didesni skaičiukai po ilgos pertraukos... bigsmile.gif Ką ginė sako...gal čia blastutė tvirtinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 04 13, 20:37)
Pirmieji didesni skaičiukai po ilgos pertraukos... bigsmile.gif  Ką ginė sako...gal čia blastutė tvirtinasi? smile.gif

Skambinau U., bet nekėlė. VK man pasakė, kad ji užsienyje. Sakau, duokit kitos gydytojos kontaktą, norėčiau pasitarti, o seselė pasakė, kad nieko negali padėti ir reikai skambinti pirmadienį. Nu man taip abydna pasidarė. Paklausiau jos, ar jai asmeniškai būtų lengva laukti pirmadienio, kai žino, kad mažiukas kabinosi. Sodinta buvo du kartus, tad maža maža viltis dar buvo. Pačios žinot kaip gaudom tuos paskutinius šiaudus. Tai tada susigriebė ir pasakė, kad ryt ryte bus kita gydytoja. Bet visgi protas sako, kad deja...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 13, 11:42)
Aciu uz namus, tikiuosi cia sulaukti tik paciu geriausiu rezultatu.  biggrin.gif Jamu 100%, as nepasikuklinsiu sikart.  flirt.gif  biggrin.gif Siandien dienele tai tokia ne laitas man, ryte skubedama ruosiausi i klinika, paskutiniu tyrimu pasidaryti, tai taip susuko pilva, nueinu, ziuriu wow, mm, nu ka, tada pradedam.  lotuliukas.gif Isvaziuojam is namu, vaziuojam, vyras stradalina, kaip cia bus viskas, as sakau, ramiai ir tik pokst, vista per kapota skrenda.  blink.gif  doh.gif  Geras zenklas, ne?  doh.gif Bet vistyte liko gyva.  cool.gif  biggrin.gif

mieloji drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti