QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 14, 10:32)
O aš nuo ketvirtadienio pusdienio esu su dviem žirniais. Kiti nustojo dalintis.
Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du

Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų
sVEIKUTES
pERKUNAS,labai pozytiviai mastai

esi saunuole

Ir as stipriai stipriai suspaudusi kumstukus laikau,kad tavo tie du zirniukai ir pasiliktu
Triumfante kokie grazus zenklai linkiu,kad jie tau atnestu

Ir kaip faina,kad jau startavai-sveikinu su tuo-lai startas buna puikus,o rezultatas stebuklingas
sidabriukas15 ir pepe labai gaila,kad nepavyko.Uzjauciu jus,bet nepasiduokit.Teisingai raset anksciau-mes busim pacios paciausios mamytes ir tikrai BUSIME.Nezinau,bet as tikiu kad visdelto kiekvienos is musu vaikuciai sedi ant debeselio ir laukia kada nusileis pas mus

Tik tikiuosi kad jie ilgai jau nebesedes,nes mes ju tiek laiko ju laukiame...savo stebuklu

Nosites aukstyn, papukus statyn ir i kova su tuo prakeiktu nevaisingumu
blanka 1 man atrodo, kad pas tave visdelto zirniukas yra.Skaiciai nekrenta.Auga.Kad labai jau vietoj stovi irgi pasakyti negali.Be to gali juk buti,kad vienas is triju nustojo vystytis ir automatiskai krito skaicius.Labai laikau kumstukus uz tave ir stebiu,tikiuosi tu cia ateisi apsiverkusi is laimes ir nerealiai laiminga.
Jop,Usoniene isvykusi yra.Nes as pas ja turejau si menesi darytis IVF,bet teko truputi viska atideti iki kito menesio. O sesute tai ir man nepatiko

Nepalyginsi su Treiso sesutemis

ar Bykovos

Beje,Treisas pamenu sakydavo kad jeigu HCG 50 jau gerai-tad labai labai tikiuosi kad ir tau viskas baigsis supimu maziuko ant rankyciu
Sv@jukė kaip savijauta?
Krempudra,kaip as dziaugiuosi kad tavo du drakoniukai auga normaliai ir viskas jiems gerai.
Renaciukas.D dabar pamate 4,o ziurek punkcijos diena atsiras dar keli pasislepe.ir as pamenu kaip pergyvenau kad neturiu daug foliu, bet kuo toliau tuo labiau suvokiu kad reikia pergyventi kad jie tik butu kokybiski.Tad tikekime,kad tie tavo foliai labai kokybiski ir tikrai gausi stipruolius,nes geru naujienu musu skyrelyje labai labai reikia
errachka kaip faina,kad pasirodei.As daznai pamastau kaip tu,ka veiki,kaip tau sekasi ir pan.Linkejimai
O as per pertraukas perskaitau kas ir kaip,paliudziu ir vel varau i darba.Metu mokslo pabaigai tai darbo per akis,zodziu spek suktis-o norisi viska pasidaryti iki punkcijos dienos,kad paskui galeciau ramiai glostyti pilvuka kai isodins maziukus ir maldauti ju pasilikti.Kad nebutu streso,kad uztektu poilsio nes nebezinau kaip pagelbeti kad tik jie implanuotus ir atnestu per mano gimtadieni pacia graziausia,nuostabiausia,fantastiskiausia zinia,kad as esu

Todel ir retai uzsuku,nors jusu tikrai nepamirsau nei vienos.
Beiliuk,as su tavim ir uz tave mergyt