Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 13, 19:50)
Bet visgi protas sako, kad deja...

Tokia ant gedos stulpo. cool.gif 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2012 04 13, 19:57)
mieloji drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Kaip fainai, kad uzsukai. wub.gif 4u.gif

Zinot, tas 13 gal rimtai cia kazka reiskia g.gif , nes siandien pirma kliente buvo nestuke.gif , paklausiu kiek savaiciu, o mintyse galvoju, nu bra, jeigu sakys, kad 13, tadu nezinau, spekit ka pasake. swoon.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 13, 20:05)
Tokia ant gedos stulpo.  cool.gif  4u.gif
Kaip fainai, kad uzsukai.  wub.gif  4u.gif

Zinot, tas 13 gal rimtai cia kazka reiskia g.gif , nes siandien pirma kliente buvo  nestuke.gif , paklausiu kiek savaiciu, o mintyse galvoju, nu bra, jeigu sakys, kad 13, tadu nezinau, spekit ka pasake. swoon.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

13 lotuliukas.gif
Atsakyti
Blanka1 - nu gal tikrai pradzioj uzkibo 2 ar 3, o dabar liko vienas?? Dar gal bandyk kartoti hcg?? Nu labai norisi tiketi.

Triumfante - nu tas 13 tave tikrai persekioja:) as tikiu kad tau sekme jis atnes!
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

Man liko 300vnt Gonal is 900 piestuko. Gal kam reikia?
Rasykite i az.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
Labai laukiu Blankos. Tikiuosi gydytoja patvirtins, kad zinios nera blogos ir vienas zirniukas pasiliko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 13, 05:11)
Sveikos 4u.gif

Pas mane irgi nekokios naujienos. Turėjau pirmadienį 55 HCG esant 10 DPĮ šviežio embriono ir 8 DPĮ blastocistukės. O po to tik blogiau... Trečiadienį 56 HCG ir penktadienį 76 HCG. Jau geriau tos vilties nebūtų. Keistai tik, kad nekrenta, o stovi. Vietos sau nerandu. Greičiau jau viskas baigtųsi verysad.gif

Tai juk kyla, o nekrenta. Kas cia blogo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaiciukai irgi nemazi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau, kad cia sveikinti reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek as suprantu skaiciukuose wub.gif wub.gif
Tikekimes geresniu ziniu pirmadienis. Reikia cia virusiuku.

Aciu uz namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmes merginom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 14 balandžio 2012 - 08:00
Sveikos,

QUOTE(Terze @ 2012 04 13, 11:07)
Gaila, Perkunai, nemaciau jau tavo zinutes, butume prigriebe wink.gif O tu vakar vaikucius pasiemei??

Na manau turėsim progų susipažinti dar biggrin.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 13, 11:42)
Geras zenklas, ne?  doh.gif Bet vistyte liko gyva.  cool.gif  biggrin.gif

Oj, labai geras ženklas biggrin.gif Paukščiai yra gėris..net ir višta biggrin.gif
Jau taip ir matau vaizdelį biggrin.gif

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 13, 16:11)
Pas mane irgi nekokios naujienos. Turėjau pirmadienį 55 HCG esant 10 DPĮ šviežio embriono ir 8 DPĮ blastocistukės. O po to tik blogiau... Trečiadienį 56 HCG ir penktadienį 76 HCG. Jau geriau tos vilties nebūtų. Keistai tik, kad nekrenta, o stovi. Vietos sau nerandu. Greičiau jau viskas baigtųsi verysad.gif

Bet gi tikrai..gi nekrenta skaičiai...O ką ta kita daktarytė pasakė? (o sesutę tai ant laužo doh.gif )

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 04 13, 17:10)
Laba mergaites,sian buvau LV  turiu tik 4 su puse foliuku,nesuprantu antadieni sake kad 5 ir vienas maziukas unsure.gif ,pirmadieni punkcjija,nezinau kaip cia viskas baigsis  4 tai cia labai mazai schmoll.gif

Nesuk sau galvos kiek jų yra dabar. Svarbu kiek jų išpunktuos. Ne viską gi pamato taip gerai,kaip mes to norėtume.Neskubėk su išvadom.

O aš nuo ketvirtadienio pusdienio esu su dviem žirniais. Kiti nustojo dalintis.
Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du g.gif Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 14, 10:32)
Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du  g.gif  Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų  wub.gif

Toliau laikau kumstukus uz jus. wub.gif wub.gif

Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

tik nebuk viena dienele ir cia tiek visko nutiko bigsmile.gif aciu uz namukus grazius thumbup.gif

pepe- console.gif vikas bus gerai ,gal kartu startuosime kita karta 4u.gif

blanka -man atrodo tu bereikalo liudi ,pas tave cia viskas super thumbup.gif

ir visoms kitom dideliausios sekmes oro_buckis.gif

dar noriu paklausti ,ka jus cia su kraujuku darot,donoro vyro ,as dar apie tai nieko nezinau ,gal galit pasidalint informacija,busiu labai dekinga ax.gif
eisiu pirmadieni pas gydytoja tai noriu bus su pilnu bagazu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 14, 10:32)

Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du  g.gif  Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų  wub.gif

sVEIKUTES 4u.gif
pERKUNAS,labai pozytiviai mastai thumbup.gif esi saunuole thumbup.gif Ir as stipriai stipriai suspaudusi kumstukus laikau,kad tavo tie du zirniukai ir pasiliktu wub.gif
Triumfante kokie grazus zenklai linkiu,kad jie tau atnestu nestuke.gif Ir kaip faina,kad jau startavai-sveikinu su tuo-lai startas buna puikus,o rezultatas stebuklingas wub.gif
sidabriukas15 ir pepe labai gaila,kad nepavyko.Uzjauciu jus,bet nepasiduokit.Teisingai raset anksciau-mes busim pacios paciausios mamytes ir tikrai BUSIME.Nezinau,bet as tikiu kad visdelto kiekvienos is musu vaikuciai sedi ant debeselio ir laukia kada nusileis pas mus wub.gif Tik tikiuosi kad jie ilgai jau nebesedes,nes mes ju tiek laiko ju laukiame...savo stebuklu wub.gif Nosites aukstyn, papukus statyn ir i kova su tuo prakeiktu nevaisingumu mirksiukas.gif
blanka 1 man atrodo, kad pas tave visdelto zirniukas yra.Skaiciai nekrenta.Auga.Kad labai jau vietoj stovi irgi pasakyti negali.Be to gali juk buti,kad vienas is triju nustojo vystytis ir automatiskai krito skaicius.Labai laikau kumstukus uz tave ir stebiu,tikiuosi tu cia ateisi apsiverkusi is laimes ir nerealiai laiminga.
Jop,Usoniene isvykusi yra.Nes as pas ja turejau si menesi darytis IVF,bet teko truputi viska atideti iki kito menesio. O sesute tai ir man nepatiko schmoll.gif Nepalyginsi su Treiso sesutemis thumbup.gif ar Bykovos thumbup.gif Beje,Treisas pamenu sakydavo kad jeigu HCG 50 jau gerai-tad labai labai tikiuosi kad ir tau viskas baigsis supimu maziuko ant rankyciu mirksiukas.gif
Sv@jukė kaip savijauta?
Krempudra,kaip as dziaugiuosi kad tavo du drakoniukai auga normaliai ir viskas jiems gerai. thumbup.gif
Renaciukas.D dabar pamate 4,o ziurek punkcijos diena atsiras dar keli pasislepe.ir as pamenu kaip pergyvenau kad neturiu daug foliu, bet kuo toliau tuo labiau suvokiu kad reikia pergyventi kad jie tik butu kokybiski.Tad tikekime,kad tie tavo foliai labai kokybiski ir tikrai gausi stipruolius,nes geru naujienu musu skyrelyje labai labai reikia 4u.gif
errachka kaip faina,kad pasirodei.As daznai pamastau kaip tu,ka veiki,kaip tau sekasi ir pan.Linkejimai 4u.gif
O as per pertraukas perskaitau kas ir kaip,paliudziu ir vel varau i darba.Metu mokslo pabaigai tai darbo per akis,zodziu spek suktis-o norisi viska pasidaryti iki punkcijos dienos,kad paskui galeciau ramiai glostyti pilvuka kai isodins maziukus ir maldauti ju pasilikti.Kad nebutu streso,kad uztektu poilsio nes nebezinau kaip pagelbeti kad tik jie implanuotus ir atnestu per mano gimtadieni pacia graziausia,nuostabiausia,fantastiskiausia zinia,kad as esu nestuke.gif Todel ir retai uzsuku,nors jusu tikrai nepamirsau nei vienos.
Beiliuk,as su tavim ir uz tave mergyt 4u.gif
Atsakyti
Afrodite- group.gif tikiuosi visi sitie zodeliai tiesiai dievuliui i ausi 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, spinduleli musu. wub.gif
Atsakyti