Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 14, 10:32)
O aš nuo ketvirtadienio pusdienio esu su dviem žirniais. Kiti nustojo dalintis.
Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du  g.gif  Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų  wub.gif

Ramybes ir didelio tikejimo laukime 4u.gif mes patryzniosim uz tave biggrin.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 14, 11:04)
dar noriu paklausti ,ka jus cia su kraujuku darot,donoro vyro ,as dar apie tai nieko nezinau ,gal galit pasidalint informacija,busiu labai dekinga  ax.gif
eisiu pirmadieni pas gydytoja tai noriu bus su pilnu bagazu... lotuliukas.gif

Sidabriukas tie LIT vadinasi Leukocitu Imunine Terapija (berods taip lietuviskai smile.gif), cia Lietuvos gydytojams aukstasis pilotazas (jie vis dar linke tai nurasyti kaip nepaaiskinamam nevaisingumui), nu nebent tavo gydytoja isskirtine ir priima ir pripazista naujoves. negirdejau kad lietuvoj kur nors tai daro, bet va Latvija jau daugiau pazengus thumbup.gif Sia procedura skiria kai tyrimai parodo kad moters organizmas vyro genetika priima kaip dideli pavoju, sukyla moters NK (natural killer cells, tos pacios kurios pvz kovoja su veziu ir kitomis ligomis) ir tiesiog atmeta embrioniuka kaip svetimkuni. tai va LIT metu suleidziama vyro ar kito svetimo donoro baltosios kraujo daleles kad pripratinti moters kuna atpazinti svetima darini ir neatmesti jo 4u.gif nemoku mediciniskai paaiskinti, bet tikiuosi aiskiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 balandžio 2012 - 11:33
QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 11:32)
Ramybes ir didelio tikejimo laukime  4u.gif  mes patryzniosim uz tave  biggrin.gif
Sidabriukas tie LIT vadinasi Leukocitu Imunine Terapija (berods taip lietuviskai smile.gif), cia Lietuvos gydytojams aukstasis pilotazas (jie vis dar linke tai nurasyti kaip nepaaiskinamam nevaisingumui), nu nebent tavo gydytoja isskirtine ir priima ir pripazista naujoves. negirdejau kad lietuvoj kur nors tai daro, bet va Latvija jau daugiau pazengus  thumbup.gif Sia procedura skiria kai tyrimai parodo kad moters organizmas vyro genetika priima kaip dideli pavoju, sukyla moters NK (natural killer cells, tos pacios kurios pvz kovoja su veziu ir kitomis ligomis) ir tiesiog atmeta embrioniuka kaip svetimkuni. tai va LIT metu suleidziama vyro ar kito svetimo donoro baltosios kraujo daleles kad pripratinti moters kuna atpazinti svetima darini ir neatmesti jo  4u.gif  nemoku mediciniskai paaiskinti, bet tikiuosi aiskiau  ax.gif

aciu labai uz informacija ,pries sita karta gydytojos prasiau kad padarytu tyrima ,gal kad mano organizmas nepriima svetimkunio ,tai darem kraujo tyrima atsakymas buvo geras viskas normos ribose,tai reiskia man tokiu proceduru nereiktu ??? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Naktį visai nemiegojau ir blioviau. Blogiausia nežinomybė. Skambinau šian į VK, kaip visada pakėlė "pati maloniausia" seselė. Nutrepsėjo pakviesti V., bet po to pasakė, kad ji užsiėmusi, geriausia, jei palikčiau telefoną ir t.t. Kadangi esu šventėm užsienyje, nu tai ką aš jau ten paduosiu. Nusprendžiau toliau dėtis crinone ir laukti pirmadienio, kas toliau bus. Vakar kalbėjau su savo gydytoja, kuri priiminėjo mano dukružę. Sakė, kad teko jai susidurti su atvejais, kai skaičiukai visai nekilo, o visgi vaikelis gimė. Na bet pabrėžė, kad tai itin reti atvejai ir kad šiek tiek apsiraminčiau, juk turiu jau vieną trepsiukę namie. Nu laikomės mergaitės 4u.gif
Atsakyti
[quote=Afrodite69,2012 04 14, 11:39]
sVEIKUTES 4u.gif
pERKUNAS,labai pozytiviai mastai thumbup.gif esi saunuole thumbup.gif Ir as stipriai stipriai suspaudusi kumstukus laikau,kad tavo tie du zirniukai ir pasiliktu wub.gif
Triumfante kokie grazus zenklai linkiu,kad jie tau atnestu nestuke.gif Ir kaip faina,kad jau startavai-sveikinu su tuo-lai startas buna puikus,o rezultatas stebuklingas wub.gif
sidabriukas15 ir pepe labai gaila,kad nepavyko.Uzjauciu jus,bet nepasiduokit.Teisingai raset anksciau-mes busim pacios paciausios mamytes ir tikrai BUSIME.Nezinau,bet as tikiu kad visdelto kiekvienos is musu vaikuciai sedi ant debeselio ir laukia kada nusileis pas mus wub.gif Tik tikiuosi kad jie ilgai jau nebesedes,nes mes ju tiek laiko ju laukiame...savo stebuklu wub.gif Nosites aukstyn, papukus statyn ir i kova su tuo prakeiktu nevaisingumu mirksiukas.gif
blanka 1 man atrodo, kad pas tave visdelto zirniukas yra.Skaiciai nekrenta.Auga.Kad labai jau vietoj stovi irgi pasakyti negali.Be to gali juk buti,kad vienas is triju nustojo vystytis ir automatiskai krito skaicius.Labai laikau kumstukus uz tave ir stebiu,tikiuosi tu cia ateisi apsiverkusi is laimes ir nerealiai laiminga.
Jop,Usoniene isvykusi yra.Nes as pas ja turejau si menesi darytis IVF,bet teko truputi viska atideti iki kito menesio. O sesute tai ir man nepatiko schmoll.gif Nepalyginsi su Treiso sesutemis thumbup.gif ar Bykovos thumbup.gif Beje,Treisas pamenu sakydavo kad jeigu HCG 50 jau gerai-tad labai labai tikiuosi kad ir tau viskas baigsis supimu maziuko ant rankyciu mirksiukas.gif
Sv@jukė kaip savijauta?
Krempudra,kaip as dziaugiuosi kad tavo du drakoniukai auga normaliai ir viskas jiems gerai. thumbup.gif
Renaciukas.D dabar pamate 4,o ziurek punkcijos diena atsiras dar keli pasislepe.ir as pamenu kaip pergyvenau kad neturiu daug foliu, bet kuo toliau tuo labiau suvokiu kad reikia pergyventi kad jie tik butu kokybiski.Tad tikekime,kad tie tavo foliai labai kokybiski ir tikrai gausi stipruolius,nes geru naujienu musu skyrelyje labai labai reikia
Tikekimes kad taip ir bus mirksiukas.gif ,o ka reikia su savim vestis i punkcija? g.gif zinauk kad vyra butinai lotuliukas.gif o kas toliau?sake kad po punkcijos koki pusdeni turesiu ten dar praguliet.
Atsakyti
Blanka, net sirdi skauda skaitant console.gif , vartok toliau crinone ir laukime geriausio. 4u.gif
Bet jau gydytoja ir sesele. doh.gif

Renaciukas, vyras palydes turbut iki punkcijos, i pacia punkcija vargiai ar ileis. g.gif biggrin.gif Sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 13, 19:05)
Tokia ant gedos stulpo.  cool.gif  4u.gif
Kaip fainai, kad uzsukai.  wub.gif  4u.gif

Zinot, tas 13 gal rimtai cia kazka reiskia g.gif , nes siandien pirma kliente buvo  nestuke.gif , paklausiu kiek savaiciu, o mintyse galvoju, nu bra, jeigu sakys, kad 13, tadu nezinau, spekit ka pasake. swoon.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia geras thumbup.gif
o mes sitam skyreli birzeli pasirodysim..bandysim dar karteli
Atsakyti
Labas mergaitės.
Mums su snaigutėmis nepavyko pastoti. Penktadieni prasidėjo mmm. Aš tai kažkaip galvojau, jog su snaigutėmis yra didelė tikimybė pastoti, o pasirodo tik 10 proc. sad.gif
Žodžiu nieko gero, telieka tik prisigerti, išsiverkti ir gyventi toliau..
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 04 14, 16:06)
cia geras thumbup.gif
o mes sitam skyreli birzeli pasirodysim..bandysim dar karteli

Net susukau: Dieve, kaip dziaugiusi! bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Colouritte @ 2012 04 14, 16:10)
Labas mergaitės.

Stiprybes. console.gif
Atsakyti
Colouritte, laikykis, mažute. Reikia išsiverkti, išlieti pyktį, neviltį, skausmą, o po to toliau planuoti. Nežinau kelintas buvo Tavo kartas, kokia Tavo patirtis, bet tikiuosi, kad nepasiduosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 14, 12:43)
aciu labai uz informacija ,pries sita karta gydytojos prasiau kad padarytu tyrima ,gal kad mano organizmas nepriima svetimkunio ,tai darem kraujo tyrima atsakymas buvo geras viskas normos ribose,tai reiskia man tokiu proceduru nereiktu ???  4u.gif

Oi nezinau koki tyrima tau dare g.gif Siaip tuos tyrimus net UK nedaro, siuncia i Cikagos kazkokia laboratorija unsure.gif

QUOTE(Colouritte @ 2012 04 14, 16:10)
Labas mergaitės.
Mums su snaigutėmis nepavyko pastoti. Penktadieni prasidėjo mmm. Aš tai kažkaip galvojau, jog su snaigutėmis yra didelė tikimybė pastoti, o pasirodo tik 10 proc. sad.gif
Žodžiu nieko gero, telieka tik prisigerti, išsiverkti ir gyventi toliau..

Labai labai gaila, atsigauk ir vel i zygi 4u.gif

Blanka - gerai kad nenutrauki vaistu dar, pirmadienis atsakys i visus klausimus ir as dar tikiu sekminga pabaiga 4u.gif VK eilini karta pasirode sudinai blink.gif

Nu bet juodesnio menesio neatsimenu o as cia tikrai ilgai cool.gif

Triumfante kaip badytis sekasi rolleyes.gif Kada pirma apziura? As nuo pirmadienio pradedu blokuojancius. vakar priskaiciau kad jauciu per anksti as cia ta LAD persitestuoju, parasyta kad geriausia persitestuoti praejus 4 savaitem po 2-o LIT'o o man praejo tik nepilnai dvi savaites. Nu bus kaip bus, vis tiek dar viena LIT darysiuos, kokie rezultatai bebutu.
Atsakyti
Tikrai juodas laikotarpis, tikiuosi tuoj ateis kuri, pvz Kiva ir pranes blogio pabaiga. thumbup.gif:

Cituk, man sekasi gerai, buvo vakar siek tiek streso kol viska susileidau, puregonas lengviau sulindo nei menopuras, matyt vaistai tirstesni. Melyniu kol kas nera. smile.gif Vyras paruose skania vakariene, suplake mums baltimu kokteili ir luzome, o nakti sapnavau du baltapiukius garbanius. wub.gif Apziura turesim po 6 badymusi.
Kaip pacios nuotaikos artejant prie laimes?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 14, 18:28)
Tikrai juodas laikotarpis, tikiuosi tuoj ateis kuri, pvz Kiva ir pranes blogio pabaiga.  thumbup.gif:

Cituk, man sekasi gerai, buvo vakar siek tiek streso kol viska susileidau, puregonas lengviau sulindo nei menopuras, matyt vaistai tirstesni. Melyniu kol kas nera. smile.gif Vyras paruose skania vakariene, suplake mums baltimu kokteili ir luzome, o nakti sapnavau du baltapiukius garbanius.  wub.gif  Apziura turesim po 6 badymusi. 
Kaip pacios nuotaikos artejant prie laimes?smile.gif

Va va jau gasdinuosi del to menopuro, nes ir man ji reikes leisti kartu su gonaliu unsure.gif Saunuolis vyras thumbup.gif O sapnas jauciu ziauriai malonus buvo, as kazkaip niekada nesapnuoju vaikuciu g.gif

ta laime man dar kazkaip labai sunkiai pasiekiama ir tolima atrodo, bet sieksim bendrom jegom visos wub.gif
tai apziura treciadieni - lauksim geru ziniu ir daug kokybisku burbuliuku wub.gif
Atsakyti