Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=Citas,2012 04 14, 04:55]
Oi nezinau koki tyrima tau dare g.gif Siaip tuos tyrimus net UK nedaro, siuncia i Cikagos kazkokia laboratorija unsure.gif

Tai gal cia tie imuniniai cikagos tyrimai vadinas?
Atsakyti
Terze, gerai ir tu pasapnuoji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 14, 21:46)
Gaila del nepavykusio bandymo. Uzjauciu wub.gif
Pati sedziu tuscia siandien...Pavarciau viena knyga ir radaus fraze:
Gyvenimas is zmogaus atima tai, ka jis labiausia sureiksmina ir sudievina....Tai ir mastau kaip eiti tuo keliu jo per daug nesureiksminus???

Tas tustumas pilnai suprantamas... 4u.gif
Apie ta posaki: tai gal tada iseina, kad D supyksta, kad mes sureiksminam, sudievinam? Eina sau, as kartais galvoju, kad visai nesureiksminu, o kartais perreiksminu, niekaip to racionalaus viduriuko nerandu...
Dar prisiminiau, per sv Velykas ziurejau filma apie Moze. Ten irgi buvo idomiai pasakyta tokia fraze, kai zmones neturejo ko valgyti, o D jiems pabere grudu: kad neva tai valgykite iki soties, bet rytojui nesigvieskite, neslepkite, nes D uzpyks, kad juo nepasitikima, kad D pasirupins mumis....
Atsakyti
jau visai susipainiojau ,pirmadieni reikes viska isiaiskinti,bet blogiausia kad pries nueidama pas gydytoja tiek sakau paklausiu ,kalusiu oi klausiu,o kai ten nueinu toks vaizdas prarandu kalbos dovana lyg kad uzrakine burna butu....sakes.... doh.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 14, 09:55)
Tas tustumas pilnai suprantamas...  4u.gif 
Apie ta posaki: tai gal tada iseina, kad D supyksta, kad mes sureiksminam, sudievinam? Eina sau, as kartais galvoju, kad visai nesureiksminu, o kartais perreiksminu, niekaip to racionalaus viduriuko nerandu...
Dar prisiminiau, per sv Velykas ziurejau filma apie Moze. Ten irgi buvo idomiai pasakyta tokia fraze, kai zmones neturejo ko valgyti, o D jiems pabere grudu: kad neva tai valgykite iki soties, bet rytojui nesigvieskite, neslepkite, nes D uzpyks, kad juo nepasitikima, kad D pasirupins mumis....

Pas mane biski religijos fobija wub.gif Ir stengiuos D nemineti, kazkaip nejauku man pasidaro wub.gif Bet jo, issireiskei teisingai biggrin.gif Jis uzpyksta ir duoda mum apie tai zinoti wub.gif
Reikia rasti viduriuka ir ismokti plaukti pasroviui....ir visus kritimus priimti ramiai, be pykcio siuntimo i virsu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 14, 22:03)

Reikia rasti viduriuka ir ismokti plaukti pasroviui....ir visus kritimus priimti ramiai, be pykcio siuntimo i virsu wub.gif

Auksiniai zodziai, net knygu skaityti nereikia wink.gif Tik kaip tai igyvendinti..
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 14, 22:19)
Auksiniai zodziai, net knygu skaityti nereikia wink.gif Tik kaip tai igyvendinti..

Man atrodo, man tai pavyko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 14, 22:23)
Man atrodo, man tai pavyko.  wub.gif

Saunuole!! As dazniausiai pykstu ant saves....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 04 14, 22:28)
Saunuole!! As dazniausiai pykstu ant saves....

As nebepykstu ant nieko ir ypac ant saves. Esu laiminga. smile.gif

Bet galva tai beveik prie sprogimo ribos. doh.gif smile.gif

Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triumfante: 14 balandžio 2012 - 21:41
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 14, 22:02)
jau visai susipainiojau ,pirmadieni reikes viska isiaiskinti,bet blogiausia kad pries nueidama pas gydytoja tiek sakau paklausiu ,kalusiu oi klausiu,o kai ten nueinu toks vaizdas prarandu kalbos dovana lyg kad uzrakine burna butu....sakes.... doh.gif    scare.gif

Tikiu..man taip pradiniam etape buvo, paskui is kazkur atsirado naglumo.... Sidabriuk, pagalvok, kiek tu jiems sumoki ir gauni nesekme, o nieko kitaip gi nepadare.. Pilna teise turi sedeti ir mastyti, ar kazko nepraleidai, ar kazko nepaklausei...
O del to tyrimo, tai uzklausk, man jau nesimiegos be pirmadienio... Ka ji tau ten tyre....

Papildyta:
Ilindau i nestukiu skyreli... taip sirdi suspaude, tiek ten "savu" mergaiciu... taip norisi pas jas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 14 balandžio 2012 - 21:58
QUOTE(Terze @ 2012 04 14, 21:51)
Tikiu..man taip pradiniam etape buvo, paskui is kazkur atsirado naglumo.... Sidabriuk, pagalvok, kiek tu jiems sumoki ir gauni nesekme, o nieko kitaip gi nepadare.. Pilna teise turi sedeti ir mastyti, ar kazko nepraleidai, ar kazko nepaklausei...
O del to tyrimo, tai uzklausk, man jau nesimiegos be pirmadienio... Ka ji tau ten tyre....

jo jau pinigu sudejome tai ....ooooo siaubas desimtys tukstanciu...siaubas....tikiuosi susikaupsiu kazkaip ,nieko dar vyras sale bus jis biski su jais naglesnis nei as ,jis kalba taip kaip tu terzute ,sako sitiek pinigu,reik is karot apie viska galvoti ,o ne tada kaip neiseina,nu zodziu jei prarasiu kalbos dovana ,nors si karta galvoju kad ne ,tai bus MB... mirksiukas.gif lotuliukas.gif o tu brangioji miegok sau ramiai ,tau dar reikes jegu ,turi pailseti ....tik kiba man reikes ant kokio lapelio rasytis ,nes kaip jie ten aiskina tai as atrodo suprantu ir visus tuos terminus prisiminsiu,iseinu is kabineto ir se tau vikas isgaruoja doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
nieko vistiek ir mes ten nueisim ane ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 14, 21:29)
pasirasu ir as  biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kokiais tyrimais nustato kaip moters organizmas reaguoja i vyro lasteles?

The Leukocyte Antibody Detection or LAD test measures the amount of antibody that reacts with proteins of non-self (usually paternal) blood cells.

Lukocitu anitkuniu nustatymas, kai nustatomas kiekis antikuniu kurie reaguoja i svetimus (tevo) baltuju kraujo lasteliu proteinus. Ziauriai moksliska g.gif

Terze as vel paskaiciau ka tiksliai reiskia tai ten tipo ir LIT del to kad atmeta svetimkuni ir del to kad atmeta per daug panasu embriona. Reiks labiau pasigilint. doh.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 14, 21:37)
Pasieksi, as zinau.  4u.gif

Del menopuro, nesigasdink, tik va pasakysiu, galva tai tikrai skauda.  rolleyes.gif Tiesa, raso, kad menopuras padidina daugiavaisiu nestumu tikimybe.  ax.gif

Tai labai gerai, daugiavaisis mano svajone rolleyes.gif

QUOTE(Terze @ 2012 04 14, 21:45)
OHOHO!!! su startu, podruzke wink.gif  thumbup.gif 
Triumfante, sianakt tavo vista sapnavau  lotuliukas.gif  Tiksliau jos ten dvi buvo smile.gif Ir dar sapnavau, kad buciuojuos visa sapna su buvusiu... Jetus, 10metu atgal.... Nei galvojau nei ka, bet jau taip plesem.. smile.gif
Tada uzteks, kad as sapnuoju suniukus Viskas oki

SOS:
As po LIT taip gaunasi trecia diena vis randu sviezio kraujo....  verysad.gif  Nesmarkiai, bet pakraujuoju... o is ten smirda... kaip is zvejybinio laivo.... prasideda  smagumai kazkokie...

Ale biski padykus matau tokius sapnus sapnuoti tongue.gif

Tu suniukus ir toliau sapnuok, mane kazkaip ramina tavo sapnai ir nuojauta 4u.gif

Nu bet keista jau visai, skambink Bykovai ir klausk ar taip gali buti blink.gif Gal kokia infekcija nuo antibijotiku isimetei? O beje tavo kita savaite atsakymai del zarazu ane bigsmile.gif nebus ju pamatysi, cia gal kokia pienlige isitaisei, nemanau kad LIT cia kaltas del to g.gif
Atsakyti