Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Colouritte @ 2012 04 14, 15:10)
Labas mergaitės.
Mums su snaigutėmis nepavyko pastoti. Penktadieni prasidėjo mmm. Aš tai kažkaip galvojau, jog su snaigutėmis yra didelė tikimybė pastoti, o pasirodo tik 10 proc. sad.gif
Žodžiu nieko gero, telieka tik prisigerti, išsiverkti ir gyventi toliau..

mergyt laikykis console.gif zinau ka tai reiskia ka tik tai pati visa tai patyriau...stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 15:55)
Oi nezinau koki tyrima tau dare  g.gif Siaip tuos tyrimus net UK nedaro, siuncia i Cikagos kazkokia laboratorija  unsure.gif
Labai labai gaila, atsigauk ir vel i zygi  4u.gif

Blanka - gerai kad nenutrauki vaistu dar, pirmadienis atsakys i visus klausimus ir as dar tikiu sekminga pabaiga  4u.gif  VK eilini karta pasirode sudinai  blink.gif

Nu bet juodesnio menesio neatsimenu o as cia tikrai ilgai  cool.gif

Triumfante kaip badytis sekasi  rolleyes.gif Kada pirma apziura? As nuo pirmadienio pradedu blokuojancius. vakar priskaiciau kad jauciu per anksti as cia ta LAD persitestuoju, parasyta kad geriausia persitestuoti praejus 4 savaitem po 2-o LIT'o o man praejo tik nepilnai dvi savaites. Nu bus kaip bus, vis tiek dar viena LIT darysiuos, kokie rezultatai bebutu.

nu geras tai nesuprantu ,nes su gydytoja po praeito karto kaip nuejau ir kalbejom,as jai sakau gal mano organizmas nepriima svetimkunio ,ji sako tai gerai pries kita karta padarysim kraujo tyrima ir paziuresim,nu sake jei bus atsakymas negeras tai per stimuliacija reiktu gerti dar aspirina atrodo,bet kai pasidariau sake lyg ir visas gerai...tai net ir nezinau tada...pasimeciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 14, 20:47)
mergyt laikykis  console.gif zinau ka tai reiskia ka tik tai pati visa tai patyriau...stiprybes tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
nu geras tai nesuprantu ,nes su gydytoja po praeito karto kaip nuejau ir kalbejom,as jai sakau gal mano organizmas nepriima svetimkunio ,ji sako tai gerai pries kita karta padarysim kraujo tyrima ir paziuresim,nu sake jei bus atsakymas negeras tai per stimuliacija reiktu gerti dar aspirina atrodo,bet kai pasidariau sake lyg ir visas gerai...tai net ir nezinau tada...pasimeciau... g.gif

o Jums gydytoja nebuvo paskyrusi Dexametahason ?
man per antra IVF gydytoja buvo pasikyrusi -imunitetui slopinti, kas neatmestu organizmas vaisiaus kaip svetimkunio.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 13, 22:32)

O aš nuo ketvirtadienio pusdienio esu su dviem žirniais. Kiti nustojo dalintis.
Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du  g.gif  Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Saugok zirniukus Perkune 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkim graziu skaiciuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 13, 23:04)
labas rytas  4u.gif

pepe- console.gif vikas bus gerai ,gal kartu startuosime kita karta

blanka -man atrodo tu bereikalo liudi ,pas tave cia viskas super  thumbup.gif

ir visoms kitom dideliausios sekmes  oro_buckis.gif

dar noriu paklausti ,ka jus cia su kraujuku darot,donoro vyro ,as dar apie tai nieko nezinau ,gal galit pasidalint informacija,busiu labai dekinga  ax.gif
eisiu pirmadieni pas gydytoja tai noriu bus su pilnu bagazu... lotuliukas.gif

Planuoju neuzsisedeti jei iseis biggrin.gif Laukiu pirmadienio, koordinatore zadejo pirmadieni pranesti naujienas is daktaro, kokie pasiulymai ir planai toliau.

Blanka 4u.gif 4u.gif 4u.gif palaukim pirmadienio biggrin.gif 4u.gif

O del to kraujo ir man daros idomu:) gal man suleistas vyro kraujas padetu pagauti embriona biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 14, 20:47)

Nu jei tau butu skyrus aspirina tai gal greiciau kraujo tirtuma tyre g.gif nes aspirina skiria kraujui paskystinti, kraujotakai gimdos pagerinti ir kartu implantacijos galimybei padidinti. As tikrai nesakau kad tavo gydytoja nesupranta, bet keistokai skamba kad ji galejo padaryti ta tyrima kuri pasaulyje kol kas dar daro tik kelios laboratorijos. Velgi NK lasteles gal yra galimybiu ir kitaip istirti g.gif

Ralija - o dexametason cia gal is steroidu gimines? nes steroidus skiria butent padidinti implantacijos sancus ir numusti organizmo imunitetui, numusti TNF (jei jis kratais pakiles)
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 13, 23:59)
Afrodite- group.gif tikiuosi visi sitie zodeliai tiesiai dievuliui i ausi  4u.gif

pasirasu ir as biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 00:32)
Ramybes ir didelio tikejimo laukime  4u.gif  mes patryzniosim uz tave  biggrin.gif
Sidabriukas tie LIT vadinasi Leukocitu Imunine Terapija (berods taip lietuviskai smile.gif), cia Lietuvos gydytojams aukstasis pilotazas (jie vis dar linke tai nurasyti kaip

Kokiais tyrimais nustato kaip moters organizmas reaguoja i vyro lasteles?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 19:39)
ta laime man dar kazkaip labai sunkiai pasiekiama ir tolima atrodo, bet sieksim bendrom jegom visos  wub.gif

Pasieksi, as zinau. 4u.gif

Del menopuro, nesigasdink, tik va pasakysiu, galva tai tikrai skauda. rolleyes.gif Tiesa, raso, kad menopuras padidina daugiavaisiu nestumu tikimybe. ax.gif
Atsakyti
[quote=Blanka1,2012 04 14, 01:52]
Sveikos mergaitės 4u.gif

Naktį visai nemiegojau ir blioviau.

Uzjauciu tave mergyt 4u.gif Pasistenk apie tai negalvoti....Kartais nervuojantis galim pacios situacija pakeisti negristamai....Pasistenk pabuti rami iki paskutinios minutes, tu turi juk del ko. 4u.gif 4u.gif 4u.gif kazkas juk vyksta pas tave, skaiciukai yra.....Tike jais iki paskutines sekundes wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
[quote=Triumfante,2012 04 14, 02:52]
Blanka, net sirdi skauda skaitant console.gif , vartok toliau crinone ir laukime geriausio. 4u.gif
Bet jau gydytoja ir sesele. doh.gif

Manau, kad ir medikai per laika atbunka pacientu neramumui.....Gaila....
Atsakyti
Sveikos meilos mano smile.gif
QUOTE(PerKūnas @ 2012 04 14, 10:32)

O aš nuo ketvirtadienio pusdienio esu su dviem žirniais. Kiti nustojo dalintis.
Įdomiai - kaskart įsodinimo dieną lieka tik du  g.gif  Nu bet yra taip kaip yra. Užteks ir dviejų vaikų  wub.gif

Grazaus laukimo ir pozityvo wink.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 12:32)
Sia procedura skiria kai tyrimai parodo kad moters organizmas vyro genetika priima kaip dideli pavoju, sukyla moters NK (natural killer cells, tos pacios kurios pvz kovoja su veziu ir kitomis ligomis) ir tiesiog atmeta embrioniuka kaip svetimkuni. tai va LIT metu suleidziama vyro ar kito svetimo donoro baltosios kraujo daleles kad pripratinti moters kuna atpazinti svetima darini ir neatmesti jo  4u.gif  nemoku mediciniskai paaiskinti, bet tikiuosi aiskiau  ax.gif

As jau susipainiojau.. Man si karta "superine sesute" sake, kad LIT del to, kad as su MB per panasus... Ai, nesvarbu, bile padetu smile.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 04 14, 12:43)
aciu labai uz informacija ,pries sita karta gydytojos prasiau kad padarytu tyrima ,gal kad mano organizmas nepriima svetimkunio ,tai darem kraujo tyrima atsakymas buvo geras viskas normos ribose,tai reiskia man tokiu proceduru nereiktu ???  4u.gif

O tu paklausk pirmadieni, kaip tas tyrimas vadinasi, nu pirma karta girdziu....

QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 14, 13:52)
Nu laikomės mergaitės 4u.gif

Laikom kumstukus uz tave smarkiai!

QUOTE(Colouritte @ 2012 04 14, 16:10)
Labas mergaitės.
Mums su snaigutėmis nepavyko pastoti. Penktadieni prasidėjo mmm. Aš tai kažkaip galvojau, jog su snaigutėmis yra didelė tikimybė pastoti, o pasirodo tik 10 proc. sad.gif

o siaube... Tai jau tikrai, tada belieka gerai prisigerti, issibliauti ir grizti cia!!!!!

QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 16:55)
As nuo pirmadienio pradedu blokuojancius. vakar priskaiciau kad jauciu per anksti as cia ta LAD persitestuoju, parasyta kad geriausia persitestuoti praejus 4 savaitem po 2-o LIT'o o man praejo tik nepilnai dvi savaites. Nu bus kaip bus, vis tiek dar viena LIT darysiuos, kokie rezultatai bebutu.

OHOHO!!! su startu, podruzke wink.gif thumbup.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 04 14, 18:28)

Triumfante, sianakt tavo vista sapnavau lotuliukas.gif Tiksliau jos ten dvi buvo smile.gif Ir dar sapnavau, kad buciuojuos visa sapna su buvusiu... Jetus, 10metu atgal.... Nei galvojau nei ka, bet jau taip plesem.. smile.gif

QUOTE(Citas @ 2012 04 14, 19:39)
Va va jau gasdinuosi del to menopuro, nes ir man ji reikes leisti kartu su gonaliu  unsure.gif  Saunuolis vyras  thumbup.gif O sapnas jauciu ziauriai malonus buvo, as kazkaip niekada nesapnuoju vaikuciu  g.gif

Tada uzteks, kad as sapnuoju suniukus wink.gif Viskas oki;)

SOS:
As po LIT taip gaunasi trecia diena vis randu sviezio kraujo.... verysad.gif Nesmarkiai, bet pakraujuoju... o is ten smirda... kaip is zvejybinio laivo.... prasideda smagumai kazkokie...
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2012 04 14, 04:10)
Labas mergaitės.

Gaila del nepavykusio bandymo. Uzjauciu wub.gif
Pati sedziu tuscia siandien...Pavarciau viena knyga ir radaus fraze:
Gyvenimas is zmogaus atima tai, ka jis labiausia sureiksmina ir sudievina....Tai ir mastau kaip eiti tuo keliu jo per daug nesureiksminus???
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 14, 21:41)
Manau, kad ir medikai per laika atbunka pacientu neramumui.....Gaila....

Taip, zinau, todel begalo dziaugiausi sikart pamaciusi naujaja savo gyd., sypsosi ir jauc iasi pozityvumas is zmogaus, o ne sedi salta ledo karaliene, verki prie jos, o ji tau teskia, kad jeigu esi verksne, eik pas psichologa. blink.gif Tokiai ne vieta tokioje vietoje. Kazkas is auksciau ta pati pagalvojo, pakeite.
Atsakyti
[quote=Colouritte,2012 04 14, 04:10]

O del snaiguciu??? Is kur tokia statistika 10%? AS kazkaip apie 35% galvoju wub.gif g.gif
Tikiuos...
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 14, 21:47)
Taip, zinau, todel begalo dziaugiausi sikart pamaciusi naujaja savo gyd., sypsosi ir jauc iasi pozityvumas is zmogaus, o ne sedi salta ledo karaliene, verki prie jos, o ji tau teskia, kad jeigu esi verksne, eik pas psichologa.  blink.gif Tokiai ne vieta tokioje vietoje. Kazkas is auksciau ta pati pagalvojo, pakeite.

Cia jau pradeda veikti tavo a.a.mociute smile.gif
Papildyta:
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 04 14, 21:48]
[quote=Colouritte,2012 04 14, 04:10]

O del snaiguciu??? Is kur tokia statistika 10%? AS kazkaip apie 35% galvoju wub.gif g.gif
Tikiuos...
[/quote]
Pepe, gal matai, priklauso, kokias uzsalde, kiek lasteliu, va tada ir duoda procentus?? Nes siaip bendras procentas manyciau turetu buti didesnis...
Atsakyti