As siemet irgi prisiskaiciau kokie super duper tie Kmicic (Kicmic)
ir pasisejau kelis. Sakiau kokia pora siltnamyje pasodinsiu, kitus i lauka. Bet man jie patys keisciausi. Visu pirma lapai kitokie nei visu, bet matyt jau tokia ju natura. Kas man labiausiai nepatinka, kad jie dabar patys didziausi.
Visi kiti daigai kaip daigai, o Kmicic baisiausiai istype. Visai nepanasus i zemaugius. Ypac lyginant su betalux. Salygos visiems daigams vienodos, bet tik Kmicic kazkokie neaiskus... Idomu kaip toliau augs...
kokia temperatura pleveliniam siltnami, kas matojat,pas mane syryt -2,okatik paziurejau lygiai o,nes pas mus lyja ir saulute ne laso.pomidoru aptaisytu agroplevele stovi pilnas siltnamis , kol kas nepasale.
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 16, 11:27)
kokia temperatura pleveliniam siltnami, kas matojat,pas mane syryt -2,okatik paziurejau lygiai o,nes pas mus lyja ir saulute ne laso.pomidoru aptaisytu agroplevele stovi pilnas siltnamis , kol kas nepasale. 
nu bet kaip keista kad taip salta
QUOTE(matuke @ 2012 04 16, 11:28)
as nesuprantu ,kodel kol saules ner tai siltnami temperatura apie 6 laipsnius mazesne negu lauke
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 04 16, 11:30)
as nesuprantu ,kodel kol saules ner tai siltnami temperatura apie 6 laipsnius mazesne negu lauke
nakciai jungsiu dujini sildytuva
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 04 16, 11:31)
einu nusinesiu kita padesiu
Gal termometras grybauja
QUOTE(matuke @ 2012 04 16, 11:07)
taip apdainuoti tie Kmicic kad sianakt neuzmigau sumasciau kad as ju noriu
taip kad susiskaiciuojam kam atlieka ir rasom AZ
taip kad susiskaiciuojam kam atlieka ir rasom AZ
o as siemet ju pasejau 3 pakelius
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 16, 10:05)
Pagrindinė klaida yra tokia, Verdeteros ir Vitaplant substratų nereikia prisotinti vandens persodinant, t.y. nedaryt purvo ir bambioškių ar kotletų iš jų. Daigai prieš išpikuojant turėjo gerai išmirkti vandeny ir persodinant nei substrato, nei po persodinimo nelaistyt. Tą reiktų padaryt tik po 3-4 dienų
as irgi verdeteros zeme naudojau,bet maisiau su paprasta zeme daigams ir komposto pridejau, pries persodinant pomedoragerai palaisciau, i nauja vazona dejau sausu zemiu mixa, tada i ja palaistyta isimta daiga,isodinu,ant virsaus vel zemiu mixo ir tada palieju, nieko blogo nepasidare ir nesukietejo, o pomidoriukai auga neblogai. pasitaike toj verdeteros zemelej baltu siuliuku piktzoliu,bet isrankiojau ir viskas
Papildyta:
pas mane pleveliniam 10val rode 10laipsniu
Papildyta:
nu jezus marija ir as tuoj tu kicmic uzsimanysiu
QUOTE(eturib9 @ 2012 04 16, 13:00)
tai visos palanges vien pomidorai .Ispikiavus ju apie 300
o mano siltnami vos 50 telpa .Kur mano protas
.Meilai pasidalinciau su norinciomis,bet mes.............. Silalej 
Tris pakelius ko? Kmicic? Ar kaip čia?
Taip visos juos giria, nesuprantu kaip jie nepateko į mano 27 veislių sąrašą?
Teks ieškot, kas jų turi per daug Vilniuje
Lyg ir šiaip būtų mažai pomidorų
QUOTE(eturib9 @ 2012 04 16, 12:00)
tai visos palanges vien pomidorai .Ispikiavus ju apie 300
o mano siltnami vos 50 telpa .Kur mano protas
.Meilai pasidalinciau su norinciomis,bet mes.............. Silalej 
sveikos merginos, nu va savaitgali podirnamelis pastatytas
pomidorai ispikuoti nu arba praretinti, nes kai kuriuos palikau snoj augimvietej-lovelyje, jis aukstas tai manau svaite sita pakentes, paskui pikuosiu i siltnami ir pridenginesiu.
dar klausimas mergaites, kai persodinate didesnius pomidorus ar buna, kad jie pavysta? man kazkodel nuleipsta, o paskui normaliai atsistoja. bet tik didesni, mazesni ne
pomidorai ispikuoti nu arba praretinti, nes kai kuriuos palikau snoj augimvietej-lovelyje, jis aukstas tai manau svaite sita pakentes, paskui pikuosiu i siltnami ir pridenginesiu.
dar klausimas mergaites, kai persodinate didesnius pomidorus ar buna, kad jie pavysta? man kazkodel nuleipsta, o paskui normaliai atsistoja. bet tik didesni, mazesni ne
Maniškiai prabėgus savaitei jau po truputį atsigauna. Dabar didumo gal kaip Zaikos pirmasis sodinukas. Mažyčiai...
Kam dar reikia sėklų, tai nuo rytojaus RIMI bus 40 proc. nuolaida
Gerai, kad kaimynai apdalino savo likučiais, tai bent kažkiek pomidorų turėsime
Kam dar reikia sėklų, tai nuo rytojaus RIMI bus 40 proc. nuolaida
Gerai, kad kaimynai apdalino savo likučiais, tai bent kažkiek pomidorų turėsime