Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saintlina @ 2012 04 16, 08:40)
Verdeteros man labiausiai patinka iš visų bandytų. Tik ji brangoka, jau kai reik kelis šimtus daigų išsodint į didelius indukus, neprisipirksi.
O Durpetos man irgi visai patinka  smile.gif

o man nepatiko Verdeteros... pridigo pikdzioliu... ir kaip akmuo sulipo, kai izdziuvo doh.gif aisku gal jos nereikejo taip su vandeiniu minkyti, nes ten kur uzbarsciau teisiog sausos ant virsaus ten buvo super... bet kai sodinau visus daigus tai su vaniediu sumaisiau ir dejau jau tokia kose, kai isdziuvo tai su geleziniu virbalu turejau purenti, plasmasinis luzdavo blink.gif
Durpeto ir nenaudoju zemes tai negaliu pasakyti nieko... as perku Rekyva...daug medzio gabaliuku buna, bet ismetu juos... bet uz tokia kaina nera ko cia noreti...
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 16, 09:30)
nežinau kaip kam bet man tas biohumusas pasiteisino........ sudinau jo pamaišius ir čiliukus su baklažanais. Nes trąšų kitokių kaip ir nenaudoju. O gal tiesiog šiais metais šiaip gražiai auga ir visai ne dėl to humuso  mirksiukas.gif

aš irgi masčiaus būtent jo nusipirkt, bet kažkaip pačiupau komposto maišiuką ir paskui grįžus namo susimasčiau biggrin.gif na bet manau ir šitas bus gerai.
Kiek skaičiau ir supratau tai skystas biohumusas tai lyg ir tas pats kas žemių pavidalu. Tai jei žemių mixas ir biohumusas skysčio pavidalu tai efektas toks pats bus ar nelabai? unsure.gif blush2.gif
dar prisiskaičiau apie tuos sliekus ir užsimaniau kelis balkone kibire paaugint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 16 balandžio 2012 - 09:01
QUOTE(@asta @ 2012 04 16, 08:58)
B.Cherry irgi nelabai panašūs į balkoninius.Auga vienodai kartu su su įprastiniais  biggrin.gif

o kiek tas 'su įprastiniais', nes lyginant su Maskotka, Cherry falls, Tumbling Tom vienodo dydžio g.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 04 16, 09:00)
o man nepatiko Verdeteros... pridigo pikdzioliu... ir kaip akmuo sulipo, kai izdziuvo doh.gif  aisku gal jos nereikejo taip su vandeiniu minkyti, nes ten kur uzbarsciau teisiog sausos ant virsaus ten buvo super... bet kai sodinau visus daigus tai su vaniediu sumaisiau ir dejau jau tokia kose, kai isdziuvo tai su geleziniu virbalu turejau purenti, plasmasinis  luzdavo  blink.gif
Durpeto ir nenaudoju zemes tai negaliu pasakyti nieko... as perku Rekyva...daug medzio gabaliuku buna, bet ismetu juos... bet uz tokia kaina nera ko cia noreti...

Pagrindinė klaida yra tokia, Verdeteros ir Vitaplant substratų nereikia prisotinti vandens persodinant, t.y. nedaryt purvo ir bambioškių ar kotletų iš jų. Daigai prieš išpikuojant turėjo gerai išmirkti vandeny ir persodinant nei substrato, nei po persodinimo nelaistyt. Tą reiktų padaryt tik po 3-4 dienų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 balandžio 2012 - 09:08
QUOTE(matuke @ 2012 04 16, 08:50)
primink koki tu ten papilda pomidoram naudoji  ax.gif

Seasol arba Delfan smile.gif

Atsakyti
as dar cia mastau ar as tikrai turiu to biohumuso g.gif nes neseniai pradariau(sodindama i dezes dejau) ta maisa(ant jo nieko neparasyta, paprastas kaip bulviu maisas, tik truputi mazesnis) nu atrodo kazkaip panasiai i ta Verdeteros pomidorams su smeliu kur sumaisyta, gal maziau ten to smelio, bet panasu kad negrinas ten biohumusas g.gif nors net neisivazduoju kaip tas grinas atrodo smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as su savo plantacija. nemazai pomidoru pradeja ziedynus krauti. Laukiu nesulaukiu keliones i siltnami su visam doh.gif Nuotraukoj ir cili ir paprikos matosi ir arbuzai. Jau vietos neturiu kur juos krauti, o apie kaikuriu ispikiavima po viena, tai patyliu is viso biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 16, 09:05)
o kiek tas 'su įprastiniais', nes lyginant su Maskotka, Cherry falls, Tumbling Tom vienodo dydžio  g.gif
Papildyta:

Pagrindinė klaida yra tokia, Verdeteros ir Vitaplant substratų nereikia prisotinti vandens persodinant, t.y. nedaryt purvo ir bambioškių ar kotletų iš jų. Daigai prieš išpikuojant turėjo gerai išmirkti vandeny ir persodinant nei substrato, nei po persodinimo nelaistyt. Tą reiktų padaryt tik po 3-4 dienų  4u.gif

nu va... ir vel paveluotos zinios doh.gif as ir sakau kazkokia nesamone gavosi...Kitiem meta mzinosim mirksiukas.gif
P.S. gerai cia ivardinta.. butent kotletai ir gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 16 balandžio 2012 - 09:10
o man nepatiko Verdeteros... kaip akmuo sulipo, kai izdziuvo doh.gif bet kai sodinau visus daigus tai su vaniediu sumaisiau ir dejau jau tokia kose, kai isdziuvo tai su geleziniu virbalu turejau purenti, plasmasinis  luzdavo  blink.gif

oho blink.gif Niekad tokios bėdos neturėjau blink.gif Bet aš niekad tiek daug nelieju, gal todėl.
O gal šiemet ta žemė prastesnė? Aš dar turėjau pernai pirktos, ją ir naudojau. O šiųmetinės nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 16, 10:05)
o kiek tas 'su įprastiniais', nes lyginant su Maskotka, Cherry falls, Tumbling Tom vienodo dydžio  g.gif

Iš čerinių auginu tik vienus,tai lyginu su kitais žemaūgiais- Šejk,Promyk,o pvz. Marmande dar ir mažesni nei B.Cherry. Bet dar kogero anksti kažką spręsti,pamatysim vėliau kas užaugs smile.gif Pernai auginau Cherry falls,tai iš pradžių irgi nesimatė,kad jie turėtų būti vazoniniai,nors aš juos auginau šiltnamyje,tai ūgiu nelabai nusileido Betalux`ams .
Atsakyti
o man nepatiko Verdeteros... pridigo pikdzioliu...

Va ir man ta pati problema su piktžolėm doh.gif Ir dar kaip sakiau radau geležų toj žemėje, gal dėl kiekio jie įkrauti buvo blink.gif
Atsakyti
Aukse, man tavo pomidorai pastype atrodo cool.gif

Mergytes, jei kam Vln atliks daigelis ar pora Kmicic tai priimciau aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 16 balandžio 2012 - 09:24
QUOTE(matuke @ 2012 04 16, 10:24)
Aukse, man tavo pomidorai pastype atrodo  cool.gif

Mergytes, jei kam Vln atliks daigelis ar pora Kmicic tai priimciau :aciukst:

o gal zinot nuo ko jie galejo pastypti?, nes ana savaite as kelis pastaciau ant kedziu salia lango, bet jie jau tokie buvo. o visada ant palanges sauletos stoveja g.gif saules ten buna 80 proc dienos laiko tai tikrai. jei, aisku, sauleta diena smile.gif
Atsakyti