Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 17:30)
tame inde auginsi suvisam? Nes, jei vasarą sugalvosi perkelt į lauką, tai iš tokių užlenktų į vidų kraščiukų sunkiai pavyks iškrapštyt nepažeidžiant wink.gif

jo suvisam.. kai prasides normalus pomidorai, keliaus i siukslina...cia tik ankstyvam derliui
Atsakyti
gavau sauja kazkokiu geru pomidoru is draugutes... tai del pusiausvyros islaikymo padalinau savuju panasiai smile.gif
Atsakyti
Tany, o kada tas tavo Betaluxas setas g.gif

mano Bajajai patyre pirma kriksta- vienam nuskabyti lapai doh.gif
as kazkaip is ju tikiuosi anksciausio derliaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 04 13, 20:34)
Tany, o kada tas tavo Betaluxas setas  g.gif

mano Bajajai patyre pirma kriksta- vienam nuskabyti lapai  doh.gif
as kazkaip is ju tikiuosi anksciausio derliaus  rolleyes.gif

vasario 6d., o bajaja tai vasario 28d. tai tikrai neduso anksciau negu Betaliux man...vo Casual svyrantis jau ziedus krauna... idomu kada ji juos sodino g.gif

O kam lapus nuskabei?
Atsakyti
Mano keli pomidoriukai jau antrą naktį nakvoja šiltnamyje, nebetelpa ant palangių doh.gif Jei jie gerai jausis teks ir daugiau išgabent biggrin.gif
Atsakyti
mano dalis antra naktis balkone nakvos smile.gif
oj reikia antra karta persodinti kai kuriuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 13, 22:00)
Mano keli pomidoriukai jau antrą naktį nakvoja šiltnamyje,  nebetelpa ant palangių  doh.gif  Jei jie gerai jausis teks ir daugiau išgabent  biggrin.gif

Mano vakar taip pat nakvojo siltnamy, apkloti agroplevele... Siandien ryte radau kuo puikiausius - zvalus, grazus bigsmile.gif
Bet siandien paziurejau, kad apie +5 pranesa, tai pabijojau ir parsitempiau g.gif

Tai ryt pasipasakokit, kaip jusiskiams nakvyne praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstynka @ 2012 04 13, 22:09)
Mano vakar taip pat nakvojo siltnamy, apkloti agroplevele... Siandien ryte radau kuo puikiausius - zvalus, grazus  bigsmile.gif
Tai ryt pasipasakokit, kaip jusiskiams nakvyne praeis  4u.gif

Aš tai nedengiu niekuo, nebeturiu laiko su kiekvienu augalu žaistis doh.gif Ryte buvo lyg ir patenkinti, teks kentėt jiems be priedangų. Pasipasakosiu kaip jiems ten seksis gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 13, 22:09)

O kam lapus nuskabei?

aj, per graziai augo lotuliukas.gif
o rimtai tai vaikuciai "pamylejo", nors apskritai stebuklas kad dar iki siol rimciau nebuvo prasisuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Praėjusią naktį buvau palikusi nakvoti šiltnamyje 4 rūšis: marmande,betaliuks,tigerella ir hellfrucht. Ir ryte jie atrodė puikiai. mirksiukas.gif
O šiandien išgabenau visus likusius (dar 10 rūšių). g.gif
Niekuo nepridengti jie ten. g.gif žiūrėsim,kaip bus.

Nes pernai panašiai dariau.Buvo vėsoka,bet pomidorus laikiau šiltnamyje.Šiandien matavau žemės temperatūrą 20cm gilyje-12 laipsnių.Kiek žinau,sodinimui žemelė turi sušilt iki 14 laipsnių.Taigi,laukiam . mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gal ir mano balkoninukai nebesusals ... tingiu tempt i kambari... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 04 13, 23:21)
tai gal ir mano balkoninukai nebesusals ... tingiu tempt i kambari...  blush2.gif

Aš tai netingiu,bet tampyti ten-atgal 300 daigų tesiog yra nerealu.Užsiknisau vien tik kol sunešiau į šiltnamį. doh.gif
Atsakyti