Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

4u.gif na ir kaip pernakvojot...aš buvau visus sutempus namo iš balkono , o dabar vėl visus išnešiau...bet vėsu kaip šiandien doh.gif ...vėl turbūt vakare reiks nešt atgal visus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 14, 08:49)
4u.gif na ir kaip pernakvojot...aš buvau visus sutempus namo iš balkono , o dabar vėl visus išnešiau...bet vėsu kaip šiandien doh.gif ...vėl turbūt vakare reiks nešt atgal visus doh.gif

mano Bajajai jau iskeliavo i lauka, o man visai nepasirode vesu, kaip tik gan silta kaip rytui bigsmile.gif
Atsakyti
as tai sianakt visus namo buvau parsitempus... 2 laisniai silumaos man per mazai, kad rizikuociau... sianakt ziuresiu pagal situaciaj, rodo 4, tia taip ir nejauku, jei ir paliksiu tik kelis...o va rytoj nakti jau visi tupes, jei prognoze nepasikeis
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 04 14, 00:09)

oj reikia antra karta persodinti kai kuriuos  ax.gif

Manes siandien irgi laukia persodinimas i didesnius indelius rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
nuėjau atsikėlusi į šiltnamį su chalatu net kavos neišgėrusi.Labai jau rūpėjo,kaip laikosi mano leliukai-daigiukai.O gi puikiai thumbup.gif .Stovi,kaip kareivėliai,net tie kuriuos vakar dar kartą pikiavau.Lauko termometras rodė 5,šiltnamio 7 laipsnius.Mažoka,bet tiks. sunglasses2.gif
Jei netingėsiu,vėliau įkelsiu foto iš šiltnamio smile.gif
Atsakyti
Nežinau g.gif , aš tai tampausi tas dėžes pirmyn atgal kasdien po kelis reisus, nedrąsu kažkaip palikti ax.gif Šian dar išpikiuosiu savo nepopuliariuosius Chery Roma, kurių nieks nežino g.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 14, 10:55)
Sveikos,
nuėjau atsikėlusi į šiltnamį su chalatu net kavos neišgėrusi.Labai jau rūpėjo,kaip laikosi mano leliukai-daigiukai.O gi puikiai thumbup.gif .Stovi,kaip kareivėliai,net tie kuriuos vakar dar kartą pikiavau.Lauko termometras rodė 5,šiltnamio 7 laipsnius.Mažoka,bet tiks. sunglasses2.gif
Jei netingėsiu,vėliau įkelsiu foto iš šiltnamio smile.gif

Nezinau kodel mano pleveliniam siltnami ryte visada buna maziau silumos negu lauke,pvz snd lauke ryte buvo 6 ,siltnamyje tik 2,kai lauke buvo-7,tai siltnamyje-10.Bet irkaip keista ir prie tokio minuso isgyveno tom red ir tom yelow.Buvau susodinusi i tokia dideli katila,kad buvo be sansu kur inesti ar pakelti.Apmuturiavau 2 sluoksnius agroplevele ir dar uzklojausu su paklode,tai net nepabalo ,gyvena graziausiai ir jau krauna ziedus.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 14, 10:09)
Nežinau g.gif , aš tai tampausi tas dėžes pirmyn atgal kasdien po kelis reisus, nedrąsu kažkaip palikti ax.gif Šian dar išpikiuosiu savo nepopuliariuosius Chery Roma, kurių nieks nežino g.gif

Čia iš sodospalvos.lt:
Balandžio 14, šeštadienis.

Saulė teka 06:19, leidžiasi 20:21.

Mėnulis teka 03:34, leidžiasi 12:54.

Mėnulis Vandenyje 0:47, dylantis, IV ketvirtis. Delčia balandžio 13 d.

Ernesta, Vaišvydė, Vaiva, Valerijonas, Visvaldas.

Žiedų diena. Genėkite, tręškite žydinčius krūmus, gėles, kad sukrautų daug žiedų. Valykite rūsius, naikinkite namuose gyvenančius kenkėjus. Atsargiai nuskabykite nužydėjusių svogūninių gėlių žiedus. Nepatartina laistyti, pikuoti daigų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 14, 10:14)
nuskabykite nužydėjusių svogūninių gėlių žiedus. Nepatartina laistyti, pikuoti daigų.  mirksiukas.gif

pagal cia kaip tik geras metas, ir as siandien pikiuosi laukinius...

o deziu tu dideliu nebetampysiu, arba vyras pades arba teks siltnami gyventi ir tiketis kan nenumirs.. nes tik nunesiau iki siltnamio ir jau pjuvio (CZ) vietoj skaudena doh.gif o jau metai praejo... bet panasu kad ne man tokius sunkumus tampyti
Atsakyti
Raportuoju: mano 9 pomidorčikai nakvoję šiltnamyje,niekuo neuždengti: visi gyvi, laikosi gerai biggrin.gif Tik va neveislinės paprikos truput nepatenkintos, bet gal dar po persodinimo neatsigavusios, arba nepatenkintos šalčio šoku, bus matyt kas darysis joms toliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 balandžio 2012 - 10:50
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 14, 11:14)
Čia iš sodospalvos.lt:

tręškite žydinčius ....
Nepatartina laistyti..

Kažin, Sodo Spalvos ar skaito ką pačios rašo.. kairė nežino ką daro dešinė..

Aš šiandien palaisčiau pomidorus, nes per tokį karštį daigai šiltnamyje į šieną pavirstų, atpumpuot nepadėtų joks horoskopas.
Atsakyti
maniškiai jau kelinta naktis įstiklintam balkone ir thumbup.gif žemiau 10ten nebenukrenta,bet vis bijau,kad nakti šaltis neužeitų ax.gif

merginos,einu per visas temas tai ir čia parašysiu,užeikit į mano parašo nuorodą,ten jau yra ir jums klausimas 4u.gif
Atsakyti