Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 04 15, 22:05)
tai kad prie pora deinu tik uzmeciau...o gal net tik vakar g.gif  jau sunku susigaudyt smile.gif.. tik kad ta zemem buvo sejimui skirta, ne pomidoru konkreciai... tai nezianu ar pagelbes

gal pagelbes biohumuso arbatele g.gif
Atsakyti
gaila kad ta arbata reikejo is ansto daryti... parasyta kelias paras laikyti...gal siandien medaus jiems duoti g.gif o arbata padarysiu ir po keliu dienu dar ir ja palaistyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 04 15, 21:17)
ar kas auginot pomidorus SUPER SWEET IR BLACK CHERY ankstesniais metais? kurie labiau patiko  bigsmile.gif konstatuoju kad mano Black Chery visai ne vazoninis o siltnamyje vietos nebeturiu, svarstau kas vertesnis, linkstu link Super Sweet  ax.gif
ir dar prie to pacio kuris derlingesnis, aciu mergytes  4u.gif

Na,aš rinkčiausia Black Cherry mirksiukas.gif Manau didžioji dalis pasakytų,kad tikrai nuostabūs pomidorčikai biggrin.gif O Super sweet tai įsivaizduoju turėtų būti panašūs į Sweet million g.gif Tai apie pastaruosius galiu pasakyti,kad skanūs,bet užteko mums vienus metus paragaut jų,daugiau nebesodinu blush2.gif
Čia mano nuomonė tik 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai saviem pomidoram žemes makalūzinau lotuliukas.gif tokiom dideliam bliūde įvariau durpių, šiek tiek geresnės žemutės ir biohumuso šiektiek - nu nieko nesiskundžia bujoja net sakyčiau biggrin.gif laikau gan vėsiai, nenorėjau kad labai ištystų. buvo pradžioj net pamėlę vargšiukai doh.gif

kažko neįkelia foto doh.gif jei kam bus smalsu pažiūrės.

http://www.public.fo...2-04130003.html

nežinau kaip kam bet man tas biohumusas pasiteisino........ sudinau jo pamaišius ir čiliukus su baklažanais. Nes trąšų kitokių kaip ir nenaudoju. O gal tiesiog šiais metais šiaip gražiai auga ir visai ne dėl to humuso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 04 15, 20:17)
ar kas auginot pomidorus SUPER SWEET IR BLACK CHERY ankstesniais metais? kurie labiau patiko  bigsmile.gif konstatuoju kad mano Black Chery visai ne vazoninis o siltnamyje vietos nebeturiu, svarstau kas vertesnis, linkstu link Super Sweet  ax.gif
ir dar prie to pacio kuris derlingesnis, aciu mergytes  4u.gif

tie normalūs Black cherry tikrai labai skanūs. Jų vaisiai šiek tiek stambesni už Super sweet. Bet Super sweet derlingesnis. Ir mano mažasis Super sweet vertino kur kas labiau. Tiksliau - pastarasis visad buvo apskintas, o Black cherrio jis išvis nelietė (gal dėl spalvos labiau).
Ai, ir dar pas mane Black cherry pomidoriukai trūkinėdavo.
Atsakyti
ei meraitės, tai parašykit, kurio gamintojo pomidorų žemė jūsų nuomone buvo geriausia? buvau nusižiūrėjusi lyg ir durpetos, bet jei rašot vien durpė, reikia pasidairyt kažko kito g.gif
o kur dar nuolaida tebegalioja?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 16, 08:04)
gaila kad ta arbata reikejo is ansto daryti... parasyta kelias paras laikyti...gal siandien medaus jiems duoti g.gif  o arbata padarysiu ir po keliu dienu dar ir ja palaistyti g.gif

man tai medus augaliukam efkto nedave, bet ir nepakenke, kiek suprantu jis labiau skatina saknydinimasi

QUOTE(Alekto @ 2012 04 16, 08:45)
Na,aš rinkčiausia Black Cherry mirksiukas.gif Manau didžioji dalis pasakytų,kad tikrai nuostabūs pomidorčikai biggrin.gif O Super sweet tai įsivaizduoju turėtų būti panašūs į Sweet million g.gif Tai apie pastaruosius galiu pasakyti,kad skanūs,bet užteko mums vienus metus paragaut jų,daugiau nebesodinu blush2.gif
Čia mano nuomonė tik 4u.gif  biggrin.gif

aciu labai uz nuomone drinks_cheers.gif
tada Black chery palepinsiu biggrin.gif o ar labai derlinga veisle?

QUOTE(Avijacija @ 2012 04 16, 09:30)

kažko neįkelia foto  doh.gif  jei kam bus smalsu pažiūrės.

http://www.public.fo...2-04130003.html

nežinau kaip kam bet man tas biohumusas pasiteisino........ sudinau jo pamaišius ir čiliukus su baklažanais. Nes trąšų kitokių kaip ir nenaudoju. O gal tiesiog šiais metais šiaip gražiai auga ir visai ne dėl to humuso  mirksiukas.gif

labai saunus daigai bigsmile.gif
man irgi biohumusas labai patiko, efektas akivaizdus ir greitas thumbup.gif del to ir siulau Tany savo pageltusius su juo patresti, Tany, as vistiek palaistyciau, kad ir nesigautu laikyti paros g.gif laikas nuo laiko stipriai pamaisyciau
na, cia tik mano pamastymai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 16, 08:34)
ei meraitės, tai parašykit, kurio gamintojo pomidorų žemė jūsų nuomone buvo geriausia? buvau nusižiūrėjusi lyg ir durpetos, bet jei rašot vien durpė, reikia pasidairyt kažko kito  g.gif

Verdeteros man labiausiai patinka iš visų bandytų. Tik ji brangoka, jau kai reik kelis šimtus daigų išsodint į didelius indukus, neprisipirksi.
O Durpetos man irgi visai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 16, 09:40)

O Durpetos man irgi visai patinka  smile.gif

primink koki tu ten papilda pomidoram naudoji ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie žemes dedu tik dalį pirktiniu,turiu pasijojusi daržo žemes iš rudens,šiais metais kompostines dar pasisijosiu nemažai...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 16, 09:34)
ei meraitės, tai parašykit, kurio gamintojo pomidorų žemė jūsų nuomone buvo geriausia? buvau nusižiūrėjusi lyg ir durpetos, bet jei rašot vien durpė, reikia pasidairyt kažko kito  g.gif

Aš irgi durpetos durpėse sodinau,bet maišiau su biohumuso mišiniu,skirtu pomidorams. Kelinti metai taip darau,man ir mano pomidoriukams tinka mirksiukas.gif Tik ar durpetoj pernai sėjau nepamenu g.gif

Pomidoriukus,kurie nenori augt galit pabandyt palieti augalų stimuliatorium. Aš naudoju skystą Delfan. Pernai pavasarį man jis buvo metų atradimas ir stebuklas. Šiemet naudojau tik Toyoto daigiukams,nes kažkaip ir dygo ilgiausiai,ir tokie miniatiūriniai,ryškiai išsiskiria iš kitų,tuo pačiu metu sėtų.
B.Cherry irgi nelabai panašūs į balkoninius.Auga vienodai kartu su su įprastiniais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 16 balandžio 2012 - 08:59
šian makalūzinu Vitaplant substratą pomidorams su vermikulitu. Substratas pasiteisinęs ir patinka, tačiau turi vieną minusą, po laistymo labai sušoka, tenka imtis papildomų priemonių. Šiais metais Verdeteros substratas pilnas piktžolių sėklų.
Atsakyti