Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

http://www.balsas.lt...-apvalumus-foto
gal pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 13, 22:53)
As pvz skaitau jau apkuni kai virs 100kg sverianti yra, o vat tos kur iki 100kg tai tiesiog putlute na tiesiog nznau kaip cia pasakius...

kai pries Kaledas, uzlipus ant svarstykliu, pamaciau trizenkli skaicius, supratau, kad toliau taip testis negali. nes as saves nemyliu, pasijusdavau kartais "neigali", nes batus pasilenkus neuzsimaunu, eiti/stoveti ilgai negaliu, ir t.t. nuo tuo laiko praejo 4 men. dabar sveriu 87kg, bet vistiek dar jauciuos negerai.
mano mama siandien visus gariunus ir akropolius perejo ir proginiu bateliu nenusipirko. koja nemaza, svoris nemazas, nori ant kulno, puosniu, o "tokiems" tik kaliosai siulomi.... ax.gif
o dabar nuotraukos 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2012 04 14, 16:32)
oi kokis geras klausimas as ir turiu sia beda noriu vasarisku lengvu sijonuku suknuciu bet turiu mautis sorciukus iki keliu ir tadum sijonas tik iki zemes  doh.gif patarkit ka darot is ties opi problema blush2.gif

šita problema aš sprendžiu tik svorio metimu nes kai elškutes buvo 77cm apimties tai tikrai buvo vasara šuntančios kojos ir pastoviai nutrintos net ir per plonas kelnes tai va dabar leškutes yra 69cm vasara truputi daugiau buvo bet leškutes jau nebesikankino tiek kiek ankščiau bet dar yra kur stengtis ir leikninti jas
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kad galetumete vasara vaikscioti su sijonu ir netrintu lesku, reikia jas patepti su piestukiniu dezodorantu (bet ne rutuliniu, o pvz Lady speed stick ir pan). Padeda:-) ir nesiotis toki dezodoranta rankinuke tongue.gif

P.s. paskutine pilka suknele - nuostabi:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrusėlis: 15 balandžio 2012 - 09:18
user posted image

user posted image

user posted image

man sita suknele pasaku pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrusėlis @ 2012 04 15, 10:17)
Kad galetumete vasara vaikscioti su sijonu ir netrintu lesku, reikia jas patepti su piestukiniu dezodorantu (bet ne rutuliniu, o pvz Lady speed stick ir pan). Padeda:-)  ir nesiotis toki dezodoranta rankinuke  tongue.gif

Geras!Koks paprastas sprendimas! thumbup.gif thumbup.gif ,o as sitiek kankindavausi doh.gif,siaip yra dar tokie sortukai neriniuoti auksciau keliu jie buna,ir juodos ir baltos ir kuno spalvos buna,tai jie irgi pravercia po suknele ar sijonu 4u.gif
Atsakyti
Kad galetumete vasara vaikscioti su sijonu ir netrintu lesku, reikia jas patepti su piestukiniu dezodorantu (bet ne rutuliniu, o pvz Lady speed stick ir pan). Padeda:-)  ir nesiotis toki dezodoranta rankinuke  tongue.gif

Aciu tikrai ismeginsiu 4u.gif geras net nepagalvociau thumbup.gif thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2012 04 14, 15:58)
Vasara as ir labai noreciau kokia suknele uzsivilkti, bet ka jus darote su leskutem, man amzinai nutrina. Tai net vasara turiu vilktis kelnes arba geriausiu atveju timpes, o taip noretusi, kad gaivus vejelis papustu ir po sijonu biggrin.gif

naudojau vaikiska skysta pudra arba sudocream'a,nors siaip ,dekui d...,sios problemos neturiu
Atsakyti

Rutulinis puikiausiai tinka blush2.gif naudoju.
Atsakyti
naudoju vaikišką pudrą - irgi gerai wink.gif

QUOTE(vaivaj @ 2012 04 14, 16:10)

aš daba ant tokių asimetriškų visokių nutysėlių pasinešus, mano galva jie truputį maskuoja ir nukreipia dėmesį nuo negrožio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 04 15, 13:17)
naudoju vaikišką pudrą  - irgi gerai wink.gif
aš daba ant tokių asimetriškų visokių nutysėlių pasinešus, mano galva jie truputį maskuoja ir nukreipia dėmesį nuo negrožio smile.gif

As kaip tik tokio sukirpimo palaidine nusipirkau tai sakyciau nevykes pirkinys...nes mano placius klubus ji dar labiau padidina,nu bent jau man taip atrodo verysad.gif
Atsakyti