gal pravers
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 13, 22:53)
As pvz skaitau jau apkuni kai virs 100kg sverianti yra, o vat tos kur iki 100kg tai tiesiog putlute na tiesiog nznau kaip cia pasakius...
kai pries Kaledas, uzlipus ant svarstykliu, pamaciau trizenkli skaicius, supratau, kad toliau taip testis negali. nes as saves nemyliu, pasijusdavau kartais "neigali", nes batus pasilenkus neuzsimaunu, eiti/stoveti ilgai negaliu, ir t.t. nuo tuo laiko praejo 4 men. dabar sveriu 87kg, bet vistiek dar jauciuos negerai.
mano mama siandien visus gariunus ir akropolius perejo ir proginiu bateliu nenusipirko. koja nemaza, svoris nemazas, nori ant kulno, puosniu, o "tokiems" tik kaliosai siulomi....
o dabar nuotraukos

QUOTE(plyta @ 2012 04 14, 16:32)
oi kokis geras klausimas as ir turiu sia beda noriu vasarisku lengvu sijonuku suknuciu bet turiu mautis sorciukus iki keliu ir tadum sijonas tik iki zemes
patarkit ka darot is ties opi problema 
šita problema aš sprendžiu tik svorio metimu nes kai elškutes buvo 77cm apimties tai tikrai buvo vasara šuntančios kojos ir pastoviai nutrintos net ir per plonas kelnes tai va dabar leškutes yra 69cm vasara truputi daugiau buvo bet leškutes jau nebesikankino tiek kiek ankščiau bet dar yra kur stengtis ir leikninti jas
Kad galetumete vasara vaikscioti su sijonu ir netrintu lesku, reikia jas patepti su piestukiniu dezodorantu (bet ne rutuliniu, o pvz Lady speed stick ir pan). Padeda:-) ir nesiotis toki dezodoranta rankinuke 
P.s. paskutine pilka suknele - nuostabi:-)

man sita suknele pasaku pasaka
QUOTE(giedrusėlis @ 2012 04 15, 10:17)
Kad galetumete vasara vaikscioti su sijonu ir netrintu lesku, reikia jas patepti su piestukiniu dezodorantu (bet ne rutuliniu, o pvz Lady speed stick ir pan). Padeda:-) ir nesiotis toki dezodoranta rankinuke 
Geras!Koks paprastas sprendimas!
Aciu tikrai ismeginsiu
QUOTE(jolax @ 2012 04 14, 15:58)
Vasara as ir labai noreciau kokia suknele uzsivilkti, bet ka jus darote su leskutem, man amzinai nutrina. Tai net vasara turiu vilktis kelnes arba geriausiu atveju timpes, o taip noretusi, kad gaivus vejelis papustu ir po sijonu 
naudojau vaikiska skysta pudra arba sudocream'a,nors siaip ,dekui d...,sios problemos neturiu
Rutulinis puikiausiai tinka
naudoju vaikišką pudrą - irgi gerai 
aš daba ant tokių asimetriškų visokių nutysėlių pasinešus, mano galva jie truputį maskuoja ir nukreipia dėmesį nuo negrožio
QUOTE(vaivaj @ 2012 04 14, 16:10)
aš daba ant tokių asimetriškų visokių nutysėlių pasinešus, mano galva jie truputį maskuoja ir nukreipia dėmesį nuo negrožio
QUOTE(iš Australijos @ 2012 04 15, 13:17)
naudoju vaikišką pudrą - irgi gerai 
As kaip tik tokio sukirpimo palaidine nusipirkau tai sakyciau nevykes pirkinys...nes mano placius klubus ji dar labiau padidina,nu bent jau man taip atrodo