Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(balleys @ 2013 03 25, 23:07)
sunku pasakyt kazka, man atrodo kazkaip nelabai patikima, karta drauge nupirko man kazka panasaus, tai pastoviai isberdavo, atidavaiu draugei tai ir jai netiko... as meniskai naudoju stai tokia egipto zeme ax.gif
http://www.erdesa.lt...mp;product=1860

Pagal paveiksliuką, tai čia kaip temos pirmame puslapyje paskutinioji. Kiek paskaičiau, kitos ją sėkmingai naudoja...
Na, visiškai nežinau ką daryt. Bet kaina gerokai mažesnė nei pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2013 03 26, 00:16)
Pagal paveiksliuką, tai čia kaip temos pirmame puslapyje paskutinioji. Kiek paskaičiau, kitos ją sėkmingai naudoja...
Na, visiškai nežinau ką daryt. Bet kaina gerokai mažesnė nei pas mus  doh.gif

del kainos tai jo, tikrai gera kaina,tikrai pirmame puslapyje yra ka tik paziurejau ax.gif as turejau ta antraja, tai man ji netiko, ji kazkokia labai riebi, beto labai greit naudojosi, o sita erdesos tai jau 2 metai kaip naudoju vos ne kasdien, o jos dar net galo nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 25 kovo 2013 - 23:21
Nusipirkau ir aš EŽ iš Erdesos. Mano oda rieboka, tai panaudojus pudrą ji dar labiau blizga doh.gif Ar ji tik sausai ir normaliai odai? Ar aš kažką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 04 24, 13:44)
Nusipirkau ir aš EŽ iš Erdesos. Mano oda rieboka, tai panaudojus pudrą ji dar labiau blizga doh.gif Ar ji tik sausai ir normaliai odai? Ar aš kažką ne taip darau? g.gif

Pas mane normali oda, zinokite sumasciau pudruotis pries, tai veida valiau pieneliu siaubas doh.gif ploviau is naujo veida. Nusisausinau ir ant svaraus veido pudravaus tada viskas buvo liuks tolygiai pasiskirste. Uztat neisivaizduoju kas ja naudoja rieboku veidu blush2.gif Apsidziaugiau begalo, nes tiek pinigu ismest i bala nesinorejo. Pas seseri sausokas veidas vietom serpetoja be sansu ja pudruot isryskino visus trukumus.
Manau isvis slidus reikalas su sia pudra skelbe raso prisitaikanti prie veido odos schmoll.gif as surizikavau nusipirkau, bet drebejau tepdama biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi esu labai patenkinta egipto zeme, tačiau nepatarciau pirkti is grupiniu portalu smile.gif visada šią priemone perku http://tikrojiegipto...t/2-egipto-zeme tai geriausia vieta norint isigyti orginalia priemone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alin123: 24 balandžio 2013 - 16:21
as naudoju egipto zeme kazkur pora metu, aisku ne kasdiena,bet kaip dazausi visuomet pasitepu ir ja dar truputi, ar gali buti ,kad nuo jos man pradejo spuogiukai ant veido atsirast tokie nedideli? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2013 04 24, 18:30)
as naudoju egipto zeme kazkur pora metu, aisku ne kasdiena,bet kaip dazausi visuomet pasitepu ir ja dar truputi, ar gali buti ,kad nuo jos man pradejo spuogiukai ant veido atsirast tokie nedideli? blink.gif

kai naudojau Bikor firmos egipto zeme, oda pasidengdavo riebaliniu sluoksniu ir blizgedavo, tuoj pat isberdavo smulkiais spuogeliais, tuomet pakeiciau i Erdesos Egipte Zeme viskas pasibaige, matyt reikia prisitaikyt sau geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 04 24, 23:35)
kai naudojau Bikor firmos egipto zeme, oda pasidengdavo riebaliniu sluoksniu ir blizgedavo, tuoj pat  isberdavo smulkiais spuogeliais, tuomet pakeiciau i  Erdesos Egipte Zeme viskas pasibaige, matyt reikia prisitaikyt sau geriausia mirksiukas.gif

mano is erdesos, na siand jau nebesidazau, darysiu eksperimenta,tikiuosi praeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2013 04 25, 09:39)
mano is erdesos, na siand jau nebesidazau, darysiu eksperimenta,tikiuosi praeis    doh.gif

Skaiciausi pries pirkdama cia temas SM tai buvo minima, kad merginas bere spuogeliais kaip Jus apibudinote. Man to nera tik pakemsa poras smile.gif Turiu Bikor.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2013 04 26, 19:42)
Skaiciausi pries pirkdama cia temas SM tai buvo minima, kad merginas bere spuogeliais kaip Jus apibudinote. Man to nera tik pakemsa poras smile.gif Turiu Bikor.

na man irgi nebuvo, bet va panaudojau apie pora metu ir atsirado smile.gif
Atsakyti
kad ji kemsa tai faktas, Erdesoj pirkau ta vyriska ale. ji sviesene ir jautriai odai, nors sudetis beveik ta pati.

bet kemsa man labiau nei skysta. butu faina, jei tikrai butu tokia nekalta, kaip apie ja raso. o dabar tepi ir nervinies doh.gif na ir zinoma, kaip nekims, sudetis pati viska pasako.

as nenoriu kitose temose klausint, bet gal kuri atradot koki pakaitala is mineraliniu tarkim? g.gif ar tokios f-jos jos isvis neatlieka?
Atsakyti
naudoju kokie 5 metai EZ,nieko ji man nekemsa,sudetis negasdina,labai patenkinta,nuo spakliaus nemirsiu,isitikinus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti