Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

man pati sudetis ir jos itaka irgi nelabai idomi, svarbu nebertu biggrin.gif aisku, turiu draugiu kurioms viskas ok, bet ju tokia oda, kur galetu ir kremine uz kelis lt naudot, nieko nesidarytu. matyt nuo odos priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2013 05 07, 20:54)
naudoju kokie 5 metai EZ,nieko ji man nekemsa,sudetis negasdina,labai patenkinta,nuo spakliaus nemirsiu,isitikinus biggrin.gif  4u.gif

man irgi nieko nekemsa, labai as ja esu patenkinta, pas mane bikor, galiu pasakyti tik tiek, kad mano oda labai jautri, ir visko is eiles tikrai negaliu naudot, kremai ne visi tinka, o kreminiu pudru isvis negaliu naudoti, iskart alergizuoja beria ir pan. Nuo bikor nieko nesidaro, aisku visu oda skirtinga, vienai gali tikti kitai ne. Beja ja nuaudoju kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2013 05 08, 15:43)
man irgi nieko nekemsa, labai as ja esu patenkinta, pas mane bikor, galiu pasakyti tik tiek, kad mano oda labai jautri, ir visko is eiles tikrai negaliu naudot, kremai ne visi tinka, o kreminiu pudru isvis negaliu naudoti, iskart alergizuoja beria ir pan. Nuo bikor nieko nesidaro, aisku visu oda skirtinga, vienai gali tikti kitai ne. Beja ja nuaudoju kiekviena diena smile.gif

as irgi naudoju bikor kiekviena diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 05 07, 13:08)
kad ji kemsa tai faktas, Erdesoj pirkau ta vyriska ale. ji sviesene ir jautriai odai, nors sudetis beveik ta pati.

bet kemsa man labiau nei skysta. butu faina, jei tikrai butu tokia nekalta, kaip apie ja raso. o dabar tepi ir nervinies  doh.gif na ir zinoma, kaip nekims, sudetis pati viska pasako.

as nenoriu kitose temose klausint, bet gal kuri atradot koki pakaitala is mineraliniu tarkim?  g.gif  ar tokios f-jos jos isvis neatlieka?

GLOMINERALS bronzatas man labiau patinka, EŽ naudojau anksčiau, dabar net pagalvot apie ją nenoriu smile.gif https://www.groziolo...pudra-sunlkiss/
realiai ji tamsesnė nei paveiksliuke, bet skirstosi gerai ir yra mineralinė. Tinka kontūravimui ir visam dengimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 10 gegužės 2013 - 07:45
visus žandus man nuberia nuo to brudo... doh.gif
Atsakyti
puikus dalykas,jau baigiu,reik naujos bigsmile.gif
nieko man niekada nebere nuo jos tongue.gif
Atsakyti
As jau 2 metus naudoju BIKOR egipto zeme ir dar ne puses neisnaudojau, nuo sitos manes neberia, bet pries tai turejau IKOS firmos tai berdavo pastoviai, ir man ji per riebi buvo g.gif
Atsakyti
kiek laiko išbūna"Egipto žemė" ant veiduko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanli @ 2013 08 15, 23:30)
kiek laiko išbūna"Egipto žemė" ant veiduko? smile.gif

man visa diena laikosi be problemu ax.gif
Atsakyti
Aš turiu Ikos egipto žemę. Gražiai padengia, bet panaudojus keletą dienų iš eilės, atsiranda spuogų doh.gif Matyt poras kemša kai reikiant g.gif
Atsakyti
paskaiciau apie egipto žemę... taip gundausi ją nusipirkti.. bet mano veidas aplamai probleminis, oda riebi va popusdienio blizga kaip kazin kas.. galvoju kaip but gerai surasti kokia birią pudrą, kuri maskuotų.. o nebūna egipto žemės mažų pakuočių, tiesiog pavadinčiau mėginukų kad savaitę panaudojus žinoti ar tinka ar ne, nes vis dėl to pinigai nemaži.....
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2013 08 20, 09:05)
Aš turiu Ikos egipto žemę. Gražiai padengia, bet panaudojus keletą dienų iš eilės, atsiranda spuogų doh.gif  Matyt poras kemša kai reikiant g.gif

nuo sios ir mane berdavo, tad pakeiciau i Bikor ir problemos su spuogiukais pasibaige ax.gif
Atsakyti