Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

Man rodos erdesa parduotuvei butu tikrai originali bet kaina didoka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaud: 24 rugsėjo 2013 - 22:36
QUOTE(Virgale @ 2013 09 24, 23:14)
Va ir as pasiskaiciau, temele, tai irgi galvoju Bikor pirkti, man labai patogu butu is ebay, bet va tikrai , kad tik nenusipirkus netikra padirbta, va sito , tai labai nesinoretu. Jei ne paslaptis kur jus perkate tikrai originala ? gal as galeciau ir is  Lietuvos atsisiust ?

as pirkau Erdesoj Vilniuje kai buvau atostogoms grizusi, bet gal kas gali nupirkt ir persiust jums? Busit tikra kad nepadirbtas daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti

Aciu uz patarimus, reiks bandyti internetu pirkti, siust i Kauna ir persius biggrin.gif man. Dekui dar karta
Atsakyti
Pasidalinsiu savo pasebėjimais: esu anksčiau turėjusi Erdesa (Bi Kor) Egipto žemę, tai super buvo smile.gif O neseniai įsigijau iš grupinis.lt neva tokią pačią Egipto žemę, tik ji jau kitos firmos - user posted image atrodo va taip. Ir man atrodo ji Amerikoj gaminta, platina "Medikatus". Tai esu tikra, kad ji padielkė, nes labai greit pati pudra iškrito iš savo vietos, ir blizga kažkaip labai, o su ta pirmąją tokių bajerių nebuvo, visą laiką iki pat pabaigos puikiai laikėsi savo vietoj, ir natūraliau lyg atrodydavo. Tai va, merginos, nesusiviliokit akcijom, nes šykštus moka du kartus sad.gif Dar neseniai sužinojau, kad patirtinimas, jog žemė tikrai originali tai yra dešiniajame pudros kamputyje išgraviruotos raidės G+F.
Atsakyti
atkėlus apsauginį dangtelį - ten turi būti tos g+f wink.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 09 24, 21:31)
na cia aisku nuotrauka internetine ikelta,  bet paziurejau pagal savo BiKor tai tokia pat dezute g.gif

Ten yra įdėtos dvi foto, viena originalios, kita kažkokia ne tokia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Glory @ 2013 10 01, 19:30)
Pasidalinsiu savo pasebėjimais: esu anksčiau turėjusi Erdesa (Bi Kor) Egipto žemę, tai super buvo smile.gif O neseniai įsigijau iš grupinis.lt neva tokią pačią Egipto žemę, tik ji jau kitos firmos..Tai esu tikra, kad ji padielkė...

Tai ne padielkė, o kitos firmos egipto žemė.
Atsakyti

[/quote]
Tada ji siaubinga...
Atsakyti
[quote=Glory,2013 10 07, 14:52]
[/quote]
Tada ji siaubinga...
[/quote]
Uzjauciu del nevykusio pirkinio, bet dziaugiuosi kad pati nesusigundziau tom akcijom, o noras buvo didelis sutaupyti siek tiek blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, labai idomu Jusu nuomone apie BI-KOR egipto zeme, ta naujojo leidimo.

Zodziu mama pries metus isigijo egipto zeme Bi-kor vaistineje, as vis pas ja ateidama pasinaudodavau ir labai ji man patiko, bet pati isigyti negalejau atrode vis per brangu.

Bet va si savaitgali CUPe buvo Cunamis (tipo viskas nuolaidos) ir egipto zemei irgi (ERdesa BI-KOR), tai nuspirkau uz 100 lt. Kai gryzau namo is karto pameginau ir ka tikrai ne tokia kaip pas mama...

Mamos nupirkta spalva tokia grazi (gal ir tamsesne) ir nedaug patepus jau matesi rezultatas, o savaja bruzinu bruzinu tepu tepu ant veido kol isgauna norima efekta. Kazkokia ji man kieta atrodo..Negaliu pasakyti kad visai nusivyliau, bet norejosi kaip mamos...

Tai va ar visom Jum sis naujas BI-KOR leidimas taip sunkiai tepasi? Ar man padielke pasitaike? (Net skambinau i Erdesa buvau pasipiktinus, bet sake kad ju yra ta originali).
Atsakyti
QUOTE(jolantele-lele @ 2013 10 15, 17:40)
Sveikos paneles, labai idomu Jusu nuomone apie BI-KOR egipto zeme, ta naujojo leidimo.

Zodziu mama pries metus isigijo egipto zeme Bi-kor vaistineje, as vis pas ja ateidama pasinaudodavau ir labai ji man patiko, bet pati isigyti negalejau atrode vis per brangu.

Bet va si savaitgali CUPe buvo Cunamis (tipo viskas nuolaidos) ir egipto zemei irgi (ERdesa BI-KOR), tai nuspirkau uz 100 lt. Kai gryzau namo is karto pameginau ir ka tikrai ne tokia kaip pas mama...

Mamos nupirkta spalva tokia grazi (gal ir tamsesne) ir nedaug patepus jau matesi rezultatas, o savaja bruzinu bruzinu tepu tepu ant veido kol isgauna norima efekta. Kazkokia ji man kieta atrodo..Negaliu pasakyti kad visai nusivyliau, bet norejosi kaip mamos...

Tai va ar visom Jum sis naujas BI-KOR leidimas taip sunkiai tepasi? Ar man padielke pasitaike? (Net skambinau i Erdesa buvau pasipiktinus, bet sake kad ju yra ta originali).

o sepeteli toki pati naudojat kaip ir tepdama mamos? 4u.gif
Atsakyti
Ne ne toki pati sepeteli naudoju, jos AVON firmos. Turiu ir naturaliu sereliu ir sintetiniu , bet kitu firmu vienas ART DECO kito jau nepamenu, bet is kokybiskesniu (mamos sepetelio sintetiniai). Galiu pasakyti, kad siandien kaip tik lankiausi pas ja, ir kaip tik buvau pasidazius su savaja egipto zeme. Paemiau jos uztepiau dar ant virsaus ir rezultatas is karto pagerejo (ryskiau), o zemes paemiau vos palietus, tikrai nereikejo tie bruzinti kad pasiimtu.
Manot, kad mano sepeteliai kalti....gal..pameginsiu nusinesti savo zeme ir pabandysiu su jos sepeteliu, tikiuos suveiks. Gal kol visiskai nauja tokia kieta??...
Tarp kitko drauge pirko vienu metu su manimi, jai irgi sunkiai uzsitepa irgi reikia deti begalo daug sluoksniu kad pasimatytu...eh....Idomu nuomones paneliu kur siemet isigijo zemes ar taip pat kankinasi?

Atsakyti
QUOTE(jolantele-lele @ 2013 10 16, 20:18)
Ne ne toki pati sepeteli naudoju, jos AVON firmos. Turiu ir naturaliu sereliu ir sintetiniu , bet kitu firmu vienas ART DECO kito jau nepamenu, bet is kokybiskesniu (mamos sepetelio sintetiniai). Galiu pasakyti, kad siandien kaip tik lankiausi pas ja, ir kaip tik buvau pasidazius su savaja egipto zeme. Paemiau jos uztepiau dar ant virsaus ir rezultatas is karto pagerejo (ryskiau), o zemes paemiau vos palietus, tikrai nereikejo tie bruzinti kad pasiimtu.
Manot, kad mano sepeteliai kalti....gal..pameginsiu nusinesti savo zeme ir pabandysiu su jos sepeteliu, tikiuos suveiks. Gal kol visiskai nauja tokia kieta??...
Tarp kitko drauge pirko vienu metu su manimi, jai irgi sunkiai uzsitepa irgi reikia deti begalo daug sluoksniu kad pasimatytu...eh....Idomu nuomones paneliu kur siemet isigijo zemes ar taip pat kankinasi?

na as egipto zeme dabar senokai beturejus, perejau prie kitu bronzantu, bet esu pastebejus kad dengimas priklauso nuo sepetelio, tarkime jei jis net kokybiskas bet per minkstas jis man tiesiog nekabina produkto..plius egipto zeme apskritai linkus kaip cia issireiksti - apsinest nuo sepetelio, pamenu ne tik man ir draugem budavo uzsideda toks sluoksnis atrodo nusipoliravus ji..tada kabink nekabines kol nenubruzinsi su kokia kempinele ar siurkstesniu sepeteliu, nepakabinsi, nu va pagooglinus net foto radau nete kaip atrodo tas sluoksnis..
user posted image

aisku as nesu tikra kad su jusiske yra butent taip, ar kad sepetelis kaltas tiesiog svarstau ivairius variantus 4u.gif
Atsakyti