Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(milagra797 @ 2012 07 11, 18:12)
Visada labai juokdavausi is rudinimosi egipto zeme, bet tikriausiai matydavau prastus pavyzdzius biggrin.gif pradejau naudoti siek tiek suteikti veidui atspalvi ir esu labai patenkinta smile.gif naudoju Erdesos egipto zeme

Aš irgi naudoju Erdesos egipto žemę, naudoju būtent tam, kad suteiktų atspalvio, skaistumo veidui, tai tikrai natūraliai atrodo smile.gif
Atsakyti
Sakykit ar ecotools sepeteliai tinkami egipto zemei? jai taip,kuris butu tinkamiausias? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 07 14, 02:11)
Sakykit ar ecotools sepeteliai tinkami egipto zemei? jai taip,kuris butu tinkamiausias? ax.gif

man labai tinka ir patinka stai sis:
Bamboo Bronzer Brush
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,o gal kuri turit ir naudojat vyriska egipto zeme?
Atsakyti
O EŽ yra šviesių atspalvių? Ar čia vienodas visiems eina? Nes aš gana šviesios odos ir nenoriu užsitepus tamsią kaip su kauke atrodyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon_Tenegro @ 2012 07 22, 13:29)
O EŽ yra šviesių atspalvių? Ar čia vienodas visiems eina? Nes aš gana šviesios odos ir nenoriu užsitepus tamsią kaip su kauke atrodyti. doh.gif

Bi kor tik 1 spalva.. bet dabartine versija sviesesne nei senoji.. ir jei tepsit kakla, dekolte neatrodysit kaip su kauke.. beto ja juk galima reguliuot.. daug nedesit ir nebusit labai ruda smile.gif tik reik atkalt ranka, nes idegis ne is kart pasirodo smile.gif rudumas tiksliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirkau pries pora metu. suma nemaza, bet produkto dar keliems metams yra. Labai man patiko, naudoju beveik kiekviena diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asesugiedre @ 2012 07 31, 03:46)
Pirkau pries pora metu. suma nemaza, bet produkto dar keliems metams yra. Labai man patiko, naudoju beveik kiekviena diena  thumbup.gif

As naudoju virs puses metu - kiekviena diena, net nesimato kad ji butu panaudota smile.gif super labai dziaugiuosi atradusi egipto zeme smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
gal kas esate girdeje kas per daiktas yra Afrikos zeme? Gamintojas IKOS, bet as apie ja nesu nieko girdejus. Spalva tokia grazi atrodo, labai tiktu ziemai. Tai svarstau ar pirkti ar ne g.gif Isbandyt negaliu, nes cia internete pamaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilla77 @ 2012 08 07, 15:01)
As naudoju virs puses metu - kiekviena diena, net nesimato kad ji butu panaudota smile.gif super labai dziaugiuosi atradusi egipto zeme smile.gif

Aš jau beveik du metus naudoju (ne kasdien, bet tikrai dažnai), o kiekis jos mažai pakitęs. Taip ir atrodo, kad niekad nesibaigs biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Ar galite padėti? Įprastai egipto žemę perku iš čia Egipto Žemė , tačiau pastaruoju metu smarkiai pradėjo riboti finansai, tad gal galite pasiūlyti pigesnių svetainių? O gal būt jus apsipirkėjate užsienyje? Tada galėtume pasidaryti grupinį apsipirkimą ir gautųsi pigus pristatymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogiukemama: 09 rugpjūčio 2012 - 17:27
nueikite SM i "skelbimai" --> "kita" ten rasite "kosmetikos isparduotuve" arba atskiras skyrelis Egipto zemei lyg yra . kai kurios naujos buna, kai kurios panaudotos, bet pigiau smile.gif
Atsakyti