Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(Blogiukemama @ 2012 08 09, 18:24)
Sveikos mamos,
Ar galite padėti? Įprastai egipto žemę perku iš čia Egipto Žemė , tačiau pastaruoju metu smarkiai pradėjo riboti finansai, tad gal galite pasiūlyti pigesnių svetainių? O gal būt jus apsipirkėjate užsienyje? Tada galėtume pasidaryti grupinį apsipirkimą ir gautųsi pigus pristatymas.

Mačiau beta.lt dažnai buna egipto žemė su šepetėliu už 75 lt, bet tik nežinau ar ta pati, kurios ieškote smile.gif
Atsakyti
Labas merginos, dar nebandziau egipto zemes, tai noriu kad man patartumete kokia pirkti, as nesu labai sviesi, taciau turiu jautria problematiska oda... tai butu gerai kad nekimstu poru... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akiv1234 @ 2012 08 25, 09:29)
Labas merginos, dar nebandziau egipto zemes, tai noriu kad man patartumete kokia pirkti, as nesu labai sviesi, taciau turiu jautria problematiska oda... tai butu gerai kad nekimstu poru... Aciu 4u.gif

sveika, mano oda lygiai tokia pati, ilgai dvejojau ar aplamai ji man tiks, nes jokiu pudru negaliu nudoti (iskart alergija issaukia) bet surizikavau ir nusipirkau Bi-KOR. nu man ji super., naudoju kiekviena diena, ir jokio sudirgimo. O del odos sviesumo irgi nebijok, nebus taip kas uzsitepus pasidarysi iskart sokoladine, jei viena sluoksi desi vos vos patamses, man net beveik nesimato, reik det daugiau sluoksiu iki norimo tamsumo.
Atsakyti
merginos, o jums nuo Bi Kor EŽ nesusidaro inkštirų (tų juodomis viršūnėlemis) ..?
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar jau kalbejot sia tema, bet lyg ir nemaciau smile.gif norejau paklaust, o yra koks nors galiojimas egipto zemei? as ja jau turiu apie 2 metus, o jos dar tiek daug like blink.gif atrodo dar kokiem 3 metam uzteks.. ar ji nepasens? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, vis gundausi ir gundausi pirkti Egipto zeme, tik dabar tiek daug abejoniu, kuria cia pirkti g.gif ir sepeteli kuri pasirinkti... ne visi jie ten vienodi... blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 02, 16:39)
Sveikutes, vis gundausi ir gundausi pirkti Egipto zeme, tik dabar tiek daug abejoniu, kuria cia pirkti  g.gif  ir sepeteli kuri pasirinkti... ne visi jie ten vienodi...  blink.gif  smile.gif

Pirkciau ERDESOJ, joje issirinksite ir sepeteli.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 09 04, 15:24)
Pirkciau ERDESOJ, joje issirinksite ir sepeteli.

zinokit jau uzsisakiau smile.gif kadangi gyvenu uk, tai uzsisakiau is lietuviu kur turi savo internetini puslapi ir pardavineja EZ, bet su anglisku pavadinimu smile.gif ziuresim ka gausim smile.gif
Atsakyti
o kurioj geriau kauno pardej pirkt vyriska egipto zeme? nes pas mane yra paranoja o gal ten fufliakas padarytas kur ors norfos rusy blush2.gif
ir kazkas jau klause kur amerikoj pirkti ta amerikietiska zeme, bet niekas neatsake, tai klausiu dar kart, nes pati gyvenu usa nu ir tikrai nematau as jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 09 11, 01:37)
o kurioj geriau kauno pardej pirkt vyriska egipto zeme? nes pas mane yra paranoja o gal ten fufliakas padarytas kur ors norfos rusy  blush2.gif 
ir kazkas jau klause kur amerikoj pirkti ta amerikietiska zeme, bet niekas neatsake, tai klausiu dar kart, nes pati gyvenu usa nu ir tikrai nematau as jos  doh.gif

Erdesoj, Cascadoj arba Gedimino vaistinej, kur kosmetika pardavineja 4u.gif Bent jau as sias vietas rinkciaus
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 09 11, 08:36)
Erdesoj, Cascadoj arba Gedimino vaistinej, kur kosmetika pardavineja  4u.gif  Bent jau as sias vietas rinkciaus

ar siuo adresu Gedimino g. 34? parduoda vyriska egipto zeme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degto molio plyta: 11 rugsėjo 2012 - 20:12
gal kas gali pasakyti ar vertas demesio pasiulymas? :)http://kartu.lt/kaunas/akcija/egyptian-earth-5479
nera nei komentaru po pasiulymu, platintojo psl neatsidaro. keista ...
Atsakyti