Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

QUOTE(dianita @ 2007 08 16, 16:29)
nesuderinami dalykai.. ir ten fainai, ir ten... man patiko ir chalkidikeje, ir kretoje.. ir tikiuosi dar pasiblaskyti po turistu nenumindziotas gausiai graikijos salytes gal kita vasarele..  ax.gif

O kuo patiko Chalkidikėje? g.gif ar ekskursijų gausa, ar objektų lankymo didesniu pasirinkimu? g.gif
Nu velnias, noriu aš ir kitais metais į Graikiją nors tu ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 16, 17:02)
O kuo patiko Chalkidikėje? g.gif ar ekskursijų gausa, ar objektų lankymo didesniu pasirinkimu? g.gif
Nu velnias, noriu aš ir kitais metais į Graikiją nors tu ką  mirksiukas.gif

nei gausa, nei ekskursijomis.. tai tiesiog yra kita graikijos dalis, ten irgi yra ka paziureti... na tas pats, kad tu nuvaziuotum i ispanija i kosta del sol ir klaustum, ar verta vaziuoti i madrida pavyzdziui.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 16, 11:55)
Man rodos jie šneka apie pažintinę Novaturo kelionę lėktuvu į Graikiją... tad nakvynė vis kitoje vietoje, ar ne? g.gif

Taip taip apie tą pačią... ax.gif ir nakvynė vis kitame viešbutyje,tik paskutines dvi dienas tame pačiame, nes bus 2 poilsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 16, 12:02)
na ka mes buvom pernai...siaip viesbutkas gal ir nieko, bet gyvenau tikrai geresniuose 2* nei simeonas...krantas kaip kazkas sake, tikrai ne akmenuotas, bet ir smeliuku nepavadinsi - dulkes kazkokios. o juroje daug eziu, taip kad, su maudymosi bateliais butina! persitrengimo budele spliaze yra dusai taip, bet rugsejo pirma savaite jau buvo isjungti, atseit sezonas baiges doh.gif masina nuomotis geriau per agentura, kiek perziurejom variantu, ju siulomas su pilnu draudimu buvo pigiausias. Maisto asortimentas ne super didelis, bet is bado tikrai nemirsit biggrin.gif viesbutis miesto centre, bet tas centras tai 1gatve ir parkelis salia...
na tiek, jei dar kils klausimu kokiu visada prasom klaust smile.gif

aciu uz papasakojimus ryt isvykstam , kai grisiu papasakosiu kaip sekesi, griztam 31d tai budeles dar turetu buti persirengimo,o siaip mes ir galvojam imti masina ir vaziuoti savarankiskai pasizvalgyti, todel ir emem prastesni viesbuti, kad negaila butu isvykt smile.gif
aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lulida @ 2007 08 19, 13:43)
aciu uz papasakojimus ryt isvykstam , kai grisiu papasakosiu kaip sekesi, griztam 31d tai budeles dar turetu buti persirengimo,o siaip mes ir galvojam imti masina ir vaziuoti savarankiskai pasizvalgyti, todel ir emem prastesni viesbuti, kad negaila butu isvykt smile.gif
aciu uz komentarus 4u.gif

jo masina butinai imkit, ir butinai apvaziuokit sitonijos pusiasali - grozis pasakiskas thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 08 16, 16:07)
Aš dar norėjau paklaust ax.gif
Kur labiau patiko - Graikijos žemyne Chalkidikėj, ar Kretoj? g.gif

man daug daug labiau patiko kretoj, nors ir i chalkidike verta nuvaziuot, vien meteorai ir sitonijos pusiasalis ko verti wub.gif tiesa, chalkidikej ekskursiju beveik neemem - keliavom savarankiskai su masiniuku thumbup.gif bet siaip pritariu Dianitai, labai jau skirtingi dalykai kad butu galima juos lygint smile.gif apie kreta daug pasako vien tas, kad net patys gyventojai save vadina ne graikais, o kreteciais 4u.gif
Atsakyti
Kaip šiuo metu oras ax.gif , ir kaip tie gaisrai girdėjau per televiziją,kurioje jie vietoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 08 19, 16:48)
Kaip šiuo metu oras ax.gif , ir kaip tie gaisrai girdėjau per televiziją,kurioje jie vietoje  unsure.gif

siuo metu xalkidiki nera jokiu gaisru 4u.gif jie dabar daugiau pietu graikijoje netoli atenu ir zemiau.
Temperatura apie +34 siom dienom, lijo lygtai tik salonikuose vakar, o kitur nelijo..
Atsakyti
Mes važiuosim ir į Atėnus, bet manau ,kad viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 08 20, 17:52)

kada, rugpjuti vaziuosit?? siaubas:))) ten be galo karsta ir tvanku, juk didmiestis.. nebent pajuryje apsistosite...
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 08 20, 17:52)

kada? smile.gif ir mes vaziuosim i atenus, bet apsistoje kitur busim...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 21, 11:40)

o kur jus busite apsistoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 21, 11:40)

Išskrendam rupjūčio 24 dieną. O jūs kada?
Atsakyti