Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

QUOTE(dianita @ 2007 08 21, 13:56)
o kur jus busite apsistoje? ax.gif

tokioj salytej 100km nuo atenu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 08 21, 17:00)
Išskrendam rupjūčio 24 dieną. O jūs kada?

mes rugsejo 1d smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 22 rugpjūčio 2007 - 09:30
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 22, 10:31)
tokioj salytej 100km nuo atenu smile.gif
Papildyta:

mes rugsejo 1d smile.gif

gal galit pasakyti kokie orai buna graikijoj rugsejo men. oro temperatura,vandens?gal jau ne tokie karsciai?
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2007 08 22, 19:14)
gal galit pasakyti kokie orai buna graikijoj rugsejo men. oro temperatura,vandens?gal jau ne tokie karsciai?

na rugseji iki vidurio buna kaip rusai sako "barchatnyj sezon"..tai yra pats viduriukas - nei per karsta nei per salta 25-27C, o vanduo irgi isiles dar nuo rugpjucio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 22 rugpjūčio 2007 - 19:57
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 22, 20:57)
na rugseji iki vidurio buna kaip rusai sako "barchatnyj sezon"..tai yra pats viduriukas - nei per karsta nei per salta 25-27C, o vanduo irgi isiles dar nuo rugpjucio mirksiukas.gif

o jau nuo rugsejo vidurio tai atvesta,ardar galima vistiek aziuot ir nebus nei per salta nei per karsta?
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2007 08 23, 18:56)
o jau nuo rugsejo vidurio tai atvesta,ardar galima vistiek aziuot ir nebus nei per salta nei per karsta?

Nebus, na nebus, o iš kur juk galima žinot - čia jau kiekvienais metais vis kitaip būna smile.gif anomalijos pasaulyj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2007 08 23, 18:56)

tikrai neatves daugiau neii +25, tik lietutis gali nulyti kartais... va neseniai ten irgi lijo viena diena...
Atsakyti
Bet nežinau kodėl virgutis klausia Graikijos temoj, nes man per až visą laiką rašinėdavo apie Kretą mastau.gif
O man rodos, Kretoj ir Graikijoj juk orai tuo pačiu metu skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 24, 10:49)
Bet nežinau kodėl virgutis klausia Graikijos temoj, nes man per až visą laiką rašinėdavo apie Kretą mastau.gif
O man rodos, Kretoj ir Graikijoj juk orai tuo pačiu metu skiriasi smile.gif

klausineju nes dar neapsisprendziu kur vaziuoti,tai kad turiu zinot,kaip ir kas..i klausi tai reiskias domiuos,na nemanau kad kazka apsunkinau savo klausimais..
Atsakyti
Siaubas kokie gaisrai, kaip ir vietiniai sako, tie gaisrai buvo sukelti tycia, tik neapskaiciavo, kad su tokiu veju jie nusiaubs daugiau nei buvo numatyta.. kadangi ten norima statyti daugiau namu, o del gamtos paveldo tai neleidziama daryti, kaip man sake, suinteresuoti zmones pasamdo kai ka, kas tam tikrose vietose sukelia gaisra... tas pats buvo pries kelis metus, bet si karta tai jau is viso.. jei jau gresme iskilo istorinems vietoms, tai jau visai ne kas... gaila, kad GR sistema biski archaiska, vis tiek atsilike nuo Europos.... bet tikiuosi, kad kaip nors susitvarkys g.gif
Atsakyti
aš va klausiau žinių ir niekaip negalėjau suprasti, kam reikia tyčia padeginti sad.gif nu bet siaubas...
Atsakyti
Nereikia toli tokiu gaisru pavyzdziu ieskoti - musu mieloj Lietuvelej juk irgi tokiais paciais tikslais Kursiu Nerija buvo deginama...
Siaubas cia - siaubas ten...ne zmones, o zverys... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 27, 15:32)
aš va klausiau žinių ir niekaip negalėjau suprasti, kam reikia tyčia padeginti sad.gif nu bet siaubas...

na protu tai nesuvokiama, bet komercija daro savo... baisu, juk gal neplanavo, kad taip toli nusidrieks tos liepsnos, bet nevisada gi gali suvaldyti gaisra...
man labiausiai patiko, kai per reportaza rode tuos vargsiukus vietinius, kurie skambino i gaisrine, juos sujunge su gretimos gyvenvietes gaisrine, kuri nezinojo kur tas gaisras... ot sistema blyn doh.gif
Atsakyti