Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

QUOTE(R&D @ 2008 04 18, 22:37)
O man kipras nepatiko.Kainos baisiausios,man pasirode kad ten truksta svaros, juroj celofaniniai maisai plaukioja...buvom 4zv, viesbuty Limasolyje.
Gal tik mums taip pasirode. L. noriu i Roda,kazkodel tikiu kad ten patiks.

ohh geras, buvot nelabai kokiame mieste turistams ilsetis blink.gif ten gi yra kitu miesteliu prie juros.. cia daugiau jaunimui skirta, daugiau pasilinksminimams.. tai kainos aukstos, taip.. kituose miesteliuose kainos zemesnes.. bet siaip ten brangiau, nes pragyvenimas aukstesnio lygio nei graikijoje..
Papildyta:
QUOTE(mmuliukas @ 2008 04 18, 18:34)
hm tai va bandom sprest kada ,galvojam apie birzeli smile.gif mastom ar spesim susiruost ir dar paderint su darbais,liepa rupg kiek zinau labai g.b, karsta o su mazaisiais nesinori kaisti
kelioniu agentura  west ekspres  nes gavom ceki dovanu smile.gif

jei didelio karscio nemegejai, siulau birzeli bandyti... gal pavyks?? o kur tu pati noretum? vyras sakei nori graikijos, o tu pati?smile.gif nenori su maziukais i turkija skristi?? ten geriausias variantas sakyciau su maziukais skristi..
Atsakyti
Niu o aš pagaliau susiplanavau kelionę į Santorini salą, savarankiškai.
Ir žymiai pigiau gavosi nei su kelionių agentūra, Liepos-rugpjūčio mėnesiais ten pats įkarštis ir kainos kosminės bet dar įkandamos.
Valiooooooooooooo vėl būsiu Santorini.......
Papildyta:
Rodos saloj irgi teko pabuvot ir visur kitur (darbo metu) Kerkiroj (Korfu) ir Naxos ir Atėnuose ir Patra ir Olimpo kalne žiemą...nu ten prikrėtėm čiūdų, nulipdžiau sniego senį ir apkaišiau šakom kaip graikų dievai vainikus ant galvų nešiodavo...visi mirė iš juoko.O man keista buvo kaip žmonės nemoka sniegi kamuolių sulipdyt didelių...

Siūlau visiems Santorini niekas neprilygsta tai salai, rojaus kampelis.
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2008 04 25, 20:19)
Niu o aš pagaliau susiplanavau kelionę į Santorini salą, savarankiškai.
Ir žymiai pigiau gavosi nei su kelionių agentūra

Oho kaip fainiai bigsmile.gif papasakok daugiau iš kur bilietus pirkai ir už kiek, jei ne paslaptis... kuriam laikui skrendi? ax.gif
nemažai pakeliavus po Graikiją esi, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Bilietus lėktuvu per Avia.lt, kelto bilietus ir Pireaus uosto Atėnuose per
Keltų kompaniją bilietus registruotu paštu atsiūs,dar pritaikė didelę nuolaidą 132 Eurus...
Viešbutį internetu užsisakiau tiesiogiai iš viešbučio nes per kompanijas brangiau...
Labai geras puslapiukas yra patiems organizuojant betkokias keliones Čia forumas kur atsako į visus iškilusius klausimus ten išsirinkt forumą su vietove kuri jus domina ir ekspertai patars viską autobusų,traukinių,keltų maršrutai,pigiausi viešbučiai,kaip ir kur nueit ką pamatyt...superinis forumas... thumbup.gif

Varom 11 dienų iš jų dvi Atėnuose atvykus ir prieš išvykstant praleisim nes negalima aklai pasikliauti keltų tvarkaraščiu jis gali keistis,tada nebespėsit į lėktuvą... mirksiukas.gif Mūsų viešbutis
Jis pačiam salos centre viskas šalia ,parduotuvės,barai,klubai...

Nesulaukiu......... 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
O kainos vistiek didelės gavos nes vistik įkarštis sezono,ir labai brangi vieta atostogaut, rojaus kampelis...
Skrydis dviem išėjo 2000, 1500 viešbutis už 8 naktis,keltas apie 400 na ir išlaidos maistui ir pramogoms kiek jau kas norės...
Toliau turą išsirinkau po Santorini labai fainas visos dienos turas Laivu aplink salą , aplainkysim vulkaną su karšto vandens versmėm, ir t,t. žymiojo saulėlydžio palydėjimas Oia miestely ir tada parveža į Firą centrą salos...kur mes ir gyvensime...

O Novature kelionė be maisto ir ekskursijų asmeniui prasideda nuo 3000 ir apgyvendina užkampyje Kamari kaimelyje...labai toli nuo centro...
O dar įsivaizduokit kelionės ,maistas ir t.t. ir tik 7 dienom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudoskis: 26 balandžio 2008 - 14:10
ar verta demesio Corfu sala? Kaip i ja savarankiskai galima nuvykt?
Atsakyti
Corfu(Kerkira) verta tikrai dėmesio, ten galima savarankiškai dasigaut liektuvu iš Atėnų vietiniu skrydžiu,galima skristi iš Anglijos Liverpool ir kitų miestų yra skrydžiai su Ryanair.Čia daug informacijosSėkmės keliaujant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 04 18, 17:02)
Sitonijos pusiasalyje grazesne gamta, ten ramiau, Chalkidikeje daugiau surmulio.. priklausomai nuo to, kokius objektus norite pamatyti, pagal tai rinkites ir vieta, kur gyventi, kad butu arciau tu objektu, kuriuos noresite aplankyti. Man asmeniskai patiko tiek Sitonija, tiek Chalkidike.

[bdianita[/b], atleisk už pastabas... nu nesuprantu vieno, gana žymaus netikslumo, kurį tu rašai..... Visa Chalkidikė yra Graikijos regionas. Chalkidikės pusiasalį sudaro tarsi trys pirštai: Kasandros, Sitonijos ir Atono (vienuolių respublika, į ten nuvykti negalima, tik apie tai galima nemažai sužinoti) pusiasaliai... Sitonijos pusiasaly gerokai gražesnė gamta, Kasandros - šiek tiek triukšmingiau, nors Chalkidikė - ne kokia Turkija... Ten daugiau ramybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 02 gegužės 2008 - 00:42
Kuriame Graikijos kurorte galima ir pailsėti ir pajusti graikišką dvasią? Ir kur žmonės normalesni suvažiuoja (draugė kažkur ispanijoj buvo populiariam kurorte tai buvo daug rytų europos chamų, tik nepamenu kur)
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 04, 15:19)
Kuriame Graikijos kurorte galima ir pailsėti ir pajusti graikišką dvasią? Ir kur žmonės normalesni suvažiuoja (draugė kažkur ispanijoj buvo populiariam kurorte tai buvo daug rytų europos chamų, tik nepamenu kur)

Nežinau, ką Jūs vadinat Rytų Europos chamais, bet jei čia gyvenat, galėtumėt taip ir nesakyt, žinoma.

Bet va chamai yra britai, skrendantys į kitas šalis pasitūsavot ir pašėlt, bei pagert laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 04, 14:53)
Nežinau, ką Jūs vadinat Rytų Europos chamais, bet jei čia gyvenat, galėtumėt taip ir nesakyt, žinoma.

Bet va chamai yra britai, skrendantys į kitas šalis pasitūsavot ir pašėlt, bei pagert laugh.gif

Na aš daug maž įsivaizduoju kad mes jau link centrinės europos biggrin.gif Bet na kur gyvenam ten gyvenam, gal ir rytų europoj bet aš ne chamė. Galbūt jūs taip pat ne chamas smile.gif

Turiu omeny visokius naujus rusus ir kaimiečius (nepriklausomai nuo to gyvena mieste ar kaime). Na ta prasme visokius menko mentaliteto personažus, geriančius, keliančius daug triukšmo ir t.t. Tai čia su tais britais turbūt kaip pirštu į akį.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 04, 15:53)

Na, Makaliau, Tu irgi surizikavai su tais britais ax.gif . Nebent labai jau daug tokių sutikti teko. Aš iš Piterio neseniai grįžau... Tai labai jau norisi ir keletą negražių dalykų apie, tarkim, bendrą gatvės kultūrą pasakyti. Bet kaip tai nerizikuoju... smile.gif Tik savam rate. Kur žinau, kad supras, jog nesakau ant visų.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 04, 20:42)
Na aš daug maž įsivaizduoju kad mes jau link centrinės europos biggrin.gif Bet na kur gyvenam ten gyvenam, gal ir rytų europoj bet aš ne chamė. Galbūt jūs taip pat ne chamas smile.gif

Turiu omeny visokius naujus rusus ir kaimiečius (nepriklausomai nuo to gyvena mieste ar kaime). Na ta prasme visokius menko mentaliteto personažus, geriančius, keliančius daug triukšmo ir t.t. Tai čia su tais britais turbūt kaip pirštu į akį.

Jeigu rinksies poilsiui Graikijos žemyno viešbučius , tai rytų Europos "chamų" neišvengsi. Kiek teko skaityt atsiliepimus, tai daugelio viešbučio klientai būtent rytų Europos gyventojai. Jie keliauja automobiliais, kaip taisyklė didelėm šeimom, ir teko skaityt apie kai kur keliamus poilsiautojams nepatogumus. Jeigu negali su tuo susitaikyt, tai rinkis 5* viešbutį. Atitinkamos kainos viešbutį bet kas neipirks, o ir tokie viešbučiai labai saugo savo klientų poilsį. 4u.gif
O jei esi tik eilinias pajamas turintis pilietis, teks pasikaustyt "filosofišku nusiteikimu", ir tiesiog tokių žmonių nematyti negadinant savo poilsio. Juk ir "menko mentaliteto" žmonės vyksta ilsietis, tik jie kitaip supranta poilsį ax.gif
Atsakyti