Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

biggrin.gif Kelionių ir pramogų žurnale kovo menesio numeryje radau labai gera straispni su patarimais kaip keliauti po Graikiją. O kitas superinis straipsnis mamos, kuri su dviejų metų dukrele keliavo per visą Indiją nuo Gano ištakų. Ruošiamėe ir mes panašiu laiku šią vasarą. Tas straipsnis tiesiog orientyras. Aprašytos lankomos vietos, pavojai, patarimai. Tiesiog pasiimk ir keliauk. Superinis žurnalas. aŠ jo tiesiog laukiu. Kiekviename yra patarimu ir maršrutų su vaikais. Vsarą mes galvojame patraukti iki Nordkapo. Manau, mūsų mažylė beveik trijų metukų turėtų jaustis gerai. gal kas galit pasidalinti tokios keliones patirtimi? pipika
Atsakyti
Ar taip ir vadinasi "Kelionių ir pramogų žurnalas", ar kaip kitaip? g.gif Pasidalink, mums idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 02 18, 21:19)
Užsirezervavau jau viešbutį, atsiliepimai nelabai kokie, bet man taspats irnesakyk.gif

http://www.hotelneosolympos.com smile.gif blush2.gif
Už dvi naktis 50 eurų reiks sumokėt  smile.gif

Na,tai gal jau grizes esi! g.gif !Rasyk atsiliepimus!! smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

iš tiesų norėčiau kreiptis patarimų dėl kelionės į Graikiją, Chalkidikę pasirinkimo. Aišku, pavėlavau su akcijom, nuolaidm ir pan, todėl tenka rinktis iš to, kas yra. Planuotume vykti rugsėjo pradžioje. Paprasčiausiai norėčiau pasiklausti - kuo realiai skiriasi Kasandros ir Sitonijos puiasaliai - ar reikia kažką konkrečiai žinoti renkantis viešbutį tam tikrame pussiasalyje - gal susisiekimo prasme norint keliauti su automobiliu, gal gamtos atžvilgiu? Pernai buvome Kretoje ir mms labai patiko. Šaltmėtės konsultacijų dėka turėjome labai šaunias atostogas, todėl nusprendėme aplankyti žemyninę Graikiją. Kretoje gyvenom dvejų žvaigždučių viešbutyje, nes pakankamai daug keliavom. Analogiško varianto norėtųsi ir žemyninėje Graikijoje - gal pavyktų tikrai viešuoju transportu nuvykti į Atėnus...Todėl prašau patarimų ir pasidalinimų patirtimi pradiniam supratimui. Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2008 03 28, 10:18)
Na,tai gal jau grizes esi! g.gif !Rasyk atsiliepimus!! smile.gif

Grįžęs grįžęs, visi atsiliepimai yra mano pasakojime apie kelionę į Atėnus blush2.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=290921
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 balandžio 2008 - 21:04
Net 4u.gif Pernai taip pat buvau sužavėta Kretos, tuo tikiuosi ir iš Chalkidikės. Dėl poilsio vietos pasirinkimo-kiekvienam individualiai. Info apie Chalkidikės viešbučius yra labai mažai, tai pasitelkiau į pagalbą rusų saitus. Kai rinkaus viešbutį padariau išvada, kad šiemet Novaturo Chalkidikė pigesnė nei Travelmanų. Bent mums gavosi ant 1,500 lt pigiau (vykstam 14d.). Manau Chalkidikę apkeliausim kaip ir Kretą su auto, o gyvensim Kasandroje. Jei norėsi konkrečių patarimu rašyk AŽ biggrin.gif
Papildyta:
O Atėnus savarankiškai galima pasiekt su traukinių iš Saloniku.Jei norėsi tai daryt, atsižvelk rinkdamasi viešbutį
Atsakyti
gal kas buvot neseniai afite?ir apsistoje aristotel beach,kokie atsiliepimai?
musu pirma kelione norim geru atostogu,vyras sako kad apsistojam sitame viesbuti,bet pasiskaiciau komentarus tai nelebai jau norisi,gal sakau kas ten jau pasiekite?
vaziuojam su 2 kinderiukais vacation1.gif mazajam bus tik metukai,ka manot?ar nepermazas kelionei?
bet va neturim kaip ji palikt nes vis dar geria MP smile.gif
gal reiktu rinktis i kita sali? nors vyras jau nori i graikija smile.gif
kokias imtis eskurijas?
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2008 04 08, 20:01)
Labas vakaras,

iš tiesų norėčiau kreiptis patarimų dėl kelionės į Graikiją, Chalkidikę pasirinkimo. Aišku, pavėlavau su akcijom, nuolaidm ir pan, todėl tenka rinktis iš to, kas yra. Planuotume vykti rugsėjo pradžioje. Paprasčiausiai norėčiau pasiklausti - kuo realiai skiriasi Kasandros ir Sitonijos puiasaliai - ar reikia kažką konkrečiai žinoti renkantis viešbutį tam tikrame pussiasalyje - gal susisiekimo prasme norint keliauti su automobiliu, gal gamtos atžvilgiu? Pernai buvome Kretoje ir mms labai patiko. Šaltmėtės konsultacijų dėka turėjome labai šaunias atostogas, todėl nusprendėme aplankyti žemyninę Graikiją. Kretoje gyvenom dvejų žvaigždučių viešbutyje, nes pakankamai daug keliavom. Analogiško varianto norėtųsi ir žemyninėje Graikijoje - gal pavyktų tikrai viešuoju transportu nuvykti į Atėnus...Todėl prašau patarimų ir pasidalinimų patirtimi pradiniam supratimui. Dėkoju

Sitonijos pusiasalyje grazesne gamta, ten ramiau, Chalkidikeje daugiau surmulio.. priklausomai nuo to, kokius objektus norite pamatyti, pagal tai rinkites ir vieta, kur gyventi, kad butu arciau tu objektu, kuriuos noresite aplankyti. Man asmeniskai patiko tiek Sitonija, tiek Chalkidike. Viesbuciai analogiski Kretos, mazesni, seimyniniai yra jaukesni ir aptarnavimas daugiau asmeniskas. Didesniuose dirba daug zmoniu is rytu europos ir kokybes geros ne visada gali sulaukti.
Tiesa, Kretoje maistas siek tiek kitoks, sakyciau net geresnis nei zemynineje Graikijoje, siek tiek skiriasi.

I Atenus galima nuvykti ir traukiniu, sakyciau gal net patogiau nei autobusu. Jei gyvensite Chalkidikeje, yra traukinys is saloniku, labai geras:) Kiek zinau, jis stoja ir tarpiniuose miestuose, bet tiksliau reiketu paziureti internete.
Papildyta:
QUOTE(mmuliukas @ 2008 04 18, 16:03)
gal kas buvot neseniai afite?ir apsistoje aristotel beach,kokie atsiliepimai?
musu pirma kelione norim geru atostogu,vyras sako kad apsistojam sitame viesbuti,bet pasiskaiciau komentarus tai nelebai jau norisi,gal sakau kas ten jau pasiekite?
vaziuojam su 2 kinderiukais  vacation1.gif mazajam bus tik metukai,ka manot?ar nepermazas kelionei?
bet va neturim kaip ji palikt nes vis dar geria MP  smile.gif
gal reiktu rinktis i kita sali? nors vyras jau nori i graikija  smile.gif
kokias imtis eskurijas?

Afitos labai fainas miesteliukas, mielas, grazus, senoviniais pastatais, as ten buvau visa diena ir man labai patiko. Tik ten ilgai nera ka veikti, reikia i kitus miestelius, kuriu netoli daug ir jie visi tokio pat kaimo dydzio, pavazineti. Nepamenu, kokie ten papludimiai.. bet tikrai zinau, kad tame miestelyje labai skanus souvlaki ir dar jie turi savo tipiskas tokias desras, kurios gaminamos is farso, apelsino zieveliu, citrinos sulciu ir t.t... ta prasme, ten bunant pavaiksciokit ir toliau nuo centro, uzeikit i parduotuves ir valgykite tavernose..
Su maziuku neturetu buti problemu, nes miestelis nedidukas, palyginti ramus.

Jei turit pinigu siulyciau Kipra. Ten panasu kaip Graikijoje, bet zymiai aukstesnis ekonominis ir socialinis lygis, maistas siek tiek skiriasi nuo Graikijos, bet daug ir panasumu. Pagal issivystymo lygi juos net lygina su Skandinavijos salimis.
Atsakyti
aciu 4u.gif
reiks paderint su vyru,nors jis uzsispires ant graikijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2008 04 18, 18:15)
aciu  4u.gif
reiks paderint su vyru,nors jis uzsispires ant graikijos  smile.gif

tai ir graikijoje labai fainai, maistas labai geras, patariu valgyti tavernose ir tik is graikiskos virtuves patiekalus.. daugiau smulkesniu patarimu galesiu parasyti i privata, nes cia jau esu rasiusi nemazai, nenoriu kartotis:)

O per kuria agentura jus planuojate skristi? Ju psl turetu buti pazymeta, kokios ekskursijos yra, taip galesit pasirinkti kas arciau vietos, kur gyvensite..

kada planuojate skristi?
Atsakyti
hm tai va bandom sprest kada ,galvojam apie birzeli smile.gif mastom ar spesim susiruost ir dar paderint su darbais,liepa rupg kiek zinau labai g.b, karsta o su mazaisiais nesinori kaisti
kelioniu agentura west ekspres nes gavom ceki dovanu smile.gif
Atsakyti
O man kipras nepatiko.Kainos baisiausios,man pasirode kad ten truksta svaros, juroj celofaniniai maisai plaukioja...buvom 4zv, viesbuty Limasolyje.
Gal tik mums taip pasirode. L. noriu i Roda,kazkodel tikiu kad ten patiks.
Atsakyti