QUOTE(Spygliusss @ 2012 12 19, 22:04)
Sinderela, gal pakomentuotum dydi kaip rinkaisi ir kaip atitiko? skaiciau,kad praktikuojant begima 'basomis' pedos dydis kinta i didesne puse
nors praktiskai su tuo sutikciau, pradejus begti daugiau emiau rinktis +1 dydis batus
neatsilaikiau ir as vibramams, tik labai jau spejau pedos dydi
labiau patikejau gal del to,kad jau kuris laikas renkuosi kietesnius, nes prytrinimu maziau buna.as nuo begimo pradzios labiausiai vargstu su nuospaudom 

neatsilaikiau ir as vibramams, tik labai jau spejau pedos dydi

Kai paskaitinejau USA komentarus, supratau, kad dydis ju atitinka. Mano koja 39, bet tokia i mazesne puse, tai USA dydi visada imu 8.5 ir man buna liuks. Bet ruosiuosi su jais begt, devedama ir kojine. Pasiskaiciau, kad jei devi kojine tai tada reiketu imt 1 ar 2 dydziais didesnius, priklausomai nuo modeliuko. Tai as emiau USA 9 dydi, europinis 40, tai man jie su plona kojinyte

O tai ir su vibramais begant tau pritrina?
QUOTE(Dorela @ 2012 12 20, 00:10)
Man irgi labai idomu kaip su tais vibram, nepritrins tarpupirsciu?
Gaila, kad tiek ilgai teks laukti iki galesit su jais isbegti. As irgi Jusu vietoj juos po namus pradeciau turbut trinti
Vat ziema ir mano minimalistiniai visi giliai i spinta sukisti
O i trasa grizo patys pirmieji be jokiu kriteriju pirkti batai, kuriuos galvojau teks mesti lauk
Tiesiog silti 

Gaila, kad tiek ilgai teks laukti iki galesit su jais isbegti. As irgi Jusu vietoj juos po namus pradeciau turbut trinti

Vat ziema ir mano minimalistiniai visi giliai i spinta sukisti

Na nemanau, kad as visa ziema istemsiu ju neisbandzius

Dorela, o as nepakavojau savo minimalistiniu ir tikriausiai nekavosiu