Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XII

QUOTE(Spygliusss @ 2012 12 19, 22:04)
Sinderela, gal pakomentuotum dydi kaip rinkaisi ir kaip atitiko?  skaiciau,kad praktikuojant begima 'basomis' pedos dydis kinta i didesne puse doh.gif nors praktiskai su tuo sutikciau, pradejus begti daugiau emiau rinktis +1 dydis batus blush2.gif
neatsilaikiau ir as vibramams, tik labai jau spejau pedos dydi ax.gif  labiau patikejau gal del to,kad jau kuris laikas renkuosi kietesnius, nes prytrinimu maziau buna.as nuo begimo pradzios labiausiai vargstu su nuospaudom doh.gif

Kai paskaitinejau USA komentarus, supratau, kad dydis ju atitinka. Mano koja 39, bet tokia i mazesne puse, tai USA dydi visada imu 8.5 ir man buna liuks. Bet ruosiuosi su jais begt, devedama ir kojine. Pasiskaiciau, kad jei devi kojine tai tada reiketu imt 1 ar 2 dydziais didesnius, priklausomai nuo modeliuko. Tai as emiau USA 9 dydi, europinis 40, tai man jie su plona kojinyte thumbup.gif, plika koja pirstukai nera labai aptempti, bet kai pasitryniau po namus, man plika peda juose, patogiau.
O tai ir su vibramais begant tau pritrina?

QUOTE(Dorela @ 2012 12 20, 00:10)
Man irgi labai idomu kaip su tais vibram, nepritrins tarpupirsciu?  unsure.gif
Gaila, kad tiek ilgai teks laukti iki galesit su jais isbegti. As irgi Jusu vietoj juos po namus pradeciau turbut trinti  lotuliukas.gif
Vat ziema ir mano minimalistiniai visi giliai i spinta sukisti  verysad.gif O i trasa grizo patys pirmieji be jokiu kriteriju pirkti batai, kuriuos galvojau teks mesti lauk  biggrin.gif Tiesiog silti  rolleyes.gif

Na nemanau, kad as visa ziema istemsiu ju neisbandzius g.gif jau kelinta diena audziu minti kaip cia nulekt i sporto kluba, paaukot tuos kelis lt lotuliukas.gif ir prasibegt ant takelio, bet panasu, kad sia "isprotejusia" savaite nepavyks to padaryt, na bet po svenciu tai tikraiiiii, tikraiiiii.
Dorela, o as nepakavojau savo minimalistiniu ir tikriausiai nekavosiu ax.gif bet man ir begt siuo metu pavyksta tik savaitgaliais, tai gal man sitoj vietoj paprasciau g.gif , nes jei kiekviena diena reiketu su slapiom kojom parbegt, tai tikriausiai ir as kavociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinderela @ 2012 12 20, 12:31)
O tai ir su vibramais begant tau pritrina?

vibramus tik uzsisakiau pasidavusi visam sitam vajui, ziuresiu. Praktiskai pagrindinis dalykas ikalbejo galutinai - kad placiai pedai tinka.
Dabar begu su k-swiss kietais tokiais, skirti walking/recovery,tai netrina. Priprast labiausiai blauzdos raumenams reikejo. prasciausiai buvo su extra cushioning nike doh.gif ir pirstai melynavo ir nutrynimai didziuliai..
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2012 12 19, 20:04)
Sinderela, gal pakomentuotum dydi kaip rinkaisi ir kaip atitiko?  skaiciau,kad praktikuojant begima 'basomis' pedos dydis kinta i didesne puse doh.gif nors praktiskai su tuo sutikciau, pradejus begti daugiau emiau rinktis +1 dydis batus blush2.gif

kaip tai kinta? pėda didesnė pasidaro? ar tiesiog atsiranda noras laisvesnius nešioti? unsure.gif
Aš bėgu su 2 dydžiais (gal net 2.5 dydžio) didesniais batais negu šiaip vaikštau. Man labai patogu, bet šiaip stengiuos labai neskelbti šito fakto, vis galvojau, kad čia mano vienos kažkoks nukrypimas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 20 gruodžio 2012 - 20:38
QUOTE(bamba @ 2012 12 20, 21:38)
kaip tai kinta? pėda didesnė pasidaro? ar tiesiog atsiranda noras laisvesnius nešioti? unsure.gif
Aš bėgu su 2 dydžiais (gal net 2.5 dydžio) didesniais batais negu šiaip vaikštau. Man labai patogu, bet šiaip stengiuos labai neskelbti šito fakto, vis galvojau, kad čia mano vienos kažkoks nukrypimas blush2.gif  lotuliukas.gif

Man didesniu nesinori, bet turi buti platus ties pirstais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2012 12 20, 21:38)
Aš bėgu su 2 dydžiais (gal net 2.5 dydžio) didesniais batais negu šiaip vaikštau. Man labai patogu, bet šiaip stengiuos labai neskelbti šito fakto, vis galvojau, kad čia mano vienos kažkoks nukrypimas blush2.gif  lotuliukas.gif

Is straipsniu ir interviu supratau,kad basiuku begimas stiprina ****** ir raumenims formuojantis, pedos dydis padideja. apie nora didesnius nesioti niekas neminejo, bet as VISKO tikrai neperskaiciau blink.gif nes informacijos tai oj kiek doh.gif is kitos puses,kai begimo bateliai suformuoti kad peda kvepuotu, vedintusi, tai gal to paties norisi ir kitiems batams?
as kai ieskojau priemoniu nuo nutrynimu irgi bandziau didesnius batus, bet max +1 dydis buvo optimalu. su didesniais buvo tos pacios bedos. Apskritai bandymai atsikratyti nuospaudu man juokas per asaras. ko tik nebandzau ir vienas juokingesniu vaizdu: imu mamos sportinius batus, kurie dviem dydziais didesni ir bandau begti. vasara, karstis ir tvankuma pries lietu. klapsiu kaip galiu. pradeda lyti. ir suprantu,kad jei nesustosiu grisiu be batu, primena jausma,kai manksta darydavau su tais svoriais ant koju. tiesiog prasidejo dulksna, batai sudreko, pasunkejo, klapseti labiau pradejo doh.gif
suprantu viena dalyka,kad kiekvienas begantis bandymais visada iesko ir randa tiek sau geriausia tempa,tiek apranga ir avalyne, tiek ir dydzius smile.gif nu cia graziai pabaigai pavariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2012 12 21, 00:33)
suprantu viena dalyka,kad kiekvienas begantis bandymais visada iesko ir randa tiek sau geriausia tempa,tiek apranga ir avalyne, tiek ir dydzius  smile.gif  nu cia graziai pabaigai pavariau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ziauriai graziai cia pavarei thumbup.gif
Atsakyti
Su praejusiom ir su ateinanciais mirksiukas.gif
Siandien isbandziau vibramus ant takelio. Jausmas labai geras thumbup.gif jokio trynimo, spaudimo ar dar kazko... ir kas man labiausiai dare ispudi, kad begimas daug naturalesnis nei begant su lengvais kedukais ar sporbatukais, nes begant su kedukais (kaip dabar suprantu) as per daug stengiausi koja leist ant priekines pedos dalies. Ir nuolat turejau kontroliuot, kad begciau ne kulnu, o su vibramais, nieko panasaus, su jais net nesinori kulnu begt, zodziu kol kas viskas thumbup.gif ir dar, blauzda "uzsipumpuoja" visai kitoje vietoje, nei su sporbatukais, kazkaip zemiau ax.gif
Atsakyti
sveikos bėgiotojos 4u.gif
turiu klausimą, kuris greičiausiai kvailas pasirodys, bet vistiek man kirba labai smile.gif
kažin galimas koks nors bėgiojimo būdas su kūdikiu? net nežinau gal kokioj nešioklėj ar stumiant vežimėlį? unsure.gif tiesiog jau dabar pradedu galvoti, kaip reiks bėgt, jei neturiu kam palikti pasaugoti leliaus, kai mažas bus..
žinau, kad žmonės pirštais pasukiotų, jei bėgčiau su vaiku, bet gal kas nors taip daro ir viskas gerai gaunas? gyvenam užmiesty, miesto šaligatviais bėgt nereiktų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2012 12 28, 12:26)
sveikos bėgiotojos 4u.gif
turiu klausimą, kuris greičiausiai kvailas pasirodys, bet vistiek man kirba labai  smile.gif
kažin galimas koks nors bėgiojimo būdas su kūdikiu? net nežinau gal kokioj nešioklėj ar stumiant vežimėlį? unsure.gif  tiesiog jau dabar pradedu galvoti, kaip reiks bėgt, jei neturiu kam palikti pasaugoti leliaus, kai mažas bus..
žinau, kad žmonės pirštais pasukiotų, jei bėgčiau su vaiku, bet gal kas nors taip daro ir viskas gerai gaunas? gyvenam užmiesty, miesto šaligatviais bėgt nereiktų..  blush2.gif

Laba:)
esu mačius Prancūzijoj žmonių, kurie bėga stumdami tokį aukštą, bet nedidelį vežimėlį su vaiku. bet čia aišku reikia geros dangos tako:) ir visai normaliu greičiu galima bėgt.

kas ruošiatės sekmadienio Kalėdiniam bėgimui? nebijot slidžios trasos ir vėjo? kur ten startas tiksliai, nelabai supratau. parašyta, kad prie Žalgirio stadiono, bet iš kurios jo pusės?
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2012 12 28, 12:41)
Laba:)
esu mačius Prancūzijoj žmonių, kurie bėga stumdami tokį aukštą, bet nedidelį vežimėlį su vaiku. bet čia aišku reikia geros dangos tako:) ir visai normaliu greičiu galima bėgt.

tai va, kad Prancūzijoj.. užmačiau vienoj nuorodoj, kad bėgioja su vaiku, bet reikia spec vežimėlio, o pirkti tokį atskirai per daug prabangu būtų.. ir šiaip Lietuvoj jaučiu žmonės ne tik pirštais pasukiotų, bet dar ir replikom užmėtytų. reiks kažką galvoti.. gal bėgti vėlai vakare, palikus vaikiuką vyrui (jei po visos dienos bebus jėgų pajudėti biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
vienos SM narės patirtis: ji nueidavo iki stadiono su vėžimuku, vaiką paliktavo stadiono vidury, o pati sukdavo ratukus aplink 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 28 gruodžio 2012 - 13:19
QUOTE(linnn @ 2012 12 28, 13:19)
vienos SM narės patirtis: ji nueidavo iki stadiono su vėžimuku, vaiką paliktavo stadiono vidury, o pati sukdavo ratukus aplink 4u.gif .

neblogas variantas, tik kas mes gyvenam užmiesty ir čia tikrai niekur stadiono nerasi smile.gif daug keliukų, keli pušynėliai, ežeriukas.
tiesa už 5 km yra mokykla, bet ten nebent vasarą būtų galima, kai vaikų nėra (reiks pasinaudot šia mintim bigsmile.gif ) dar yra stadionas, kuriame ratais žirgai prajodinėjami, bet jei man bėgant pasipils jojikai, tai pati greičiau infarktą gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti