QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 01 09, 21:24)
Na raumenu skausmas manes nestebina, bet kad sitaip stipriai

gal is tikruju padauginau, atsimenu kai pradejau begioti, sunku budavo daugiau nei 2 km nubegti, tai ir nejausdavau to skausmo nes nedaug tenubegdavau. O dabar begti nesunku, reiskia fizines formos visai nepraradau, bet kojos nuo kruvio visiskai atprato

na nieko, praeis, ir eisiu vel
Papildyta:
Dar butu gerai lauke pradeti begioti. O ar imanoma neperkant nauju drabuziu susikomplektuoti apranga zieminiam begiojimui? As visa vasara begiojau su sortais ir maikute, kai buvo vesiau paprasta (nesportini) dzemperi uzsimesdavau. Manau jei lauke butu pliusine temperatura, gal ir pasiryzciau pabandyti isbegti

nors labai bijau persalimo
Neperpuciamas striukes jus perkat specialias sportui skirtas?
Man labai panasiai buvo pradzioje begimo, kai nebegus kokius keturis metus, tik op, penkis km prasibegau. Skaudejo net klubai, keleniai. Galvojau sakes nebegaliu begt, pradejau kaltint po vaiku pasilikusius kg ir t.t, bet po keliu dienu klubai skaudet nustojo, su keleniais buvo prasciau kokias 2 savaites as juos jauciau, na ne tai, kad jie man skaudejo, bet tokia jautrus buvo, o paskui dingo visi skausmai

zodziu kantrybes ir viskas bus OK
Del aprangos

kol pliusas uz lango ne taip sudetinga galima ka susikombinuot is turimu drabuzeliu, bet kai minusas, bus sunkiau.
Mano asmenine patirtis - bandziau begt vien su sportinem tymkom - salta, jei minus 10 ir vejas, net maunantis po apacia termo tympas - slaunis susalu, virsutine dalis ne tokia jautri salciui, nes ant virsaus velkuosi (padevetuose uz 3 lt nusipirkta) neperpuciama balionke. Zodziu, ziema mano begimo drabuziai ne visi tik sportiniai, yra ir vilnonis megztinis, bet jis toks kiaurarasciu megztas, tai kai labai salta, jis irgi sueina
QUOTE(ausrinelt @ 2013 01 15, 17:23)
Ačiū

Kaip tik ir įdomu "iš vidaus" įspūdžius sužinoti.
Šiaip buvau pasipiktinusi, kad Vilnius bėga, Klaipėda bėga, Afganistane kariai (!!!) bėga, o Kaunas, ai, nebėga, kam jam...