Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž / 7 tema

QUOTE(Lyžuka @ 2012 09 14, 11:47)
Gal kas rekomenduotų normalią difuzinę plėvelę už padorią kainą, firma kuri prekiauja dangomis plieno čerpių pasiūlė Plevele TYVEK HD-SOLID po 3.95 lt, įdomu gal yra ir pigesnių su tomis pačiomis savybėmis? O Admantę duoda mums po 39 Lt irgi klausimas jei kas pirkot pigiau parašykit iš kur wink.gif

uab plienitas, difuz plevele eurovent maxi -3,64 ; eurovent classic- 3,00
cerpiu imitacija Z275 poliuretano padengimu 50µm -30,65. kainos su PVM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieda: 14 rugsėjo 2012 - 12:32
QUOTE(nieda @ 2012 09 14, 13:28)
uab plienitas, difuz plevele eurovent maxi -3,64 ; eurovent classic- 3,00
cerpiu imitacija Z275 poliuretano padengimu 50µm -30,65. kainos su PVM.

Na po ilgo kankinimosi smile.gif pasirinkom jau adamante ir tyveksa tai dabar tik žiurim kas ir kur pigiau, tik su skarda bijom, kad nebūt lenkuose gaminta, kad ir kokia ruukki, jau man vien žodis lenkai visą kokybę ir bile kokius sertifikatus nukerta...nors abejoju ar bent viena firma Lietuvoj įsiveža ją iš suomių tiesiai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 09 14, 13:57)
Na po ilgo kankinimosi  smile.gif pasirinkom jau adamante ir tyveksa tai dabar tik žiurim kas ir kur pigiau, tik su skarda bijom, kad nebūt lenkuose gaminta, kad ir kokia ruukki, jau man vien žodis lenkai visą kokybę ir bile kokius sertifikatus nukerta...nors abejoju ar bent viena firma Lietuvoj įsiveža ją iš suomių tiesiai

Kodel skarda renkates? As irgi vis dar dvejoju deti beasbesti siferi,baltijos banga ar bitumines cerpeles,nes stogo nuolydis 8 % .
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 09 14, 13:57)
Na po ilgo kankinimosi  smile.gif pasirinkom jau adamante ir tyveksa tai dabar tik žiurim kas ir kur pigiau, tik su skarda bijom, kad nebūt lenkuose gaminta, kad ir kokia ruukki, jau man vien žodis lenkai visą kokybę ir bile kokius sertifikatus nukerta...nors abejoju ar bent viena firma Lietuvoj įsiveža ją iš suomių tiesiai

Na plienitas daugiausia skarda veza is vokieciu ir prancuzu ir tik aukstu parametru skarda. o profiliuoja vietoje, net gali jusu akivaizdoje tai padaryti
Atsakyti
QUOTE(aikute @ 2012 09 14, 15:06)
Kodel skarda renkates? As irgi vis dar dvejoju deti beasbesti siferi,baltijos banga ar bitumines cerpeles,nes stogo nuolydis 8 % .

Na šiferį yra kas užsidėję prieš 4 metus spalva žiauriai nuėjo dryžiais ir šiaip jo spalvos man negražios, tiesa tas žmogus dabar padavė skundą i eterint'ą, nes tipo garantija spalvai 5metai bet kol kas tik atsakas toks kad per mėnesį spręs tą klausimą,
čerpeles kas užsidengę, bent aplink mus, visų jau spėjo apsamanoti žiauriai, o pas mus voljeras dengtas jomis irgi ne kas, na nebent sako kanadietiškos laiko gerai, bet kažkaip ekspermentuoti netraukia, o skarda jei kokybiška manau laikys ilgai ir nuobodžiai ir spalva išliks ir kiek teko lankytis pas draugus kurie ir pastogese turi įsirengę kambarius tai lietus girdisi ne taip baisiai kaip kiti atsiliepia ..na čia tokia nuomonė mano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 rugsėjo 2012 - 15:00
Kažkodėl nutilo visi, gal jau stogai uždengti g.gif
Atsakyti
Radau mazai info apie plokscius stogus. Ar jie nera populiarus indiv. namuose?
Gal kas pakomentuotu koki stoga geriau rinktis, plokscia ar vienslaiti? rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.stogudeng.../stereotipu.pdf
Autorius matyt už plokščius stogus smile.gif
Atsakyti

Klausimas tiems, kas dejosi skarda...

Ar dejot tarpines tarp kraigo ir skardos?
Vieni sako, kad deti reikia, kad nepripustytu, ypac jei nuolydis nedidelis Kiti sako, geriau nedek, nes nebus tinkamos stogo (tarpo tarp skardos ir pleveles) ventiliavimo, nes uzdarysi ismetimo angas.
Mano stogo nuolydis apie 18 laipsniu. Kaip teisingai pasielgti?

Metosi net pats ruukis.
Atsakyti
Sveiki,
ieskau 12 m2 raudono molio spalvos siferio malkinei. gal kam liko?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2012 09 04, 21:35)
ne, dar nebandėm. Iki rugsėjo 15 turim nusipirkt ekovatos, nes "Moki - veži" akcija už maišą 35 Lt, vietoj 42 Lt. Kimsimas bus rugsejo pab. spalio mėn. jei bus įdomu, informuosiu  bigsmile.gif

Vedeja, gal jau darbus pradėjote? labai jau knieti sužinoti kas ir kaip smile.gif
būčiau dėkingas, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
Jūs man sakykit, ar čia yra normali kaina skardos vežimo 35 km atsumu virš 400 lt? Pirko Vidaroj Alytuje, skaičiavo kaip vežimą iš Marijampolės. Nes šiandien buvau Lenkijoje, tai iš ten man apie 100 km žadėjo atveži už 100 lt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 24 rugsėjo 2012 - 21:19