Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž / 7 tema

QUOTE(uolma @ 2012 09 24, 20:59)
Jūs man sakykit, ar čia yra normali kaina skardos vežimo 35 km atsumu virš 400 lt? Pirko Vidaroj Alytuje, skaičiavo kaip vežimą iš Marijampolės. Nes šiandien buvau Lenkijoje, tai iš ten man apie 100 km žadėjo atveži už 100 lt.  g.gif

As i Kauno raj. moku 400 lt berods + pvm ;-)
Atsakyti
Sveiki,

namo statybų etapas priėjo iki tos ribos, kai reikia dengti stogą. Iš tikro planavom viską daug ankščiau atlikti, bet planai ir lieka planais. Žiema jau visai čia pat, tad baimė likti be stogo. Su žmona dabar ištisai ieškom iš kur geriausia būtų pirkti stogo dangą. Jau seniau buvom nusprendę, kad tai turėtų būti betoninės čerpės, tik dabar liko klausimas, kokioj firmoj pasiimt jas. Monier visai neblogus pasiūlymus duoda, bent jau kiek matėm. http://www.monier.lt...nes-cerpes.html Va betoninės čerpės, kurios atrodo visai neblogai. Laukiam patarimų TIK iš tikrai nusimanančių! Be to būtų gerai, kad paskubėtumėt, žiema ne už kalnų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 09 24, 21:59)
Jūs man sakykit, ar čia yra normali kaina skardos vežimo 35 km atsumu virš 400 lt? Pirko Vidaroj Alytuje, skaičiavo kaip vežimą iš Marijampolės. Nes šiandien buvau Lenkijoje, tai iš ten man apie 100 km žadėjo atveži už 100 lt.  g.gif

Na Vidaroj matyt vežimo kaina prasideda nuo 400 lt, nes ir mums paskaičiuota 450 lt
Papildyta:
Ir dar toks klausimas kankina doh.gif , gal kas patartų, kaip daroma ta dalis stogo kur dedasi vėjalentė, o iš apačios eina skardos pakalimas, ar įmanoma tą vietą taip padaryt, kad nesimatytų medžio, kuri aišku reiks dažyti, ir tas pats su lietaus nuvedimo sistema, turbut ten jau neįmanoma be matomos lentos apsieiti, žodžiu ar įmanoma tose vietose taip padaryti, kad nereikėtų nieko dažyti?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 09 24, 20:59)

labas
o kur Lenkijoje ziurejot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2012 09 25, 08:39)
labas
o kur Lenkijoje ziurejot  g.gif

Seinuose ir Suvalkuose
Atsakyti
Kadangi niekas neatsakė, klausiu iš naujo - ar kas žino ką kokios yra šios betoninės čerpės? Būkit geri, atsiliepkit tie, kurie nusimanot. Labai reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanuras: 25 rugsėjo 2012 - 10:18
QUOTE(sanuras @ 2012 09 25, 10:17)
Kadangi niekas neatsakė, klausiu iš naujo - ar kas žino ką kokios yra šios betoninės čerpės? Būkit geri, atsiliepkit tie, kurie nusimanot. Labai reikia...

aš pats rinkausi čerpes ir kai jomis domėjausi, nelabai radau pliusų, dėl ko reikėtų rinktis betonines. Susidėjom molines. Nenoriu perkalbėti, nors iš klausimo formos suprantu jog abejojate, tik įdomu kuo jos Jus patraukė?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 24, 20:20)
Vedeja, gal jau darbus pradėjote? labai jau knieti sužinoti kas ir kaip  smile.gif
būčiau dėkingas, jei nesunku  4u.gif

pradėjom ir ... turim problemų doh.gif Gamintojo ant maišo užrašyta tik kilogramai, o išeiga tik rašoma gamintojo internetiniame puslapyje - 1m³ yra 42-45 kg (3 maišai). Kiek bekedentumėme ekovatą tokios išeigos mes negauname g.gif Išeiga maždaug ių maišo 15 kg - 0,28 m³. Dulka nerealiai, vienkartinius respiratorius keičiame kas pusvalandį. O šiaip įdomus jausmas ją kedenti ax.gif Gal ką ne taip darome g.gif g.gif Gamintojas rekomenduoja kedenti su specialia įranga, o mes kedenam su mikseriu ir lyginam su grėbliu smile.gif

Sausuoju atviriems paviršiams būdu šiltinami atviri horizontalūs paviršiai: palėpės grindys, perdangos prieš klojant grindis. Ekovata specialia įranga arba rankiniu būdu užpilama ant paviršiaus ir išlyginama. Rankiniu būdu Ekovata iš maišų užpilama ant horizontalių paviršių ir išpurenama statybiniu maišytuvu, (žr. video medžiagą apie grindų šiltinimą sausu būdu). Apšiltinant grindis ir perdengimus rankiniu būdu, medžiagos išeiga 1m³ yra 42-45 kg (3 maišai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 25 rugsėjo 2012 - 19:35
Tai ar atsiras tas protingasis kurmis 4u.gif kuris malonėtų paaiškinti kaip padaryt max plonus pakalimus ir prie vėjaliančių ir prie karnizo, kad nebūtų apačioj tų "korobkių" o eitų ištisai ? Plyz... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2012 09 25, 19:33)
pradėjom ir ... turim problemų  doh.gif Gamintojo ant maišo užrašyta tik kilogramai, o išeiga tik rašoma gamintojo internetiniame puslapyje - 1m³ yra 42-45 kg (3 maišai). Kiek bekedentumėme ekovatą tokios išeigos mes negauname  g.gif Išeiga maždaug ių maišo 15 kg - 0,28 m³. Dulka nerealiai, vienkartinius respiratorius keičiame kas pusvalandį. O šiaip įdomus jausmas ją kedenti  ax.gif Gal ką ne taip darome  g.gif  g.gif Gamintojas rekomenduoja kedenti su specialia įranga, o mes kedenam su mikseriu ir lyginam su grėbliu  smile.gif

Sausuoju atviriems paviršiams būdu šiltinami atviri horizontalūs paviršiai: palėpės grindys, perdangos prieš klojant grindis. Ekovata specialia įranga arba rankiniu būdu užpilama ant paviršiaus ir išlyginama. Rankiniu būdu Ekovata iš maišų užpilama ant horizontalių paviršių ir išpurenama statybiniu maišytuvu, (žr. video medžiagą apie grindų šiltinimą sausu būdu). Apšiltinant grindis ir perdengimus rankiniu būdu, medžiagos išeiga 1m³ yra 42-45 kg (3 maišai).

nėr to blogo, kuris neišeitų: turėsite šiluminę varžą geresnę mirksiukas.gif nes kuo ji tankesnė, tuo jos varža geresnė ir ateityje susės mažiau mirksiukas.gif

bet tai fiziškai įmanomą ją dėti, jei patalpoje vėdinimo praktiškai nėra? neuždusim?
Atsakyti
Siandien issimatavo stoga. Rinksimes T20 ruukki skarda. Stogo 370 kv. m. Tai uz skarda gaunasi apie 12000 Lt, taciau su vejelentem ,kamino apskardinimu kaina pakilo 5000 Lt, , mano galva cia labai daug. Gal kas uzsisakinejot stoga ir skaiciavot kiek gaunasi visa skarda jau ir su apkalimu ir t.t. ( nes i tuos mano 5000 Lt pakalimas neieina net...)
Atsakyti
Stogo plotas analogiskas , darbai buvo atliekami pernai velyva rudeni :pakalimas , vejalenciu sudejimas -is ruuki skardos . Darbas apie 4000. medziagos apie 5000 (is ju gal apie 1000 kainavo lietvamzdziai)
Atsakyti