Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž / 7 tema

Į Vidarą mačiau ne karta užsukant lenkų firmos krovininius automobilius (beje iš tos lenkų firmos pats nemažai esu visko pirkęs). O paskui dar sugeba loti anie ant savo biznio parnerių. O loja, nes konkurentų bijo ir nenori prarast pelno. Aš stogo danga pirkau iš Vidaros (nes žinau, jog jei kas ne taip ,tai bus lengviau 'duot sprandan' negu lenkui). Tai derybose dėl kainos mano kozeris buvo ,kad pirksiu iš lenko, nes anas pigiau parduoda. Kaina derinom ilgai, verkė del kiekvieno cento, tai pasiūlė T-20 Pural už 32 Lt/kv m (dėl jos ten ir vadovybei skambino ,atseit tokia kaina super maža), pasakiau apie lenką - kaina nukrito iki 31,5 Lt smile.gif
Bet kas liečia patį aptarnavimą, tai nesigailiu, kad ruukki perkam iš lietuvių. Viskas kol kas super.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 04, 22:06)
apie lojimą, tai turėjau galvoje "pardavėjus" kurie naudoja tokius "argumentus" todėl pavadinau tai lojimu  mirksiukas.gif
man kaip ir iki lemputės ką Jūs ten susidėsite  mirksiukas.gif tik tegu Jūsų sprendimą nulemia konkretūs faktai ir argumentai, o ne kažkokios alegorijos su žiguliais  mirksiukas.gif  sėkmės  4u.gif

drinks_cheers.gif Man ir tokie argumentai, tai kažkokios klejonės. Kažkaip įtariu, kad jums kabina makaronus Vidara, kad Ruukki neturi naujos spalvos lietvamzdžių. Aš specialiai paskambinčiau Lenkijoj Ruukki atsovams ir paklausčiau ar jie turi?
Kaip draugė sakė dirbanti su stogais, svarbiausia skarda, o ar ją lenkas, ar lietuvis, ar estas profiliuoja jokio skirtumo, staklės juk vienodos. O Ruukki skarda suomiška ir Lenkijoj ir Vidaroj vienoda. Ir dar man labai kas keista, kad Vidara profiliuoja skardą Estijoj, nors yra prie pat Lenkijos sienos? Nes esu girdėjus, kad jie veža iš lenkų, o deklaruoja, kad iš estų. Nežinau, ar tai tiesa, ar tik pletkai.
O kadangi aš esu netoli sienos, tai man skirtumas ant kelio būtų, jei vežtų iš lenkų už 100 lt, ir ale iš estų Vidara už 420 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 04 spalio 2012 - 21:35
QUOTE(uolma @ 2012 10 04, 22:29)
drinks_cheers.gif Man ir tokie argumentai, tai kažkokios klejonės. Kažkaip įtariu, kad jums kabina makaronus Vidara, kad Ruukki neturi naujos spalvos lietvamzdžių. Aš specialiai paskambinčiau Lenkijoj Ruukki atsovams ir paklausčiau ar jie turi?
Kaip draugė sakė dirbanti su stogais, svarbiausia skarda, o ar ją lenkas, ar lietuvis, ar estas profiliuoja jokio skirtumo, staklės juk vienodos. O Ruukki skarda suomiška ir Lenkijoj ir Vidaroj vienoda. Ir dar man labai kas keista, kad Vidara profiliuoja skardą Estijoj, nors yra prie pat Lenkijos sienos? Nes esu girdėjus, kad jie veža iš lenkų, o deklaruoja, kad iš estų. Nežinau, ar tai tiesa, ar tik pletkai.

Priklausomai nuo padengimo. Būna, kad ir iš lenkų veža. Vieša paslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 10 04, 08:11)
Pasirinkom tokios spalvos skardą, kad dar jai nera atitikimo lietvamzdžiu ruukki, o Vidara iš kurios ja perkam žiauriai prieš lenkiškus, nors spalva tinka jų, liepia dėtis bet kokią spalvą bet tik ne lenkišką.
Įdomu būtų kitų forumo narių nuomonė, kaip tie lenkiški lietvamzdžiai ar tikrai jau tokie blogi?

Pigus piaras. Kartais lenkiška skarda būna kokybiškiau pagaminta už vokišką. Reikalaukite sertifikatų ir techninių specifikacijų.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 04, 19:24)
nedaug lankstytojų mačiau, bet su tais, su kuriais bendravau, sakė jog jei lanksto - lietvamzdžiai daromi tik stačiakampio formos, o gamykliniai - apvalūs. tai čia aišku skonio reikalas, tik norėjau atkreipti dėmesį  4u.gif
Papildyta:
4u.gif ačiū  4u.gif

Nesamonė. Kai kurios firmos gamina ir apvalias sistemas pagal individualius užzsakymus.
Atsakyti
QUOTE(metalz @ 2012 10 05, 09:28)

Nesamonė. Kai kurios firmos gamina ir apvalias sistemas pagal individualius užzsakymus.

juk rašiau, jog nemačiau daug ir tik norėjau, kad žmonės į tai atkreiptų dėmesį. tik asmeninė patirtis, nieko daugiau. Juk gali pasitaikyti taip, kad žmonės irgi pabendraus tik su tais "keliais".
padėtumėt, jeigu parašytumėt kas daro ir apvalias sistemas. Žodis "nesamonė", gal ir tinka, bet nepadeda 4u.gif
Atsakyti
Klausimas. Koks siūlas (šniūras) naudojamas vatai prilaikyt tarp gegnių? Lyninis, sintetinis ar dar koks nors?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 09 14, 13:57)
Na po ilgo kankinimosi  smile.gif pasirinkom jau adamante ir tyveksa tai dabar tik žiurim kas ir kur pigiau, tik su skarda bijom, kad nebūt lenkuose gaminta, kad ir kokia ruukki, jau man vien žodis lenkai visą kokybę ir bile kokius sertifikatus nukerta...nors abejoju ar bent viena firma Lietuvoj įsiveža ją iš suomių tiesiai

sveiki,
gal galima suzinoti uz kiek Adamante nupirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolaa @ 2012 10 05, 13:03)
sveiki,
gal galima suzinoti uz  kiek Adamante nupirkot? smile.gif

Nu pati skarda 38 lt su uodega, kuria tikimės nukirpti smile.gif, bet pas mus stogas keturšlaitis viskokių ten įlajų, vėjalenčių daug reikia, pora kaiminų, terasa tai realiai pačios adamantes skardos kaina sudaro tik pusę stogo kainos.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 10 04, 22:29)
O kadangi aš esu netoli sienos, tai man skirtumas ant kelio būtų, jei vežtų iš lenkų už 100 lt, ir ale iš estų Vidara už 420 lt.

Stogo danga ir lietaus nuvedimo sistema gamykliniu budu gaminamos is skirtingu skardu, gera lietaus sistema gaminama is minkstesnes, padengtos is abieju pusiu poliuretanu skardos. Nesvarbu kur gaminami stogo danga, priedai, lietaus nuvedimo sistema , esme is ko daro, skardos marke ir storis, cinko padengimas, dazu tipas ir storis. Del vidaros, dazniausiai loja tie, kurie turi del kazko bijoti, viesa paslaptis , veza is lenku, o deklaruoja , kad ruukki.
Atsakyti
Sveiki,

Gal galite atskleisti, kur perkate vatą stogo apšiltinimui?
Atsakyti
[quote=uolma,2012 10 04, 14:20]
Aš manau, kad Vidara bus prieš lenkišką.
Aš beveik apsiprendžiau Visą Ruukki pirkti Lenkijoje, nes tikrai sutaupysiu. Skarda Suomiška ir Lenkijoj ir pas mus, tik, kad profiliuoja mums estai, o Lenkijoj -lenkai. Vidara atvežimą skaičiuoja iš Estijos virš 400 lt, Iš Lenkijos man kainuotų 100 lt. Garantiją visur vienodą duoda.

Tėvai pirko iš Vidaros, tai pakalimus ir kt. sugebėjo blogai išmatuot jų vadybininkai, turėjo vešt pas visai kitą žmogų, kad perdarytų, kas kainavo papildomus pinigus. Ir dar ten visokių nesąmonių buvo priskaičiavę, gerai, kad meistrai pastebėjo. Kažkodėl man ta Vidara labai nekelia pasitikėjimo.
Kodėl Vidara prieš lenkus, kuo motyvuoja.
[/quote

kai stoga matuoja pardavejai, tuomet ir gaunasi konfliktines situacijos, visuomet stogdengiai turi ismatuoti stoga, pateikti pardavejui, pardavejas turi stogu skaiciavimo programas , jis paruosia samatas, o seimininko su stogdengiais reikalas, jei yra kazko per daug isbraugyti, tuomet pardavejai su stogdengiais vieni i kitus pirstais nerodys.
Atsakyti
Gal patartumete kokiu medziagu stogo pakalimus geriausia rinktis? Fasade nedejome medzio vien del prieziuros, tai ir del pakalimu panasiai mastome. Bet kas lieka be plastiko? g.gif
Atsakyti