Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž / 7 tema

QUOTE(kristal @ 2012 10 08, 09:24)
Gal patartumete kokiu medziagu stogo pakalimus geriausia rinktis? Fasade nedejome medzio vien del prieziuros, tai ir del pakalimu panasiai mastome. Bet kas lieka be plastiko?  g.gif

dazniausiai naudojama 18 ar 20trapecino profilio tokios pacioss spalvos ir padengimu, kaip stogas, skarda
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2012 10 08, 08:24)
Gal patartumete kokiu medziagu stogo pakalimus geriausia rinktis? Fasade nedejome medzio vien del prieziuros, tai ir del pakalimu panasiai mastome. Bet kas lieka be plastiko?  g.gif

mano nuomone geriausiai atrodo pakalimuose medis ir dėčiau tik jį. Bet puikiai suprantu tuos, kurie jokiais būdais nieko medinio į įšorę nenori įsileisti. Todėl nuspręsti privalote Jūs. O tinka bet kas, kas bus sudėta su tarpais arba perforuota, tam kad vėdintųsi pastogė. Tik noriu atkreipti dėmesį, jog medis pakalimuose ir medis ant fasado - tai skirtingi dalykai ilgaamžiškumo atžvilgiu. be šitų medžiagų dar lieka:
skarda, fibrocementas, OSB ...

beje, vien plastiko rūšių yra labai nemažai, nespjaukite aklai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2012 10 08, 08:38)
Sveiki,

Gal galite atskleisti, kur perkate vatą stogo apšiltinimui?

Kaip ir skardą pirksiu Lenkijoj, 10cm Parokas ten kainuoja apie 91 lt. kūbas
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 10 08, 11:48)

o kokia skarda pirksit lenkijoj? ar pats vaziusit ar uzsakysit kad atveztu is lenkijos. Kokios lenkijoj apytiksliai kainos izapol ar tokios http://www.pruszynsk...php?produkt=196 gal zinot? Buciau labai dekinga uz info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 08 spalio 2012 - 10:32
QUOTE(uolma @ 2012 10 08, 11:48)

Gal galite pasakyti, kur konkrečiai pirksite?
Atsakyti
Uolmai--del paroc pasidomekite, nes mano medz. tiekejas lenkiska paroc atsisake parduoti(norejau pirkti del pigumo), atseit visiskas skuduras (nera tankio).
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 10 05, 16:04)
Nu pati skarda 38 lt su uodega, kuria tikimės nukirpti smile.gif, bet pas mus stogas keturšlaitis viskokių ten įlajų, vėjalenčių daug reikia, pora kaiminų, terasa tai realiai pačios adamantes skardos kaina sudaro tik pusę stogo kainos.

Aciu labai uz atsakyma. Jus Vidaroj ruosiates pirkt?Mums 41 lt pasake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjolaa: 08 spalio 2012 - 13:20
QUOTE(apievata @ 2012 10 08, 14:09)
Uolmai--del paroc pasidomekite, nes mano medz. tiekejas lenkiska paroc atsisake parduoti(norejau pirkti del pigumo), atseit visiskas skuduras (nera tankio).

Man sakė, kad varža tos vatos 0,37 g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 10 08, 15:40)
Man sakė, kad varža tos vatos 0,37  g.gif

tai ko gero senas parox uns37 už tokia kaina ir tokia varža.
jau virš 1,5metų eina extra su 0,036 ir extra plius su 0,034 varžom. http://www.paroc.lt/...tes/paroc-extra
Atsakyti
tie 0,037 - ne varza, bet nesv. Esme esant vienodam deklaruojamam silumos laidumui lenkiska (bent buvo) smarkiai skystesne.Pries pora metu dar vienas -kitas lietuviu prekybininkas ja atsivezdavo ir kaina budavo zemesne nei lietuviskos , bet pastaruoju metu kotai jos nesimato (kaip sake mano tiekejas - del keliu litu markes nesigadinsiu.)
Atsakyti
QUOTE(jjolaa @ 2012 10 08, 14:19)
Aciu labai uz atsakyma. Jus Vidaroj ruosiates pirkt?Mums 41 lt pasake.

Na mes ilgai su jais ir derojomės, ir beto kiekis didelis, grąsinomės pereiti pas kitus, nu žodžiu ilgai ir nuobodžiai su jais bendravome, gal tas paveikė, bet manau realiausias variantas, kad jie buvo pakankamai pasikėlę kainas ant visa kita ką pas juos pirkom ir suma sumarum vistiek pelno sočiai liko, juk jų realias produktų savikainas tik jų darbuotojai žino... smile.gif
Atsakyti
Gal kas susidures su classic ruukki skarda?

Idomu jai taip yra nukrypimas nuo normu, ty grebestai sudeti kas 40cm o ne kas 30 kaip rekomenduoja? Ar tai labai blogai, principe yra galimybe bei medziagu sudeti papildomai, tada gautus kas ~20cm
Atsakyti