Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Patirtis yra žiaurus mokytojas, nes pirmiausia pasiunčia išbandymą, o tik po to – pamoką.
/V. Law/
Atsakyti
Meilės pradžia ir pabaiga panašios: susitikus trūksta žodžių.
/A. de Sent-Egziuperi/
Atsakyti
Minia nepažįsta tiesos. Tikroji išmintis prieinama tik individams. Tiems, kurie plaukia prieš srovę.
[Ivanauskaitė J. Agnijos magija. Vilnius: Tyto Alba. 2006 P.137]
Atsakyti
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. (B. Džonsonas)

Mes niekada neturėsime daugiau laiko. Mes jo turime ir visada turėsime tik tiek, kiek jo yra. (A. Bennettas)
Atsakyti
Kai aš pats kuriu savo gyvenimą, kai suteikiu jam formą, kuri man patinka ir tinka, tai aš jaučiu norą gyventi.
Anselm Grun
Atsakyti
Pinigai ateina ir išeina, ir išeina, ir išeina...

Įgūdžiai be vaizduotės yra amatas, o vaizduotė be įgūdžių – modernus menas.
Tom Stoppardas
Atsakyti
Jei tu išsivolioji purve, o paskui nusiprausi dubenyje, koks būna vanduo?
- Purvinas, - sušnibždėjau apimta keisto jaudulio, kuris buvo sumišęs su virpulingu džiugesiu ir keistu graudumu – taip nutikdavo vaikystėje, kai būdavau beišsprendžianti rimtą, suaugusiųjų man užduotą galvosūkį.
- Tu šliūkšteli purviną vandenį pro langą ar tvorą, tačiau kas nutiks tuo metu tarsi tyčia einančiam pro šalį?

[Ivanauskaitė J. Agnijos magija. Vilnius: Tyto Alba. 2006 P.134]
Atsakyti
Aš esu toks protingas, kad kartais pats nesuprantu nė vieno žodžio, ką sakau.
/Oscar Wilde/
Atsakyti
Neprotinga bijoti to, kas neišvengiama. (I. Kantas) [Bruknė]
...........................

Viskas dėl to, kad būtume stipresni...
Tai kas mūsų nesužlugdo, padaro stipresniais...
Tikėk tuo ko nėra, tam kad būtų...
Viskas, kas atsitinka, turi priežastį...
Mes tik žmonės, nereikia norėti pajėgti daugiau nei galime.... [gatti]
Pralaimėjimas turi būti atmestas, o neišvengiamybė peržengta.
Gyvenimo grožis priklauso ne nuo to, koks laimingas esi, bet kokie laimingi yra kiti del to, kad tu esi..
............................
Gyvenimas yra svajonė išmintingiems, žaidimas kvailiams, komedija turtuoliams, tragedija vargšams. (Sholom Aleichem)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 02 birželio 2012 - 19:29
“…Ji mylėjo tą vyruką. Dirbo dėl jo. Būtų dėl jo padariusi viską. Kai kurios moterys tokios. Kai kurios meilės tokios. Dauguma meilių tokios, sprendžiant iš to, ką mačiau. Atrodo, kad širdis – perpildyta valtis. Kad ji nenuskęstų, išmeti už borto išdidumą, savigarbą, savarankiškumą. Po kurio laiko pradedi mėtyti žmones – draugus, pažystamus. Bet ir to nepakanka. Gelbėjimosi valtis skęsta ir supranti, kad nugrimsi drauge. ” Gregory David Roberts “Šantaramas”
Atsakyti
Kartais, kai pagalvoju, kokias didžiules pasekmes sukelia smulkmenos, - atsitiktinai pasakytas žodis, prisilietimas prie peties, moneta, numesta į lėkštelę laikraščių kioske, - pradedu manyti, kad smulkmenų nėra iš viso. /Bruce Barton/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 03 birželio 2012 - 05:44
Gyvenimas nieko neduoda nemokamai, ir viskam, ką atneša likimas, slapta yra nustatya kaina.
/Stefanas Cveigas/

Kai stebiu kavinukėse susispietusį jaunimą, man regisi, kad jų gyvenime kažko stinga. Būtent – meno laikyti laikraštį. Jie sėdi dėbsodami į kompiuterių ekranus, kartais jiems iš ausų dar styro laidai, ir gyvenimas skrieja pro juos, kol jie plūduriuoja „MySpace“, toje patetiškoje enciklopedijoje, žiopsodami, kaip filmuke šunelis šoka makareną.
/Garrison Keillor/
Atsakyti