- Kiti egzistuoja tik tiek, kiek tu jiems leidi būti. Ir tik tokie, kokiems tu leidi būti. Kiti negali mūsų nei įskaudinti, nei įžeisti, jei patys savyje nesame tam paruošę derlingos dirvos.
[Ivanauskaitė J. Agnijos magija. Vilnius: Tyto Alba. 2006 P.147]
Tikroji žmogaus didybė- tai pasirinkti dorą gyvenimo tikslą, pagrįsta sąžiningu savęs ir visa ko įvertinimu, dažna savistaba, nuolatiniu paisymų tų taisyklių, kurias jis laiko teisingomis, ir siekti tikslo nekreipiant dėmesio į tai, ką galvos ar sakys kiti, taip pat nekreipiant dėmesio į tai ar elgtis ar nesielgs kiti, taip, kaip mąsto, kalba ir elgiasi jis.
/Markas Aurelijus/
/Markas Aurelijus/
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 01, 00:31)
Mažas didelio vyro daiktelis visada geriau už didelį mažo vyro daiktelį. /Fischer Tibor/
Tobulas pastebėjimas

Gaila dažnai vyrams atrodo kitaip...
QUOTE(Mupi @ 2012 06 01, 21:53)
Gal kas galeti ptikslinti siuos Voltero zodzius:
Atsitiktinumu nera ir nebuna, vis tai arba isbandymas, arba, bausme , arba atpildas ????
Atsitiktinumu nera ir nebuna, vis tai arba isbandymas, arba, bausme , arba atpildas ????
Cia netiksli citata, gal kas galetu patikslinti

QUOTE(Mupi @ 2012 06 03, 10:35)
Atsitiktinumų nėra - viskas šiame gyvenime arba išbandymas, arba bausmė, atlygis arba ženklas.
QUOTE(Mupi @ 2012 06 01, 20:53)
Gal kas galeti ptikslinti siuos Voltero zodzius:
Atsitiktinumų nėra - viskas šiame gyvenime arba išbandymas, arba bausmė, atlygis arba ženklas. (Volteras)
Jis nepasakojo man, kaip gyventi; jis gyveno ir leido man stebėti jį, tai darantį.
[Clarence Budington Kelland]
[Clarence Budington Kelland]
Vaikas - veidrodis, kuriame atsispindi suaugusiųjų elgesys. Dažnai jis kaltinamas tuo, kad kreivai rodo.
Nezinau kieno zodziai, bet kokie teisingi...
Nezinau kieno zodziai, bet kokie teisingi...
Biblijoje sakoma, kad tiems, kurie turi, bus duota daugiau, o iš tų, kurie neturi, bus atimta ir tai, ką jie turi. Jeigu jautiesi turįs daug - gausa augs. Jeigu nukreipsi dėmesį į trūkumą - jis augs! Jeigu tavo dėmesys nuolat sutelktas į negatyvą, pakeisk tai. Kai pradedi suvokti, tai jau keičiasi. O paskui duok laiko tam pasireikšti!
(Šri Šri Ravi Šankaras)
Visada atmink tikro draugo žodžius:
Aš būsiu ten dėl tavęs
/........./
Aš būsiu ten dėl tavęs
/........./
Ekstremaliems atvejams galioja patarlė: kiekvienas savo problemas sprendžia pats
Į Tiesą visuomet yra du keliai. Vienas lygus, patogus, bet ilgas ir vingiuotas. Juo žingsniuojant net viso gyvenimo gali neužtekti. Kitas status, akmenuotas, pavojingas, kartais net kvapą užimantis, bet tiesus. Kas jį pasirenka, tikslą pasieks rizikuodamas, bet kur kas greičiau.
[Ivanauskaitė J. Agnijos magija. Vilnius: Tyto Alba. 2006 P.288]