Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Mano galvoje žiema, bet širdyje – nesibaigiantis pavasaris. Viktoras Hugo

Praeitis - melas, atminčiai nėra kelio atgal, kiekvienas prabėgęs pavasaris nesugrįžta, ir pati beprotiškiausia meilė tveria tik akimirką. Gabriel Garcia Marquez

Dvaras be moterų – tai metai be pavasario, pavasaris be rožių. Pranciškus Asyžietis

Spręskite apie savo sveikatą iš to, kaip džiaugiatės rytu ir pavasariu. Henris Deividas Toras

Atsakyti
Mes ieškom neužšąlančio meilės uosto, bet pamirštam būti šiltąja srove.
/V.Karalius/

Meilė niekada nereikalauja, ji visada duoda. Meilė visada kenčia, niekada neprotestuoja, niekada nekeršija.
/M.K.Gandis/
Atsakyti

Ištikimybė suvienija mūsų gyvenimą, kuris antraip sutrupėtų į tūkstančius akimirkos įspūdžių. Milan Kundera

Du dalykai teikia sielai daugiausia stiprybės: ištikimybė tiesai ir pasitikėjimas savimi. Seneka

Ištikima meilė padeda pakelti visus sunkumus. Frydrichas Šileris

Kupina šilumos ir ištikimybės mirtis yra geriau negu šaltas, neištikimas gyvenimas. H. Heinė

Atsakyti
Ten, kur įsipainiojusi garbėtroška, nėra vietos nuoširdumui.
/H. de Balzakas/

Skonio stoka – viena iš tų ydų, kurios neatsiejamos nuo veidmainybės.
/H. de Balzakas/
Atsakyti
Bičiulis -tai tavo veidas,kurį šiurkštus ir kreivas veidrodis atspindi.
Atsakyti
Pažinimo medis gali augti ir patvory.
Atsakyti
Bet kada galite tapti žmogumi, kuris niekam nerūpi.
/O. Vaildas/

Žodis "draugas" kartais nieko nereiškia, o žodis "priešas" - reikšmingas visada.
/V.Hugo/
Atsakyti
- Svarbiau už kitų galvoje kilusias dideles mintis yra paties sugalvoti maži dalykai, - pamėginau tyliai pasakyti.

Tik ar iš tiesų taip? Lengva taip pasakyti.
Bet iš tiesų net ir mažiausius dalykus yra nepaprastai sunku pačiam sugalvoti. Ir gal kaip tik – kuo mažesni dalykai, tuo sunkiau juos sugalvoti.

[Murakami. Mylimoji Sputnik. Vilnius: Baltos lankos. 2008. P. 161]
Atsakyti
Kai kalbame apie laimę visada sakome: "Aš buvau". Ir niekada neištariame: "Aš esu". Matyt žmonės gyvena vien prisiminimais, nepagalvodami, kokie jie laimingi dabar.
/........../
Atsakyti

Saugokis vyro, kuris nekalba, ir šuns, kuris neloja.

Jeigu jūs tikite viskuo, ką skaitote, geriau visai neskaitykite.

Ne darbų turite bijoti, bet savo minčių.

Nebaidyk musės nuo draugo kaktos kirviu.

Nedaryk nieko, ko negalėtum papasakoti kitam.

Pergalė rodo, ką žmogus gali, o pralaimėjimas - ko jis vertas.

Atsakyti
Kartais taip norisi kai kurioms asmenybėms karūną ant galvos kastuvu pataisyti. biggrin.gif (Vienos forumietės parašas)
Atsakyti
Ašaros mažina sielvarto gylį.
/V. Šekspyras/

Nebūtina visada prisiminti. Užtenka niekada nepamiršti.
/........../
Atsakyti