Žvilgčiojimas į svetimus langus rodo, kad esi labai vienišas.
/M. Šarganovas/
Kas nemyli, tam ir išsiskirti nebus sunku.
/Azikora no Narikira/
"Kai kas dalykus mato tokius, kokie jie yra, ir klausia "Kodėl?", o aš svajoju apie dalykus, kurių niekada nebuvo, ir klausiu: "O kodėl gi ne?" [G. B. Shaw]
Tam, kad susirastum draugą, reikia užmerkti vieną akį, o kad jį išsaugotum abi.
/N. Duglas/
Aš dar nesugebėjau atsakyti tik į vieną klausimą, kuris dar niekada ir nebuvo atsakytas: ko nori moteris?
/Zigmundas Froidas/
/N. Duglas/
Aš dar nesugebėjau atsakyti tik į vieną klausimą, kuris dar niekada ir nebuvo atsakytas: ko nori moteris?
/Zigmundas Froidas/
Jei sugriautume visų žmonių svajones ir iliuzijas, pasaulis prarastų savo formas ir spalvas, o mes amžiams liktume buki ir kvaili.
/Anatolis Fransas/
/Anatolis Fransas/
Atradau debesis. Galėjau juos skaityti valandų valandas, dienų dienas, tik nakčia užversdama puslapį. Jau supratau, kad baltuose, gelsvuose, pilkšvuose, rožiniuose, žydruose, tamsmėlyniuose, violetiniuose debesų rašmenyse praplaukia didieji atsakymai į visus kam? ir kodėl?. Tik prarastas dangaus hieroglifų raktas. Žmonės plūkiasi šifruodami mirusių kultūrų knygas, surašytas tai akmenyse, tai ant molio plokštelių, tai ant veršelio odos, tai ant palmės ar aukso lapų. Bet visų paslapčių atskleidimas surašytas ten, aukštai, debesimis danguje.
[Ivanauskaitė J. Agnijos magija. Vilnius: Tyto Alba. 2006 P.71]
[Ivanauskaitė J. Agnijos magija. Vilnius: Tyto Alba. 2006 P.71]
"Aš tai padariau", - sako mano atmintis. "Aš negalėjau to padaryti", - sako mano nepalenkiamas išdidumas. Galų gale atmintis pasiduoda.
/F. Nyčė/
Turbūt iš visų įgimtų aistrų mums sunkiausia įveikti išdidumą; kad ir kaip maskuojamas, kad ir kaip gujamas, slopinamas, marinamas - jis vis gyvena ir kartkarčiais prasiveržęs pasirodo visu gražumu.
/B. Franklinas/
Mūsų tuštybę sunkiausia pažeisti kaip tik tada, kai užgautas mūsų išdidumas.
/F. Nyčė/
/F. Nyčė/
Turbūt iš visų įgimtų aistrų mums sunkiausia įveikti išdidumą; kad ir kaip maskuojamas, kad ir kaip gujamas, slopinamas, marinamas - jis vis gyvena ir kartkarčiais prasiveržęs pasirodo visu gražumu.
/B. Franklinas/
Mūsų tuštybę sunkiausia pažeisti kaip tik tada, kai užgautas mūsų išdidumas.
/F. Nyčė/
Šykštuolis elgiasi su visais blogai, bet blogiausiai su pačiu savimi. T. Fuleris.
Šykštuolis ne tiek sukaupia, kiek užsitraukia nešlovės. F. Fenelonas.
Šykštuolis pamiršta, kaip greitai bėga laikas ir koks trumpas gyvenimas. D. Didro.
Šykštuolis visada skursta. Horacijus.
Kiekvienas žmogus turi tapti pats sau Kristupu Kolumbu.
/Emilis Fagė/
Pirmiausia žmonės nori žinoti, kiek jie tau rūpi, o tik po to sužinoti, kiek tu žinai.
/James E. Hind/
/Emilis Fagė/
Pirmiausia žmonės nori žinoti, kiek jie tau rūpi, o tik po to sužinoti, kiek tu žinai.
/James E. Hind/
Gyventi taip, kaip pats nori, nėra egoizmas. Egoistiška versti kitus gyventi taip, kaip norisi tau. Oskaras Vaildas
Rask laiko žaisti, rask laiko mylėti ir būti mylimas, rask laiko dovanoti. Tai - amžinos jaunystės paslaptis, Dievo duotoji privilegija. Diena per trumpa, kad būtume egoistai. Motina Teresė
Jei egoistiška gerovė vienintelis gyvenimo tikslas, gyvenimas veikiai tampa beprasmiškas. Romainas Rolandas
Rask laiko žaisti, rask laiko mylėti ir būti mylimas, rask laiko dovanoti. Tai - amžinos jaunystės paslaptis, Dievo duotoji privilegija. Diena per trumpa, kad būtume egoistai.
/Motina Teresė/
Šiais laikais tėvai taip skuba ir siekia karjeros, turtų, kad nebelieka laiko pabūti su vaikais. Tad nenuostabu, kad namai tampa ta vieta, kurioje prasideda pasaulio taikos destrukcija.
/Motina Teresė/
/Motina Teresė/
Šiais laikais tėvai taip skuba ir siekia karjeros, turtų, kad nebelieka laiko pabūti su vaikais. Tad nenuostabu, kad namai tampa ta vieta, kurioje prasideda pasaulio taikos destrukcija.
/Motina Teresė/
QUOTE(brita33 @ 2012 06 20, 18:15)
Rask laiko žaisti, rask laiko mylėti ir būti mylimas, rask laiko dovanoti. Tai - amžinos jaunystės paslaptis, Dievo duotoji privilegija. Diena per trumpa, kad būtume egoistai. Motina Teresė
QUOTE(Visgi @ 2012 06 20, 18:40)
Rask laiko žaisti, rask laiko mylėti ir būti mylimas, rask laiko dovanoti. Tai - amžinos jaunystės paslaptis, Dievo duotoji privilegija. Diena per trumpa, kad būtume egoistai.
/Motina Teresė/
/Motina Teresė/
Na, merginos, bent jau paskaitykit, ką kitas žmogus rašė prieš kelias minutes...
Vyriška logika: sužinosiu, užmušiu. Moteriška logika: nors užmušk, sužinosiu