Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

"Nesėkmė persekioja kiekvieną, kuris daugiau galvoja apie skolinimąsi negu apie grąžinimą."
Atsakyti

Būdamas jaunas, reikalavau iš žmonių daugiau, nei jie galėjo man duoti: nesibaigiančios draugystės, nuolatinio jaudulio. Dabar moku reikalauti mažiau, negu jie gali duoti: buvimo šalia be žodžių. Ir jų jausmai, draugystė, kilnūs poelgiai man visuomet atrodo nelyginant stebuklas: tikra malonė. – A. Kamiu.

Mūsų slepiami jausmai yra daug galingesni už atvirai reiškiamus. – O. de Balzakas.

Protas visuomet šykštesnis už jausmą. – O. de Balzakas.

Sielvartas – iš visų mūsų jausmų patvariausias. – O. de Balzakas.

Atsakyti
"Šalyje, kur yra tvarka, veik ir kalbėk drąsiai.
Šalyje, kur nėra tvarkos, veik drąsiai, bet kalbėk apdairiai. "
Atsakyti
Kai mes laimingi, tai visada geri, bet kai mes geri, - ne visada laimingi.
/O.Wilde/

Atsakyti

Visi mes klystame. Vieni daugiau, kiti - visą laiką.

Diplomatija yra menas sakyti "Koks puikus šunelis!" tol, kol nesuradote gero akmens. (V.Rodžersas)

Neįsileisk per giliai į širdį neužtarnauto papeikimo, nes juk ir giriamas esi kartais visai be reikalo. (G.K.Lichtenbergas)

Dorybė, gerumas, taurumas - tai tokios savybės, kurių žmogus linki kitiems, kad galėtų juos mulkinti.

Mane sukrėtė ne tai, kad mane apmelavai, o tai, kad aš tavimi daugiau nebetikiu. (Frydrichas Nyčė)

Tiesa yra bjauri. Mes turime meną tam, kad mūsų nepražudytų tiesa. (Frydrichas Nyčė)

Sakyk tiesą, - ir nereikės nieko atsiminti. (Markas Tvenas)

Tiesa kartais linksta, bet nelūžta ir išplaukia virš melo kaip riebalai virš vandens. (Servantesas)

Ieškoti tiesos – nereiškia ieškoti to, kas geidžiama. (A.Kamiu)

Nėra tiesos, kuri neturėtų savyje kartėlio. (A.Kamiu)

Tiesa, kaip ir šviesa, akina. melas, priešingai, yra švelni prieblanda, kurioje visi daiktai įgyja paslaptingos vertės. (A.Kamiu)

Atsakyti
Jei nori jaustis laiminga, turi palikti tai, kas siurbia iš Tavęs energiją, kas nebeteikia džiaugsmo ir Tavęs netobulina. Tai būtina sąlyga Tau augti.
Turėk drąsos priimti teisingus sprendimus wink.gif
Atsakyti
Kai protas mus palieka nežinioje, tenka atsiduoti likimo valiai.
/Seneka/

Jeigu draugas padarys tau priekaištą dėl kokio nors trūkumo, visuomet manyk, kad jis dar ne viską tau pasakė.
/Tomas Fuleris/
Atsakyti
Moterį reikia mylėti kaip katę: glamonėti, lepinti, maitinti ir džiaugtis, kad grįžo namo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The Giedre: 21 birželio 2012 - 10:17
Šypsena - tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
/Bruno Ferrero/

Atsakyti
Žmogiškos būtybės yra trapios ir pažeidžiamos. Ant visų prilipdyta etiketė:Elgtis rūpestingai, naudotis atsargiai, dūžtanti prekė".
/Bruno Ferrero/

Pati svarbiausia mūsų užduotis - neleisti augti mūro sienai savo širdyje. O ypač saugotis, kad netaptume akmeniu kitų sienose.
/Bruno Ferrero/

Atsakyti
Jūs likote tarsi kažko netekę,
O juk, tiesa, – netekote tiek daug.
Uždekite širdy dar vieną žvakę
Ir atsitieskite skausme.
/J. Marcinkevičius/
Atsakyti
Galbūt būna geresnių laikų. Tačiau šis yra mūsų.
/Žanas Polis Sartras/

Žmogaus veidas visada atspindi vidinį pasaulį, ir klaidinga manyti, kad mintis neturi atspalvių.
/V.Hugo/

Jeigu principai gali senti, vadinasi, tai jau nebe principai.
/Worren Buffet/

Atsakyti