Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Graži moteris patinka akims, gera – širdžiai; pirmoji yra papuošalas, antroji – lobis.
/Napoleonas Bonapartas/
Atsakyti
Tai kas valdo tavo dėmesį, valdo ir tavo gyvenimą.
Atsakyti
Su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 23 birželio 2012 - 13:41
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 22, 20:38)
Žiedlapėli, skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus... Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu..

Vieną animacinį filmuką man priminė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 06 23, 10:26)
Šiame pasaulyje gimstame karaliais arba pėstininkais. – Napoleonas Bonapartas.

Bet juk gyvenimas kaip šachmatų lenta - tiek karaliai, tiek pėstininkai galiausiai būna sudedami į medinę dėžę.
Atsakyti
Meilė yra pagrindas, ant kurio laikosi visas gyvenimas, juk ir pasaulis sukurtas tik iš jos…
Atsakyti
Būk ne toks kaip kiti ir leisk kitiems būti kitokiais.
/H.Jagodinskis/
Atsakyti
Negali juk kiekvienas , būti generolas....
Atsakyti
Pasaulyje yra tik du akli žmonės, tu - nes nematai kaip man reikalingas. Ir aš - nes nematau nieko išskyrus tave. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devolesa: 23 birželio 2012 - 16:32
Jei moterys neegzistuotų, visi pinigai pasaulyje neturėtų jokios reikšmės.
/Aristotelis Onasis/
Atsakyti
Visi konfliktai, visos mūsų pasaulio problemos kyla dėl savimeilės. Senais laikais, kai viena karalystė puldinėjo kitą, daugybė žmonių žūdavo tuose mūšiuose. Ir šiandien vyksta karai, viena valstybė užpuola kitą. Visa tai dėl savimeilės. Jei pažvelgtume į atskirų šeimų problemas, pamatytume, kad visi barniai, pykčiai, nesutarimai šeimose, sutuoktinių muštynės ir panašūs dalykai yra savimeilės pasekmė. Taigi viso smurto ištakos - savimeilė. Jeigu jums reikia mūsų pasaulyje taikos, geriausias būdas ją sukurti - išsiugdyti protą, kuris rūpinasi kitais.

(Gešė Džampa Tinlėjus. Lodžongas. Vilnius: Metodika. 2012, 128p.)
Atsakyti
Atėjau, pamačiau ir pabėgau.
Atsakyti