Mylėti kokią nors būtybę, vadinasi, sutikti su ja senti.
/A.Kamiu/
Niekad nebijok daryti to, ko nemoki. Atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o "Titaniką" pastatė profesionalai...
/........./
/........./
"... niekas nieko negali išmokti, jei mokytojas nepatinka."
Išsilavinimas yra tai, kas lieka, kai užmirštame visa, ko mus mokė.
/M. de Halifax/
/M. de Halifax/
Atkaklumu pasieksi greičiau nei skubumu. Viljamas Šekspyras
Daug kelių ir savybių veda sėkmėn, tačiau visiškas ir tvirtas atkaklumas - tai sėkmės požymis, kurį turėti ir panaudoti gali kiekvienas. Zigas Ziglaras
Didžiausias žmogaus nuopelnas yra atkaklumas nugalint sunkiausias kliūtis. Liudvigas van Bethovenas
Nėra pasaulyje tokio kalno, kurio galų gale nepasieks atkaklumas. Charles Dickens
*Jeigu esi nelaimingas, tada net mėnulis tave erzina, sentimentalūs dalykai kelia pasibjaurėjimą, o muzika trukdo. Kai viduje esi ramus ir centruotas, triukšmas tampa muzika, debesys atrodo magiški, o lietus - skaidri meilė. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Jei palankios galimybės nesibeldžia - pastatyk duris (Milton Berle)
*Aš esu tas, ką myliu. (Liudvigas van Bethovenas)
*Nėra neįmanomų svajonių. Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma (Betė Mendi Koni)
*Silpnas keršija, stiprus atleidžia, laimingas pamiršta. (Autorius nežinomas)
*Aš labiau bijau 100 avių armijos, vedamos liūto, nei 100 liūtų armijos, kurią veda avis. (Charles Maurice de Talleyrand)
*Jeigu esi nelaimingas, tada net mėnulis tave erzina, sentimentalūs dalykai kelia pasibjaurėjimą, o muzika trukdo. Kai viduje esi ramus ir centruotas, triukšmas tampa muzika, debesys atrodo magiški, o lietus - skaidri meilė. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Suabejoti - reiškia prarasti jėgą. (H. de Balzakas)
*Laimė priklauso tik nuo tavo proto būsenos. Kai protas yra laisvas nuo praeities įspūdžių ir ateities troškimų, laimė yra čia. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Gyvenime galite turėti viską, ką tik norite, jeigu padėsite kitiems žmonėms gauti tai, ko trokšta jie. (Zig Ziglar)
*Džiaukis paprastais kiekvienos dienos malonumais. Paversk gyvenimą žaidimu, ne karu. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Eik savo keliu, o žmonės tegu kalba, ką nori. (Dantė)
*Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar vieną kartą. (Tomas Edisonas)
*Neskubėk. Kiekvienas pumpuras pražysta savo laiku. Neversk pumpuro tapti gėle. Nebandyk atskleisti jo žiedlapių. Jie yra trapūs ir tu juos pažeisi. Palauk.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Paimk gyvenimą į savo rankas, ir kas atsitiks? Siaubingas dalykas: nėra ką kaltinti (Erika Jong)
*Pykčio priežastis yra tobulumo troškimas. Palikite erdvės netobulumui.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Biblijoje sakoma, kad tiems, kurie turi, bus duota daugiau, o iš tų, kurie neturi, bus atimta ir tai, ką jie turi. Jeigu jautiesi turįs daug - gausa augs. Jeigu nukreipsi dėmesį į trūkumą - jis augs! Jeigu tavo dėmesys nuolat sutelktas į negatyvą, pakeisk tai. Kai pradedi suvokti, tai jau keičiasi. O paskui duok laiko tam pasireikšti!
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Manai, kad pažįsti pasaulį ir yra štai taip". Tai didžiausia problema. Tai nėra tik vienas pasaulis; šiame pasaulyje yra daug sluoksnių. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Kokie bebūtų aplink mus žmonės, mums reikia su jais palaikyti gerus santykius ir bet kokiomis priemonėmis ir pastangomis turime puoselėti kituose gerąsias savybes.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Kol savęs neatiduosi kitiems, tol nerasi pasitenkinimo ar laimės. Tu niekada nebūsi patenkintas vien imdamas. Pasitenkinimas atsiranda tik atiduodant.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi. (Tomas Karlailis)
*Sėkmė matuojama tomis šypsenomis, kai šypsojaisi iš širdies. Tai - tavo pasitikėjimas, kuomet drąsiai pasitinki iššūkius. Šypsotis yra paprasta, kai viskas einasi gerai. Sėkmė yra tuomet, kada viskas griūna, o tu dar gali šypsotis. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Kai jauti, kad tave kažkas stabdo, pagalvok ar tas kažkas nesi Tu.
(Autorius nežinomas)
*Šūkaukite, žaiskite, mylėkite - tiesiog dabar ir visada! (Annie Dillard)
* Mes pirmiausia sukuriame savo įpročius. Tada įpročiai sukuria mus. (J. Dyron)
*Jei palankios galimybės nesibeldžia - pastatyk duris (Milton Berle)
*Aš esu tas, ką myliu. (Liudvigas van Bethovenas)
*Nėra neįmanomų svajonių. Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma (Betė Mendi Koni)
*Silpnas keršija, stiprus atleidžia, laimingas pamiršta. (Autorius nežinomas)
*Aš labiau bijau 100 avių armijos, vedamos liūto, nei 100 liūtų armijos, kurią veda avis. (Charles Maurice de Talleyrand)
*Suabejoti - reiškia prarasti jėgą. (H. de Balzakas)
*Laimė priklauso tik nuo tavo proto būsenos. Kai protas yra laisvas nuo praeities įspūdžių ir ateities troškimų, laimė yra čia. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Gyvenime galite turėti viską, ką tik norite, jeigu padėsite kitiems žmonėms gauti tai, ko trokšta jie. (Zig Ziglar)
*Džiaukis paprastais kiekvienos dienos malonumais. Paversk gyvenimą žaidimu, ne karu. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Eik savo keliu, o žmonės tegu kalba, ką nori. (Dantė)
*Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar vieną kartą. (Tomas Edisonas)
*Neskubėk. Kiekvienas pumpuras pražysta savo laiku. Neversk pumpuro tapti gėle. Nebandyk atskleisti jo žiedlapių. Jie yra trapūs ir tu juos pažeisi. Palauk.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Paimk gyvenimą į savo rankas, ir kas atsitiks? Siaubingas dalykas: nėra ką kaltinti (Erika Jong)
*Pykčio priežastis yra tobulumo troškimas. Palikite erdvės netobulumui.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Biblijoje sakoma, kad tiems, kurie turi, bus duota daugiau, o iš tų, kurie neturi, bus atimta ir tai, ką jie turi. Jeigu jautiesi turįs daug - gausa augs. Jeigu nukreipsi dėmesį į trūkumą - jis augs! Jeigu tavo dėmesys nuolat sutelktas į negatyvą, pakeisk tai. Kai pradedi suvokti, tai jau keičiasi. O paskui duok laiko tam pasireikšti!
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Manai, kad pažįsti pasaulį ir yra štai taip". Tai didžiausia problema. Tai nėra tik vienas pasaulis; šiame pasaulyje yra daug sluoksnių. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Kokie bebūtų aplink mus žmonės, mums reikia su jais palaikyti gerus santykius ir bet kokiomis priemonėmis ir pastangomis turime puoselėti kituose gerąsias savybes.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Kol savęs neatiduosi kitiems, tol nerasi pasitenkinimo ar laimės. Tu niekada nebūsi patenkintas vien imdamas. Pasitenkinimas atsiranda tik atiduodant.
(Šri Šri Ravi Šankaras)
*Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi. (Tomas Karlailis)
*Sėkmė matuojama tomis šypsenomis, kai šypsojaisi iš širdies. Tai - tavo pasitikėjimas, kuomet drąsiai pasitinki iššūkius. Šypsotis yra paprasta, kai viskas einasi gerai. Sėkmė yra tuomet, kada viskas griūna, o tu dar gali šypsotis. (Šri Šri Ravi Šankaras)
*Kai jauti, kad tave kažkas stabdo, pagalvok ar tas kažkas nesi Tu.
(Autorius nežinomas)
*Šūkaukite, žaiskite, mylėkite - tiesiog dabar ir visada! (Annie Dillard)
* Mes pirmiausia sukuriame savo įpročius. Tada įpročiai sukuria mus. (J. Dyron)
Mergicos, o jūs paskaitot, ką rašo kitos? Nesupykit, bet toks įspūdis, kad dedat citatas, bile dėt, juk jos kartojasi kas kelintoj žinutėj
O taip norisi ateit, rast tokią UCH, visai dienai - vieną, bet gerą
O kad būtų į temą:
Visi mano, kad didžiausias merginų noras - susirasti tobulą vaikiną. Ne. Mūsų svajonė - valgyti ir nestorėti!

O kad būtų į temą:
Visi mano, kad didžiausias merginų noras - susirasti tobulą vaikiną. Ne. Mūsų svajonė - valgyti ir nestorėti!
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 22, 07:20)
Mergicos, o jūs paskaitot, ką rašo kitos? Nesupykit, bet toks įspūdis, kad dedat citatas, bile dėt, juk jos kartojasi kas kelintoj žinutėj
O taip norisi ateit, rast tokią UCH, visai dienai - vieną, bet gerą
O kad būtų į temą:

O kad būtų į temą:
sito baltinti nereikia posto- labai teisingai pasakyta.
Papildyta:
Ateitis priklauso tiems, kas tiki jų svajonių grožiu.
Pažinimas kaip jūra: tas, kuris kapanojasi ir pliuškenasi paviršiuje, visados panašus į juokdarį ir todėl atkreipia į save daugiau dėmesio negu perlų ieškotojas, kuris, nekeldamas jokio triukšmo, skverbiasi į patį nepažintų gelmių dugną ieškodamas brangakmenių.
/Washington Irving/
/Washington Irving/
Iš Daniele Styl knygos "Likimo ratas"
Tiesą sakant, mirtis visada nelaimingas atsitikimas. Argi jos kas nors laukia?
Ak, gyvenimas toks nelengvas. O daugeliui jis - vieni sunkumai.
Tiesą sakant, mirtis visada nelaimingas atsitikimas. Argi jos kas nors laukia?
Ak, gyvenimas toks nelengvas. O daugeliui jis - vieni sunkumai.
Aš negyvenu nei praeitimi, nei ateitimi. Aš esu dabartyje, ir tik ji mane domina. Ir tu, jei sugebėsi visuomet gyventi dabartimi, būsi laimingas žmogus. Tu suprasi, kad yra gyvybė dykumoje, kad dangus žvaigždėtas ir kad vyrai kariauja, nes tai būdinga žmogaus prigimčiai. Tavo gyvenimas taps švente, vienu didžiuliu festivaliu, nes jis - tik šiuo metu išgyvenama akimirka, tik tiek.
/P. Coelho/
/P. Coelho/
QUOTE(*amira* @ 2012 06 22, 08:43)
sito baltinti nereikia posto- labai teisingai pasakyta.
Papildyta:
Papildyta:
As irgi pasisakysiu, nes norisi kazkokiu perliuku, o skaitau ir matau, kad "copy-paste" is FB tinklapio...