QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:58)
Sedindriuke, beje dėl šio pyragiuko vienas įdomus pastebėjimas ir labai teigiamas : suvalgius kad ir porą jo gabaliukų nepermažiausių , visai neužkemša skrandžio ir lengvas sotumo jausmas

man tai didelis privalumas, kai pagal tai pagrinde vertinu patiekalus
su MB vis nesusikalbu dėl baltymų miltelių pavidalu... niu jis kiek prieš visas tas chemijas ( niu vis tiek tai chemija nors tu ką...) na bet čia laiko klausimas

ech moteriškos gudrybės , ania... veikia juk
na be skonio milteliai, mažesnė žymiai chemija nei su skoniais... aš ir prieš juos būdavau, bet tiesiog tiek baltymų nesusirinkčiau... na neįperku kas dienai kad krūtinėles valgyčiau... ir tampyt nuo jų pradėtų...
dėl pyragu ir apskritai sotumo jausmo skrandy ir neapsunkimo kaip pritariu !!!

už tai tie visokie keksiukai ne iš įprastinių miltų kur žarnas klijuoja, man toks gėėėris.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 04 22, 18:59)
O aš šiandien daug mąsčiau apie savo mitybą. Ir ačiū jums visoms, o ypač pagrindinei tauškalytei

už mintis ir receptus. Darysiuos sveikus užkandžius, nes dabartiniai užkandžiai per daug anglingi

o baltymų per mažai.
Ryt darysiu kažką iš avinžirnių. Nusižiūrėjau porą receptų.
geros pliuralės mes čia visos

ir užsilenkia kalbos net ne į 'sportas namie' temas
Šaunu, kad apmąstei mitybą. Jetus kaip šaunu!
man bendravimo kai žiauriai trūksta vat ypač tokiom temom, tai....
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:58)
Sedindriuke, beje dėl šio pyragiuko vienas įdomus pastebėjimas ir labai teigiamas : suvalgius kad ir porą jo gabaliukų nepermažiausių , visai neužkemša skrandžio ir lengvas sotumo jausmas

man tai didelis privalumas, kai pagal tai pagrinde vertinu patiekalus
o pyragiuks pjaustosi ar toks kaip clafoutis gaunas, kabinamas šaukšteliu? nors kalbi apie gabaliukus tai matyt eina pjaut..