Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 04 22, 19:50)
Gal kas namie darotės tuos smoothies ir turit kokių receptukų? 4u.gif

vieną pagrindinį darom:

100 gr špinatų ( šviežių arba šaldytų)
1 apelsinas
1 obuolys
1 skiltelė laimo ( žalios citrinos)
1 arbat. š, medaus
1 stikl. šalto vandens

į blenderį sukrauti: obuolį, apelsiną, laimo skiltelę, medų, špinatus, supilti vandenį ir sutrinti iki vientisos masės - išgerti iš karto mirksiukas.gif

kai kada pageriname :

arba : sauja šviežių ar šaldytų uogų ( braškės, šilauogės, mėlynės ar pan.)
arba: kiwi ( 1-2 vnt.)
arba papildomai įdėdame porą mandarinų mirksiukas.gif

šiandien vėl vos ne pusę dienos prašliaužiojome thumbup.gif ir dar per lietų lėkėm skėčio pirkti ( pamiršom mašinoje doh.gif ) na ir ką kiaulystės dėsnis veikia - įsigijome išėjome laukan ir to skėčio beveik neprireikė lotuliukas.gif nuo vaikščiojimo nejaučiu nei kojų nei sėdimosios, nei pakinklių lotuliukas.gif vakar įsigijau apsaugas keliams - tai galėsiu ramiau strakalioti pagal JM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 04 22, 18:50)
Skaniai atrodo blush2.gif

dėkui 4u.gif su arbata jau 3 suvalgiau, gerai tokie užkandžiams kai norisi 'kažko' arba tiesiog prie arbatos smile.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 19:07)

šiandien vėl vos ne pusę dienos prašliaužiojome  thumbup.gif ir dar per lietų lėkėm skėčio pirkti ( pamiršom mašinoje  doh.gif ) na ir ką kiaulystės dėsnis veikia - įsigijome išėjome laukan ir to skėčio beveik neprireikė  lotuliukas.gif  nuo vaikščiojimo nejaučiu nei kojų nei sėdimosios, nei pakinklių  lotuliukas.gif  vakar įsigijau apsaugas keliams - tai galėsiu ramiau strakalioti pagal JM  biggrin.gif

skaniai skamba tas receptukas, reiks kada prie progos išbandyti biggrin.gif 4u.gif
kaip aš pasiilgau tokio pasivaikščiojimo ax.gif kai bus geresnės dienos reiks ir man susiorganizuot pėsčiom kokį maršrutą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 22, 20:17)
...
skaniai skamba tas receptukas, reiks kada prie progos išbandyti  biggrin.gif  4u.gif

gali dar šį išbandyti - gardumėlis essen.gif

1 obuolys
1-2 bananai arba labai tinka prinokusios kriaušės thumbup.gif
1 kiwi
1 sauja špinatų

viską sudedame į blenderį , sumalame iki vientisos masės ir geriam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:07)
vieną pagrindinį darom:

100 gr špinatų ( šviežių arba šaldytų)
1 apelsinas
1 obuolys
1 skiltelė laimo ( žalios citrinos)
1 arbat. š, medaus
1 stikl. šalto vandens

į blenderį sukrauti: obuolį, apelsiną, laimo skiltelę, medų, špinatus, supilti vandenį ir sutrinti iki vientisos masės - išgerti iš karto  mirksiukas.gif

kai kada pageriname :

arba : sauja šviežių ar šaldytų uogų ( braškės, šilauogės, mėlynės ar pan.)
arba: kiwi ( 1-2 vnt.)
arba papildomai įdėdame porą mandarinų  mirksiukas.gif
šiandien vėl vos ne pusę dienos prašliaužiojome  thumbup.gif ir dar per lietų lėkėm skėčio pirkti ( pamiršom mašinoje  doh.gif ) na ir ką kiaulystės dėsnis veikia - įsigijome išėjome laukan ir to skėčio beveik neprireikė  lotuliukas.gif  nuo vaikščiojimo nejaučiu nei kojų nei sėdimosios, nei pakinklių  lotuliukas.gif  vakar įsigijau apsaugas keliams - tai galėsiu ramiau strakalioti pagal JM  biggrin.gif

normalu, kad kai skėtį nešiuojies, niekada nelyja, o kai nepasiimi, pliaupt net ne krapyt pradeda.. biggrin.gif
aš vakar pagalvojus buvau apie įtvarus sąnariams... jetus kaip babuliukė pasijaučiau. užmaunamus ar užsegamus pirkais, Irmulia? ... kažkaip darbe per sąnarį toks nemalonus jausmas perėjo, tai ir susigalvojau...

į smoothie galima dėti šiaip viską: kokią daržovę ir gerai įmest neturint špinatų (meta net burokėlius! žalius kopūstus! salotas... salierus (čia tai feee atrodo) ir paskui saldinama vaisiais.... ).
dabar plinta smoothie arba juice ala detoksikacinės visokios dietos...arba tiesiog kad įtrauktum į racioną.... svetainės yra kurios propraguoja tas programas, iš ten perkies visokius kviečių želmenis, visokius priedus ir kaifuoji gerdamas biggrin.gif ir stebi pokyčius smile.gif
einu Šeltono mitybos principus paskaitinėt kol virškinu iki sporto...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 20:22)
aš vakar pagalvojus buvau apie įtvarus sąnariams... jetus kaip babuliukė pasijaučiau. užmaunamus ar užsegamus pirkais, Irmulia?  ... kažkaip darbe per sąnarį toks nemalonus jausmas perėjo, tai ir susigalvojau... 

tokius kaip užmaunamus, kad sutvirtintų kelių sąnarius mirksiukas.gif

užsegamą vieną turiu ( teko įsigyti, kai po ilgo pasivaikščiojimo Londono senamiesčiu atsakė vienas kelias...) tad su tokiu būtų nelabai patogu sportuoti

...
dabar plinta smoothie arba juice ala detoksikacinės visokios dietos...arba tiesiog kad įtrauktum į racioną....

šie kokteiliukai - puikios šluotos organizmui thumbup.gif pernai su MB ryte vakare visą pavasarį ir dar vasarą jais mitome biggrin.gif dabar vėl grįžinėjame, būna kad kartais ilgą laiką vartojamas vienos rūšies maistas atsibosta ax.gif

einu Šeltono mitybos principus paskaitinėt kol virškinu iki sporto...

Šeltonas yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:33)
tokius kaip užmaunamus, kad sutvirtintų kelių sąnarius  mirksiukas.gif

Šeltonas yra gerai  thumbup.gif

vien tik smoothie per dieną ? Na ir ištvermingą vyrą turi, kuris pasirašė tokiems dalykams.. maniškiui reik junk foodo kartais nor tu ką... šiandien cepelinų arba čeburėkų užsiprašė... kadanors...

norėčiau turėt žalumynų šaltinių (kaip kad vasarą vien agurkais su medum ir braškęm tiesiai iš daržo pas močiutę) tai augalijos ir būtų ir būtų... o dabar tiek neprisitampysiu tokiom kainom tų vaisių, nors ir taip jų kasdien valgom... ala smotthie naudosiu vakarais kartu su biškiuku baltymų miltukų...

plem kažko momentais galva užsvaigsta... eidama špinatų čiut kampą išnešiau o būčiau pas pijokus įvirtus į barą.. biggrin.gif valgius, soti, pilna esu, bet reik daugiau matomai..

MB šonkauliukus taisau kept, kol keps aš raumenį pumpuot eisiu:D

MO, atleisk, nepasisveikinam! Labutis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 balandžio 2012 - 19:49
į smoothie galima dėti šiaip viską

tiek to visko pridėjau, kad gavos pilnas blenderio indas - 1,5l thumbup.gif gerai, kad turiu ką pavaišint namie biggrin.gif bet, gaila, sugebėjo tik pazyst "galėtų saldžiau būt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 20:45)
vien tik smoothie per dieną ? Na ir ištvermingą vyrą turi, kuris pasirašė tokiems dalykams...

nea, ką tu biggrin.gif ( taip kojas būtų galima pakratyti lotuliukas.gif ) - čia ankstyviems pusryčiams ir vakarienei mirksiukas.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 20:45)
vien tik smoothie per dieną ?

taip esu bandžiusi 3 dienas a lia iįvaltymą darytis , niu ištvėriau 1 dieną pilnai , antrą dieną taip neblogia, o trečią gan sunkiai - jau kito maisto norėjosi , bet kas liečia konkrečius kiekius tai tuo metu ten ir pusryčiams, ir priešpiečiams, pietums,pavakariamsir vakarienei ėjo vien smoothie'is biggrin.gif

jie labai skatina apetitą

QUOTE(Riobe @ 2012 04 22, 20:47)
tiek to visko pridėjau, kad gavos pilnas blenderio indas - 1,5l thumbup.gif gerai, kad turiu ką pavaišint namie biggrin.gif bet, gaila, sugebėjo tik pazyst "galėtų saldžiau būt" biggrin.gif

iš mano to pirmo surašyto tai gaunasi 2 asmenims kažkur po 500 -600 ml , tam reikalui net specialias diiideeeles stiklines 600 ml talpos įsigijome - niu labai patogu iš jų gerti smoothie'čius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:53)
nea, ką tu  biggrin.gif  ( taip kojas būtų galima pakratyti  lotuliukas.gif ) - čia ankstyviems pusryčiams ir vakarienei  mirksiukas.gif
Papildyta:
iš mano to pirmo surašyto  tai gaunasi 2 asmenims kažkur po 500 -600 ml , tam reikalui net specialias diiideeeles stiklines 600 ml talpos įsigijome - niu labai patogu iš jų gerti smoothie'čius thumbup.gif

Irmulia, tavo pyraga nupasakojau mamai biggrin.gif (ba prigrasiau kad mazintu miltiniu racione!) nepatikejo kad kiausiu neieina.. ot tie stereotipai biggrin.gif
Atsakyti
Sedindriuke, beje dėl šio pyragiuko vienas įdomus pastebėjimas ir labai teigiamas : suvalgius kad ir porą jo gabaliukų nepermažiausių , visai neužkemša skrandžio ir lengvas sotumo jausmas thumbup.gif man tai didelis privalumas, kai pagal tai pagrinde vertinu patiekalus mirksiukas.gif

su MB vis nesusikalbu dėl baltymų miltelių pavidalu... niu jis kiek prieš visas tas chemijas ( niu vis tiek tai chemija nors tu ką...) na bet čia laiko klausimas hihihi.gif ech moteriškos gudrybės , ania... veikia juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:53)

jie labai skatina apetitą

nes vaisiai yra cukrus, o tai itakoja insulino lygi del to ir skatina apetita.. as pati is darbo uzkandziaudama einu obuoliais, tai kol pareinu alkis zveriskas, nors ir issiputus nuo obuoliu... biggrin.gif

esu grikius ir pasukas valgius berods 6 dienas... nesidietinau, o norejau grikiu atsivalgyt... nu manija jiems buvo.ir dabar kirsciau jei jie mane uzkistu... nepraejo manija po tu 6 dienu.. bet tiesiog norejau visokio maisto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 balandžio 2012 - 20:00