QUOTE(jautiena @ 2012 04 21, 22:01)
mano siandienos menu, apytiksliai:
pusryciam - bananas (100g), musli (50g) su soju pienu (200ml), kava -- 400kcal
uzkandele - dziovintos datules (50g) -- 250kcal
priespieciai - virti makoronai tortelioni (100g), tunas (70g) su keptu svogunu ir saukstu philadelphia -- 380kcal
uzkandele - vynuoges (200g), keli migdolai (10g) -- 200kcal
pietus - salotu kalnas su feta (30g) alyvuogem su siek tiek aliejaus, duoniukas ir rukytos lasisos (50g) -- 450kcal
vakarienei - ketvirtadalis moliugo "butternut squash" (300g), vienas pastarnokas (?? angl - 'parsnip' 150g) abu orkaitej kepti - skanumelis, saldus kaip saldainiai -- 250kcal
suma sumarum: 1820kcal, 82g baltymu, 250g angliu ir 61g riebalu, procentais tikrai prastai atrodo 17% 53% 30%
sportas: kieme su kastuvu prisimojavau, gana man sian, visa tona dirvozemio sutampem su brangiausioju nuo gatves i kiemeli
is pirmo zvilgsnio labai padoriai atrodo valgiarastis. Ir kalorijazas geras, tik tas medziagu pasiskirstymas... vakare prie keptu darzoviu (jooooo sitos pagrilintos darzoves skanumelis, parsnipai man eina ir.. tik va sitos darzoves saknines, o saknines turi angliu nemenkai... bet... na jau nuo buroku ir morku kazkaip sunku isivaizduot kad kilai augtu, o va nuo bandeliu kad ir su tokiu paciu kiekiu angliu... siules brasketu..

); vakarienei baltymo kazkokio reikia.
datuliu daugoka - jos uzvaro angliu kieki dienotvarkej. bet velgi..cia parasem siandienos tik valgiarascius..kitom dienom vel kitaip...

grazaus kiemelio!

eh as ir patampyciau tik zemiu, kad tik sodeli tureciau

suskiai chilli net 2 cm nesiekia tiek tik tepaaugo nuo kovo menesio
p.s. siandien sportas- cardio kazkokis ir apatinei kuno daliai - dar susirast workout koki, kad kojos drebetu ryt ir poryt
anksti atsikeliau- nes sokau is lovos - jetus pramigau!!!- fee iseigine man siandien... iprastu laiku uztai papusryciavau, jauciu krisiu i lova... sportinsiu tradiciskai vakarop.
geros dienos!
M333, nezulink parketo prie saldytuvo!

hug!