Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2012 04 22, 00:01)
uzkandele - dziovintos datules (50g) -- 250kcal

Man rodos datulese 100g panasiai kaloriju 4u.gif tikrai 50g nebus 250, gal 150 g.gif

Papildyta:
Nors suma sumarum beveik teisingas, blogai paraset tik prie datuliu 4u.gif
Atsakyti
uhu, prastai nutaipinau. 150, tiksliau 142kcal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 04 21, 22:01)
mano siandienos menu, apytiksliai:

pusryciam - bananas (100g), musli (50g) su soju pienu (200ml), kava -- 400kcal
uzkandele - dziovintos datules (50g) -- 250kcal
priespieciai - virti makoronai tortelioni (100g), tunas (70g) su keptu svogunu ir saukstu philadelphia -- 380kcal
uzkandele - vynuoges (200g), keli migdolai (10g) -- 200kcal
pietus - salotu kalnas su feta (30g) alyvuogem su siek tiek aliejaus, duoniukas ir rukytos lasisos (50g) -- 450kcal
vakarienei - ketvirtadalis moliugo "butternut squash" (300g), vienas pastarnokas (?? angl - 'parsnip' 150g) abu orkaitej kepti - skanumelis, saldus kaip saldainiai -- 250kcal

suma sumarum: 1820kcal, 82g baltymu, 250g angliu ir 61g riebalu, procentais tikrai prastai atrodo 17% 53% 30%

sportas: kieme su kastuvu prisimojavau, gana man sian, visa tona dirvozemio sutampem su brangiausioju nuo gatves i kiemeli  rolleyes.gif

is pirmo zvilgsnio labai padoriai atrodo valgiarastis. Ir kalorijazas geras, tik tas medziagu pasiskirstymas... vakare prie keptu darzoviu (jooooo sitos pagrilintos darzoves skanumelis, parsnipai man eina ir.. tik va sitos darzoves saknines, o saknines turi angliu nemenkai... bet... na jau nuo buroku ir morku kazkaip sunku isivaizduot kad kilai augtu, o va nuo bandeliu kad ir su tokiu paciu kiekiu angliu... siules brasketu.. biggrin.gif); vakarienei baltymo kazkokio reikia.

datuliu daugoka - jos uzvaro angliu kieki dienotvarkej. bet velgi..cia parasem siandienos tik valgiarascius..kitom dienom vel kitaip... smile.gif grazaus kiemelio! smile.gif eh as ir patampyciau tik zemiu, kad tik sodeli tureciau biggrin.gif suskiai chilli net 2 cm nesiekia tiek tik tepaaugo nuo kovo menesio biggrin.gif

p.s. siandien sportas- cardio kazkokis ir apatinei kuno daliai - dar susirast workout koki, kad kojos drebetu ryt ir poryt biggrin.gif
anksti atsikeliau- nes sokau is lovos - jetus pramigau!!!- fee iseigine man siandien... iprastu laiku uztai papusryciavau, jauciu krisiu i lova... sportinsiu tradiciskai vakarop.
geros dienos!
M333, nezulink parketo prie saldytuvo! wink.gif hug!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 balandžio 2012 - 09:11
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 09:09)

datuliu daugoka - jos uzvaro angliu kieki dienotvarkej. bet velgi..cia parasem siandienos tik valgiarascius..kitom dienom vel kitaip... smile.gif
p.s. siandien sportas- cardio kazkokis ir apatinei kuno daliai - dar susirast workout koki, kad kojos drebetu ryt ir poryt biggrin.gif
anksti atsikeliau- nes sokau is lovos - jetus pramigau!!!- fee iseigine man siandien...  iprastu laiku uztai papusryciavau, jauciu krisiu i lova... sportinsiu tradiciskai vakarop.
geros dienos!
M333, nezulink parketo prie saldytuvo! wink.gif hug!

labas rytas...as tik pries valandziuke atsikeliau blush2.gif ...ir sedziu pilna burna, tai kai pamaciau ispejima, vos kasnis is burnos neiskrito...pameni, rasiau koks meniu manes laukia doh.gif
nustok save taip kankint, man net gaila pradejo darytis biggrin.gif
kas del datuliu, tai blyn kaip man skanu...va butent del to neperku...nes stabdziu nera ax.gif aplamai is dziovintu vaisiu, tik slyvos pas mane ax.gif
Papildyta:
as tai galvoju virsutinei kuno daliai kazka daryt, reiketu prisitraukimu serijos..ir prisispaudimu...tai bus krutine, peciai, rankos... g.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif aš nuo 7 ryto gyva - mūsų koška neduoda mums savaitgaliais miegoti ... doh.gif lotuliukas.gif vis žadina ant kuprų šokinėdama biggrin.gif

beje, penktadienį kepiau tokį a lia pyragiuką iš tų pačių bananų ( kokie 7 gerai sunokę bananai) , sojos miltų ( 4 val.g š.) ir kokoso ( 150 gr iš jų skardos pabarstymui ) , nedėjau jokių kiaušinių , jokio cukrau ir jokio medaus tik šaukštelį vanilinio cukraus įbėriau .. . ir ką maniškis jį taip šveičia, net gražu žiūrėti ( šito tikrai nesitikėjau, kad jam patiks ) biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

vakar gerai prieš miegą pasivaikščiojome kažkur 2 valandas prasukome ratus nuobaltojo tilto iki senamiesčio + pačiame senamiestyje ir atgal - tai šiandien superinis jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 09:10)
labas rytas  biggrin.gif  aš nuo 7 ryto gyva - mūsų koška neduoda mums savaitgaliais miegoti ...  doh.gif  lotuliukas.gif  vis žadina  ant kuprų šokinėdama  biggrin.gif

beje, penktadienį kepiau tokį a lia pyragiuką iš tų pačių bananų ( kokie 7 gerai sunokę bananai) , sojos miltų ( 4 val.g š.)  ir kokoso ( 150 gr iš jų skardos pabarstymui ) , nedėjau jokių kiaušinių , jokio cukrau ir jokio medaus tik šaukštelį vanilinio cukraus įbėriau .. . ir ką maniškis jį taip šveičia, net gražu žiūrėti ( šito tikrai nesitikėjau, kad jam patiks )  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

vakar gerai prieš miegą pasivaikščiojome kažkur 2 valandas prasukome ratus nuobaltojo tilto iki senamiesčio + pačiame senamiestyje ir atgal - tai šiandien superinis jausmas  thumbup.gif

o Irmulia, naudosiu receptą-susiseilėjau nuo paprastumo! va kaip tik MB miega nes 24 val nemiegojęs krito, tai teks man virtuvėj gyvent šiandien ir nešdintis iš namų..o kur čia daugiau eisi jei ne į pardę maisto .... į skudurų nevaišktau biggrin.gif vadinas tempsiu vėl bananų - žiūriu kuo daugiau jų namie būna, tuo greičiau nelieka... matyt savaime garuoja - nereik jokiu AmbiPiur kambarių kvapiklių biggrin.gif aš papusryčiavus, nealkana, bet virtuvėj bananų duonelė... tai jau sukirtau... O bananų versatilumas superinis, nes pakeičia visus cukrus, o kalio dozes gaunam ir širdelei gerai!

Katinų baikes žinau biggrin.gif eina sau pasiilgau savo senuko ryžo, kuris 7val jau klykdavo - išleiskit iš kambario, išleidus, klykdavo, kad aš vienas įsileiskit - brolis arba aš keldavomės, kuriam kantrybė trūkdavo pirma biggrin.gif plem mieli tie padarai..pagniaužyt... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 22, 09:06)

nustok save taip kankint, man net gaila pradejo darytis biggrin.gif
kas del datuliu, tai blyn kaip man skanu...va butent del to neperku...nes stabdziu nera ax.gif aplamai is dziovintu vaisiu, tik slyvos pas mane ax.gif
Papildyta:

kur kankinimąsi matai biggrin.gif ? apie ką tu čia ? biggrin.gif
aš bananų duonos neporcijuotai parcialiuoju biggrin.gif
Atsakyti
ntaip, pakilojau pakeli dziovinto kokoso pardej - 610kcal 100gramu, ohoho, jei pirkt tai tik puostyt biggrin.gif
lekiu pedalu sukt kol dar nelyja.
ps mano chiliai jau zydi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 22 balandžio 2012 - 11:46
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 11:02)

Katinų baikes žinau biggrin.gif eina sau pasiilgau savo senuko ryžo, kuris 7val jau klykdavo - išleiskit iš kambario, išleidus, klykdavo, kad aš vienas įsileiskit - brolis arba aš keldavomės, kuriam kantrybė trūkdavo pirma biggrin.gif plem mieli tie padarai..pagniaužyt... biggrin.gif
Papildyta:
kur kankinimąsi matai biggrin.gif ? apie ką tu čia ? biggrin.gif
aš bananų duonos neporcijuotai parcialiuoju biggrin.gif

niu cia juoko formoj, kankinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as irgi turiu katietininka, tai ryte ateina man ant krutines atsigula ir laizo veida doh.gif ...fe.....tada soku, kaip strele is lovos ...va zino, kaip mane greiciausiai pazadinti, kad maisto gautu lotuliukas.gif niu bananai pas mane irgi nesilaiko thumbup.gif
Papildyta:
ka tik atsportavau...tai ranku, peciu nejauciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 22, 10:51)
niu cia juoko formoj, kankinti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif as irgi turiu katietininka, tai ryte ateina man ant krutines atsigula ir laizo veida doh.gif ...fe.....tada soku, kaip strele is lovos ...va zino, kaip mane greiciausiai pazadinti, kad maisto gautu  lotuliukas.gif niu bananai pas mane irgi nesilaiko thumbup.gif
Papildyta:
ka tik atsportavau...tai ranku, peciu nejauciu blink.gif

as einu i parde bananu, mesos smotu vyriskai giminei,..ir taip prasivaiksciot (vis mazesne tikimybe ta 1,5 valandos i saldytuva islit...). O pries tai tai aisku ledu prilaiziau..bet sveiku, bananiniu biggrin.gif nu geris... prisirasiau belaizydama workoutu i savo sasiuvini (sasiuvinis skirtas workoutams, tai su keksiukais apipiestas biggrin.gif:D )

Jautiena, kokosas yra sotus dalykas, geras, nebijok. Riebalu nereik bijot. As visur kokosa dedu, net pyragui pagrinda su juo darau vietoj teslos pagrindo... o dar kiek neismeginta... smile.gif) Uostant gali ir svoris augt, cia is serijos - net nuo vandnes tunku biggrin.gif:D:D as juokauju wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš jau po šiandienos sportu wub.gif Pabandžiau daryt rutuliukus, tik ne pagal Sedindriukes įdėtus receptus. Aš dariau iš varškės, kokoso drožlių ir medaus smile.gif Įdedu nuotrauka (tik kokybė nelabai kokia, senas mano fotoaparatas) ax.gif rutuliukai
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 22, 16:45)
Sveikos  4u.gif
aš jau po šiandienos sportu  wub.gif Pabandžiau daryt rutuliukus, tik ne pagal Sedindriukes įdėtus receptus. Aš dariau iš varškės, kokoso drožlių ir medaus smile.gif Įdedu nuotrauka (tik kokybė nelabai kokia, senas mano fotoaparatas)  ax.gif  rutuliukai

nom nom! skanus dalykas rutuliukai visokie! wink.gif

o as parsivilkau spinatu - zinojau, kad nukainuot siandien tures vis tiek, nes data siandienos buvo biggrin.gif ir kaip visada tam supermarkete perku dideliu kiekiu ju, tai kiekviena karta sulaukiu 'you like spinach:D ' biggrin.gif smagiai maisioka smoothiams-baltymu kokteiliams po trefkes parsivilkau.

sportuosiu veliau,dabar uzkasiu vakarienei kazka, mazokai gavos kaip per iseigine valgyt..kramtymai tik tokie:d sportinsiu tikrai, savo iprastu laiku.

Gero vakaro ir geros savaites pradzios wink.gif!
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 22, 18:45)
Sveikos  4u.gif
aš jau po šiandienos sportu  wub.gif Pabandžiau daryt rutuliukus, tik ne pagal Sedindriukes įdėtus receptus. Aš dariau iš varškės, kokoso drožlių ir medaus smile.gif Įdedu nuotrauka (tik kokybė nelabai kokia, senas mano fotoaparatas)  ax.gif  rutuliukai

Skaniai atrodo blush2.gif
Aš po šiandienos sportų ax.gif Po savaitės pertraukos 1000 žingsnelių steperiu + 8min Stretch, Abs, Arms ir Buns - užteks šiandienai thumbup.gif

Gal kas namie darotės tuos smoothies ir turit kokių receptukų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riobe: 22 balandžio 2012 - 18:53