Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš šiandien daug mąsčiau apie savo mitybą. Ir ačiū jums visoms, o ypač pagrindinei tauškalytei biggrin.gif už mintis ir receptus. Darysiuos sveikus užkandžius, nes dabartiniai užkandžiai per daug anglingi lotuliukas.gif o baltymų per mažai.

Ryt darysiu kažką iš avinžirnių. Nusižiūrėjau porą receptų.
Atsakyti
matai kaip , o po tokio kokteliuko nėra jokio išsipūtimo jausmo, tik žvėriškas alkis ir ne bet ko, o sveiko maisto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 20:58)
..

esu grikius ir pasukas valgius berods 6 dienas... nesidietinau, o norejau grikiu atsivalgyt... nu manija jiems buvo.ir dabar kirsciau jei jie mane uzkistu... nepraejo manija po tu 6 dienu.. bet tiesiog norejau visokio maisto biggrin.gif

ha, o man pavyko, atsivalgiau įvairių kruopų per žiemą ( tik neseniai sustabdžiau šį reikalą ) , kad dabar žiūrėti negaliu ir dėl to dar, kad ten kalnai anglių nekontroliuojamų...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:58)
Sedindriuke, beje dėl šio pyragiuko vienas įdomus pastebėjimas ir labai teigiamas : suvalgius kad ir porą jo gabaliukų nepermažiausių , visai neužkemša skrandžio  ir lengvas sotumo jausmas  thumbup.gif  man tai didelis privalumas, kai pagal tai pagrinde vertinu patiekalus  mirksiukas.gif

su MB vis nesusikalbu dėl baltymų miltelių pavidalu... niu jis kiek prieš visas tas chemijas ( niu vis tiek tai chemija nors tu ką...) na bet čia laiko klausimas hihihi.gif ech moteriškos gudrybės , ania... veikia juk  biggrin.gif

na be skonio milteliai, mažesnė žymiai chemija nei su skoniais... aš ir prieš juos būdavau, bet tiesiog tiek baltymų nesusirinkčiau... na neįperku kas dienai kad krūtinėles valgyčiau... ir tampyt nuo jų pradėtų...

dėl pyragu ir apskritai sotumo jausmo skrandy ir neapsunkimo kaip pritariu !!! drinks_cheers.gif už tai tie visokie keksiukai ne iš įprastinių miltų kur žarnas klijuoja, man toks gėėėris.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 04 22, 18:59)
O aš šiandien daug mąsčiau apie savo mitybą. Ir ačiū jums visoms, o ypač pagrindinei  tauškalytei  biggrin.gif  už mintis ir receptus. Darysiuos sveikus užkandžius, nes dabartiniai užkandžiai per daug anglingi  lotuliukas.gif o baltymų per mažai.

Ryt darysiu kažką iš avinžirnių. Nusižiūrėjau porą receptų.

geros pliuralės mes čia visos biggrin.gif ir užsilenkia kalbos net ne į 'sportas namie' temas biggrin.gif
Šaunu, kad apmąstei mitybą. Jetus kaip šaunu!

man bendravimo kai žiauriai trūksta vat ypač tokiom temom, tai.... blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 18:58)
Sedindriuke, beje dėl šio pyragiuko vienas įdomus pastebėjimas ir labai teigiamas : suvalgius kad ir porą jo gabaliukų nepermažiausių , visai neužkemša skrandžio  ir lengvas sotumo jausmas  thumbup.gif  man tai didelis privalumas, kai pagal tai pagrinde vertinu patiekalus  mirksiukas.gif

o pyragiuks pjaustosi ar toks kaip clafoutis gaunas, kabinamas šaukšteliu? nors kalbi apie gabaliukus tai matyt eina pjaut..
Atsakyti
350F tai čia kiek Celsijais gaunasi? g.gif

Kepsiu ant dienų tuos morkų kamuoliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 22 balandžio 2012 - 20:18
QUOTE(Irunia @ 2012 04 22, 19:17)
350F tai čia kiek Celsijais gaunasi?  g.gif

Kepsiu ant dienų tuos morkų kamuoliukus.

aš apskritai kepu viską ant 180 laipsnių smile.gif

350 F apie 176C. Tai apvalinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 21:19)
aš apskritai kepu viską ant 180 laipsnių smile.gif

350 F apie 176C. Tai apvalinam smile.gif

Aišku, ačiū. Aš irgi visada 180-200 kepu.
Dažniausiai zuikiui visokius pyragiukus daržovinius. Bulvės+brokoliai+grikiai šiandien gavo. Nu žiauriai žiauriai skaniai gaunasi thumbup.gif

Ne į temą. Žiūrėjom šiandien su brangiausiuoju 'Miegančiąją gražuolę"... Keistas filmas, dar virškinu jį...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 21:13)
na be skonio milteliai, mažesnė žymiai chemija nei su skoniais... aš ir prieš juos būdavau, bet tiesiog tiek baltymų nesusirinkčiau... na neįperku kas dienai kad krūtinėles valgyčiau... ir tampyt nuo jų pradėtų...

tas ir yra, kad mes palygint mažai tų baltymų per dieną surenkame, todėl susirūpinau tuo mirksiukas.gif
dėl pyragu ir apskritai sotumo jausmo skrandy ir neapsunkimo kaip pritariu !!!  drinks_cheers.gif  už tai tie visokie keksiukai ne iš įprastinių miltų kur žarnas klijuoja, man toks gėėėris.

matai, pastebėjau kad kepiniai su kiaušiais yra kiek sunkiau virškinami nei kepiniai, kur nėra jokių kiaušių dėta mirksiukas.gif

o pyragiuks pjaustosi ar toks kaip clafoutis gaunas, kabinamas šaukšteliu? nors kalbi apie gabaliukus tai matyt eina pjaut..

jis toks minkštutėlis ir pilnai atvėsęs kitą dieną nesukietėja , čia dėl didelio kiekio bananų, galima ir desertine šakute atgnybti.

geros pliuralės mes čia visos biggrin.gif ir užsilenkia kalbos net ne į 'sportas namie' temas biggrin.gif

joa, gera pastaba 4u.gif reikia arklius pristabdyti su tomis temomis apie mitybą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 21:27)
reikia arklius pristabdyti su tomis temomis apie  mitybą  blush2.gif

O kam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 22, 19:27)
tas ir yra, kad mes palygint mažai tų baltymų per dieną surenkame, todėl susirūpinau tuo  mirksiukas.gif

matai, pastebėjau kad kepiniai su kiaušiais yra kiek sunkiau virškinami nei kepiniai, kur nėra jokių kiaušių dėta  mirksiukas.gif
jis toks minkštutėlis ir pilnai atvėsęs kitą dieną nesukietėja , čia dėl didelio kiekio bananų, galima ir desertine šakute atgnybti.

joa, gera pastaba  4u.gif  reikia arklius pristabdyti su tomis temomis apie  mitybą  blush2.gif

pas mane namie iš vis 4 šakutės, ą šaukštelis mažu kotu, o visų mylimiausi šaukšteliai 4 ilgu kotu (ala Latte kavai biggrin.gif)

mityba iš esmės neatskiriama dalis nuo sporto, net ir namie sportuojant...

kažkaip dėl kiaušinių nepatogumų nejaučiau, nepastebėjau, bet taip kiaušiniai apsunkina iš tiesų... dažnai tik baltymus naudoju kepiniuos... o jei riebalo nesideda tai ir trynį...

na okei, laikas nešt apatinę dalį sportuot. Nusigręžt nuo dūšios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 22 balandžio 2012 - 20:48
ką tik po sporto..užtrukau...46 min vien workout ir apie 10 min Abs... pas mane kai vėsoka tai matos kaip nuo manęs rūksta biggrin.gif atrodo lyg rusenčiau biggrin.gif:D (kol sportinau ir šonkauliai iškepė MB biggrin.gif tokiu laiku aš pavalgius taip rimtai, tikriausiai tris dienas sirgčiau... o gal ir nea.. bet nu ne man taip mist biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 22, 19:39)
pas mane namie iš vis 4 šakutės, ą šaukštelis mažu kotu, o visų mylimiausi šaukšteliai 4 ilgu kotu (ala Latte kavai biggrin.gif) tai ką bekalbėt apie desertines gražias šakutes.... eh man silpnybė indai bet kai nepastovus būstas.kas kartą pirkdama ką šimtą sykių pergalvoju.... ir nebeperku...

Atsakyti
Nusipirkau kokosų drožlių. Jaaaau beveik viską turiu bumbuliukams smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandien padariau ripped in 30. Nekenciu cardio intarpu doh.gif karsta.gif Jau geriau dvirati minti valanda.

Sestadieni MB komanda laimejo mini turnyra. Ta proga nusipirko alaus. Prie alaus kepiau avinzirniu. Labai skanus isejo.

Vakar dar norejau daryti ledus is bananu pagal Sedindriukes recepta, bet i vakar aptingau. Siandien darysiu. Tikiuosi, kad vaikas neisbrokuos.
Atsakyti