QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 13:59)
tikiu... vėl tenka nurašyt...'tie vyrai...'

esu tik kepus obuolius ant šašlykinės, o kaip įsivaizduoju dėčiau ant grotelių smulkesnių ir tai kepinčiau virš žarijų, kad ir morkas visokias, cukinijas, kažkokie vaisiai manau būtini, kaip kad ananaso riekėlės, briuselio kopūstai dar jėga.... o pamarinavimui tiesiog, citrinos sultys, šiek tiek aliejaus, šviežių-džiovintų čiobriukų, gal netgi maltų kmynų čiut pabarstymui... o galiausiai net bekepant perliet gurkšniu alaus nuo šašlykų likusio (jei likę ...

)
Mano manymu,daržoves kept reikia jau susmilkus žarijoms,na,jos gi labai greit apdega

o dėl marinato ačiū

be nieko jos tokios sausos,sudžiūvusios

alaus alaus...

nebuvo jo,mes gti dirbom išsijuosę

pagėręs nepadirbsi
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)